AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Makyaj yapmam ve özel durumlar haricinde gündelik gereksiz bulurum her kadın makyajsız daha hoştur bunun görüşündeyim. Bir kere dışarıyı önemsemiyorsa bazı durumlar dısında bu daha da güzeldir.
Her kadını değiştirir makyaj
https://hizliresim.com/P5N5zb
Beni sorarsan göz kalemiyle yetiniyorum
yetiyorsa iyidir :)
lima nin hamilelik zamanın daki resmini kıyaslamışlar :D
bu çağla şikel olamaz kandırmışlar bizi
bu ne ya tamam bende seviyorum makyajı ama çok hafif bu kadar değişemez bir insan
Değişiyor işte :)
mutasyon geçirse bu kadar değişmez ya güzel olucaz diye çirkinleşen tek varlıktır heralde kadın (tanıdıklarım bu yazımı okusa benim yazdığıma inanmaz heralde )
neden :)
bende severim makyaj yapmayı ama çok abartmıyorum ya daha doğrusu yakışsa abartıcam da hiç yakışmıyo :/
heheh kıskanç :)
valla kıskanıyorum makyaj yakışanları gözünü felan patlatıcaksın eyeliner süremicek benim gözlerim çok küçük bana hiç yakışmıyo :( off gerçi çağla şikel gibi olacaksam böyle iyiyim ya
hahah :D
hayir fark olmuyor normaldede fondoten kullammam puruzsuz bir cildim var zayen cokfazlada makyaj yapmam hemen hemen aynidir
Hmm doğallık iyidir :)
makyaj öyle bişey ki yapılmasına göre kişide çok farklı boyutlar kazanabiliyor mesela erkekler bazı kızlar için fondoten ya da pudra kutusuna düşmüş tabirini kullanıyor doğal hal en iyisidir bence bir kız olarak ben asla makyaj yapmam belki bir gözkalemi oda çok nadiren demem o ki uçurum farkı olan da var farksız olanlar da fakat toplumda görülen büyük kısım makyajlı ve makyajsız hali arasında uçurum olanlar
göz kalemi zaten sünnet değil midir?
yani sürme sürmek sünnet diye boşuna dememişler
bir fondoten bir allik bir eyelinerla cok farkli bir insan oluyorum. Genelde makyaj yapmam sadece sivilcelerimi ve goz alti morluklarimi kapatirim. Ama bir eyeliner cekince insanlar cok farkliymiskm gbi bakiyor valla korkuyom :D
demek ki değişim büyük oluyor :D
ee haliyle değişiyorum makyaj yapınca ama çok abarttı makyaj yapmam çok öyle hatta natural bile dolaştığım çok olur
iyimiş :) Zaten daha böyle oluyorum diyeni görmedik :)
Ne diyeni?
Çağla Şikel gibi arada uçurum oluyor diyeni görmedik :) Herkes hafif makyaj yapıyormuş buralarda öyle diyorlar :)
Yoo yaparsam ağır yaptığımda olur ve haliyle değişirim diyorum ama artık duruldum daha çok natural takılıyorum
Hmm peki :)
Makyaj yapmam zaten likit rimel değişen çok şey olmuyor.
güzel değilim ama en azından güzelliği ıslak mendil ile silinen sahtekar lardan da değilim :) ✌
Vuu :)
Çok mu sert oldu :D
Evet :D
:D mühim değil.
