Kardeşime sordum, "Neden kapalı tercih etmiyorsun?" Onları bacım gibi görüyormuş, açık kadınların güzelliği anlaşılabilir diye.
1 ay
Kardeşime sordum, "Neden kapalı tercih etmiyorsun?" Onları bacım gibi görüyormuş, açık kadınların güzelliği anlaşılabilir diye.
acık kadınların mk onları her gördüğümde ölmeleri icin dua ediyorum böyle karsılarımda araba üstünden gecse ya da eski sevgilisi tarafından bıcaklansa ne kadar cok hosuma gider ya kapalıların canına kurban esim kapalı olsun gerisi sikkkimde olmaz
@Sevilmeyen_Adam_07 ne anlatiyon sen
@Eslemisteee sanane yarrrm
Kapalılara yapmıyorlar sanki
@Eslemisteee en azından acıklar kadar yapmıyor merak etme :D
Öyle bir şey yok birsürü öken kapalı kadın var rojin miydi kızın adı o mesela onuda açıkla?
@Eslemisteee Allah bir emir vermiş ona uyulacak bitti ne acıklama bekiyon mk acık kadın pecete olmaya her zaman layıktır acık kadınlar obje ve yaslı amcalara 31 malzemesi olmaya elverislidir acık kadınlar orrspu olmaya uygundur acık kadınların her yaptıgı sey kşrlıktır acık kadınlar ancak skkkimdeki en ufak kıl kadar değerlidir acık kızların taaaa mk ancak onlar tangoda faişelik yapmasını bilirler birbirlerine göttünü gösterip kiminki güzelse en zenginini kapmak icin sıraya girerler tam bir seks objesidir yürüyen ammmcıkdan baska bisey degildir insanın suratına tukuresi geliyor bunların anası babası da yok sanırım ceske geberip gitseler ama nefes alıyorlar mk
Herkes Müslüman olmak zorunda değil annen açıkmış sanırm
@Eslemisteee kapalı mk ne acığı
@Eslemisteee dinimizce dedim zaten islam yaşamayanlar zaten var onlara bisey dediğimiz yok herkes özgür sonucta ateisti deisti satanisti ülkede fazlasıyla var ben antalyada yasıyorum muhasebeci ateist adamdı mk
Ne alaka ya kapalı gerçekten kapalı olacak gösteriş için değilse gelsin yarın nikahı basalım kim istemez ki? Ama son zamanlarda kızların çoğu gösteriş için ve tesettürün altında çok uygun olmayan şeyler yaptıkları için insanlarda kötü izlenim bırakıyor artık.
Sanki açık kadınlar düzgün hepsi değil mi buda bahaneniz
Genel düşünceleri söylüyorum. Bana sorarsanız kalbi temiz ve güzele meyilli olsun gerisi halledilir. Açık veya kapalı çok önemli bir kriter değil artık. Maalesef ki öyle oldu. Ve bu konuda çok hassas olan biri olarak söylüyorum
erkeklerin kapalı kadınlara ilgi duymasını beklediğin bir noktada, kapanmanın anlamı ne peki?
yanlış anlama seni değil bunu sana düşündüren sistemi yargılıyorum, benim annemde eşimde 4 ablamda kapalı. kapanmanın amacı zaten bu değil mi?
Yani kapalı kadınlar evlenmesin mi
annem kapalı babam la evdi 4 ablamda kapalı 4 düde evli eşim kapalı EŞİM.
yazdığımdan bunu mu anlıyon
Bunu duyunca canının sıkılması çok normal 🥺 Ama kendini sorgulaman gereken yer kesinlikle burası değil. Sorun senin kapalılığın ya da “kim ister beni” meselesi değil, erkeklerin bakış açısı ve yetişme tarzı.
