Kafam karıştı kızlar bir el atın?

Herkeze merhaba şimdi kızlar uzun süredir bir ilişki düşünmeden hayatımı güzel bir şekilde devam ettiriyorum insanlık ve merhamet duygusu ölmemiş birini bulana kadar. Yalnız bir arkadaş var kız böyle daha çok ara sıra görüşüp konuştuğumuz bir durum söz konusu. Fakat
kafası karışır, canı sıkılır, bir şey sormak ister vs. arar beni konuşuruz. Ara sıra günaydın mesajı atar, normal mesaj atar. Ben şimdiye kadar bir kaç kez aramışımdır onu. Duygusal açıdan Kafamı karıştıran şeyde bu ben aramasam bile o arar konuşuruz hiç de hatır gönül koymaz güzelce konuşuruz muhabbetimizi ederiz. Bana söylediği şey şu "seninle konuşmak iyi geliyor", "Kafam rahatlıyor seninle konuşurken" böyle övücü vs. güzel şeyler söylüyor ben de teşekkür edip geçiyorum. Aslında ihtimal vermek istemiyorum ama hem aile durumu hemde maddi durumu biraz karışık babası iş olarak kazancı iyi bu kızda çok babasına maddi olarak bir beklentisi yok kendisi çalışıp kazanmanın peşinde ama iş yönünden hiç şansı gülmedi ya gider maaşını vermezler ya sigortasını yapmazlar vs. benimde maddi açıdan durumum çok şükür günümüz şartlarına göre iyi sayılır ekmeğimizin peşindeyiz. Meseleyi bu açıdan yormak istemiyorum ama günümüzde bu şekilde çok insan olduğu için kafamın biyerlerinde sürekli kurcalıyor beni. Şimdi bu kız gerçekte ne istiyor olabilir içinde bulunduğu karmaşadan kaçmakmı yoksa farklı bir durummu. Tanıdığım çoğu kişiden yüzüm pek gülmediği için çoğu olaya acaba şüphesiyle bakıyorum. Anlattıklarımdan yola çıkarak bir şey söylemek mümkünmü sizce. Kız kafası Erkek kafasından farklı çalışıyor o yüzden siz söyleyin...
Kafam karıştı kızlar bir el atın?