Kapalı kadını otomatik olarak “bacı” kategorisine atan erkek, kadını sadece iki kutuya ayırıyor: ya kutsal, ya kullanılabilir. Bu çok yanlış bir zihniyet. Sen hem kadınsın, hem çekicisin, hem şıksın, hem de değerlisin; hepsi aynı bedende var olabilir 💅✨
Kapalısın diye estetik olamazsın diye bir kural yok. Şalını, tunik boyunu, renklerini, çanta-ayakkabı uyumunu, aksesuarlarını öyle bir kullanırsın ki ortamda ilk göze çarpan sen olursun. Soft tonlar, sütlü kahve, bej, taş rengi, pastel mavi, gül kurusu mesela… Bunları gold detaylı saat, zarif yüzükler, temiz ten makyajı ve doğal kaşla desteklediğinde hem zarif, hem modern, hem de dikkat çekici durursun 😌✨
Kapalı kadınları istemeyen erkek, zaten seni hak eden erkek değil. Doğru adam hem inancına saygı duyar, hem tarzını beğenir, hem de seninle gurur duyar. Sen tarzını güçlendir, özgüvenini ayağa kaldır, gerisi gelir. Unutma, sorun sende değil; bakış açısında 💔➡️💪🧕🏻✨
Cevap
18Cevap
Kapalı olmasından ziyade muhafazakar ve sınırları çok olan bir kişi ile hayatımı birlestirip eglenemeyecegimi dusunurum
Açık bir kadınla çıplaklar kampına mi katılacaksin nasıl bir eğlence anlayışın var ki
Türkiye'deki herkes Müslüman değil Müslüman insanların bile evlatları başka dine geçiyor veya hiçbir şeye inanmıyorlar sen onlara bakma gerçek Müslümanlar Senin gibi bir insanla evlenmek istiyor
Ben Artık Evlenmek istiyorum Senin gibi Kapalı biri ile
Eğer kabul edersen ben seninle evlenmek isterim
Cevabın Nedir
Onları da görüyorum gözü açık kadınlarda kalmış bizim gibiler hep dışlanacak mi
Arkadaşım lütfen negatiflikten çık olumsuz düşünme Yoksa düşünün kötü şeyler senin başına gelir
Ben bugüne kadar dışlanmış biriyim sebebi kapalı olmam mi kızlar bile bana teyze diyordu arkadaşım olmak istemedi kimse
Millet Kıskandığı için öyle Laf atar
Neyimi kıskanacak ki her şeye kıskançlık deniliyor
Bence tam tersı kapalı kızların yanında hep yakışıklı erkek var
Ben hiç görmedim
Sosyal medyaya bakarsan hak verırsın bana
Resim atsana örnek resim hiç görmedim çünkü
Ekran görüntüsü almadım takıp de etmıyorum
Cahillik diyorum fikre. Kapalı açık ikisi de kadın sevmek şekli ile değil ki
Tercih meselesi herkes kapalı ile evlenecek degil ama şu an kapalılara talep var
Kapalı kadınların daha tatlı daha cesur olduklarını bir bilseler birdaha vaz geçmezler ama
Neyse abi lisede kızlar bile teyze diyordu bana kapalı olduğum için
Ne alaka ya teyzeyle hiçbir alakası yok. Bana öbür tarafn yazar mısın bişey sormak istiyorum izninle sana
kapali kizlara yurumeye icim el vermiyo yalan yok, ilgimi cekmedikleri icin degil, yanlis hissettiriyo sadece
Evet bacimiz türbanlılar
Kapalı kadın istemiyorum diyen kim
Bilmem herkesin kendi tercihi işte
hayatimda bu konuda gordugum en iyi tespit
Ev içinde kapalı olur muydun?
Nasıl
Evlenince ev içinde kapalı olur muydun?
Bu ne saçma soru kadının nerde kapalı olması gerektiğini bilmiyor musun
Biliyorum da ne bileyim bazılarının utangaçlığı çekingenliği devam ediyordur belki de evlenince.
Çok saçma günah olduğu için açık giyinemiyorum yoksa benimde gözüm kaldı açık giyimde
Waw.
Evlenince bunu mutlaka eşine söyle çok mutlu olcaktır :)
Saçmalamış ya. O da istisnadır
Sen olayı totondan anlamışsın knk
Kapali istiyorum
Abazalar zaten bizi istiyor normal yani
Abaza değilim gayet de elim ayağım düzgün istediğimi de düşürürüm
Takip ettiğin kız sayısı abaza olduğunu gösteriyor
Bu sitenin amacı ne
@Lelkeke seni istiyorum mu dedim kapalı kız istiyorum yani tercih ediyorum dedim Türkçe hocanı senin
Yok ya öyle bir şey
Canım
Alakasi yok kapalı kadınlar daha çekici
Abazalar sadece öyle görüyor
Abaza değilim tabiki tercihi mi söyledim
Sen tesettürlü müsün ama
Annemde kapalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?