Bu ara da Çağla da o kadar kötü değilmiş bence makyajlı daha çirkin hatta
Zaten kötü demiyorum çok değişik ben tanıyamadım :)
özellikle yazın makyaj yapmaktan nefret edıyorum akıyor çünkü insan kendını cok kötü hissediyor.. dogallık en iyisi gercekten fena halde abartan cok kız gördüm :) ben cok yapmam yaptıgımda bile farketmıyorlar :(
yapma :)
tamam yapmayız :)
encrypted-tbn3.gstatic.com/images temsili benn
hahah açık söz :D
herkes yok demiş beya rimel sürünce bile değişiyo insan
Aynen öyle ama kadınlar kabul etmiyor işte :)
Doğru söze ne hacet:D:D
@Limon_Ağacı insan derki makyaj mı yapıyonn sen. gerek yok falan derr
@kakkızsoğandoğra kanka sen makyaj yap ya :D
@Limon_Ağacı kanka bu şakasına tabii:p yoksa makyaj kim ben kimm:p
Sadece makyajsız yüzüm solgun görünüyor o kdr ama anormal bir değişim yok :)
Hmm demek ki normalde de güzelsin :)
Bunlar magazinden bosuna kaciyorlar makyajsiz ciksinlar zaten taninmiyorki
Aynen :)
Kimsede dememiş fark var diye herkes aynı ne güzel şey o ya :D valla ben bildiğin evrim geçiriyorum. Ki zaten Bir göz kalemi bile gözlerin şeklini değiştirebilirken yok ben değişmiyorum demek saçma
Demek ki bunu erkeklere sürsek neler olacak neler :D :D
hahah aynen :D
:D :D
çagla yine iyiymiş bence inanılmaz deişenler var. özellikle hadise o kadar çirkinki, demet akalın hülya avşar jenıfr lopez , madonna ıyy diyorum
Çağla zaten çirkin değil sadece arada çok fark var tanıymadım ben :)
evet aynen. ama herkes aynı bende kendimi makyajlı makyajsız farklı hissediyorum illaki.
Hmm peki bakalım :)
Uçurum değilde makyajsız halimle daha çocuksu duruyorum ve daha renksiz. 27 yaşında ki kız gidiyor 17 yaşında bir kız geliyor. Tek eksilen şey eye-liner ve kaş farı o kadar
10 yaş fark ta olmaz ya :) o zaman bir kaç yıl içinde makyajı bırak sen :)
Aslında çok makyajda yapmam göz makyajı bitek
Hmm peki bakalım :)
Ünlüler yüzlerini boya badana için kullandıkları sebebiyle bu durum ortaya çıkıyor ama bende ya da makyajı aşırıya kaçmadan kullanan kızlarda bu durum yaşanmaz diye düşünüyorum😊
Umarım :)
Makyaj mucizedir..
https://i.hizliresim.com/nA9611.png
Aynen
Bir eyeniler çekiyorum dudağımada parlatıcı ya da dudak balmı. Ruj sürmüyorum. Pudra felanda kullanmadığım için makyajlı ile makyajsız halim aynı denebilcek tarzda
Hmm sade takılıyorsun demek ki :)
aynen
Aman Allah'ım! İlk önce resme baktım. Kim ki ya bu dedim. Sonra yazdığını okudum. Çağla Şikel'miş! Bir daha resmi açıp baktım. Ve hala ben benzetemiyorum... Ne kadar farklı :)
Bende benzetemedim valla
Senin makyajsiz halin onun makyajli halinden bile güzel kuğucuk :-)
Nerden biliyorsun? Gördün mü
@excalibur1
Hı hııı
Kaşların çok ince az biraz daha kalın olsa dogal güzel olabilirsin kaşların çok kötü
O ben değilim yalnız 😄
Dalga mı geciyorsun
Ay pRdon tamamm 😂
İyi misin 😄
bende makyajsız masum bir güzelliğim var makyajla biraz daha kadınsı duruyorum ama arasında uçurum yok
@gizemlikıız fondoten vb. kullanmam demişsin de makyajlı halinle fondoten var erkekler anlamaz belki ama benden kaçmaz
Eyeliner lipbalm ve bb krem kullanıyorum herhangi bir cilt problemim yok bunlar kafî :)
Peki bakalım :)
oha su içiyodum boğazıma kaçtı bu kadaın neden o kahverengi tenine siyah kaşlarına rağmen sarı saç boyatıyor
Baya var ya hatta insanların bakışları değişiyor makyaj yaptığımda. Herkes çok güzel olmuşsun falan diyor. Bilmiyorum belkide bu çok iyi makyaj yaptığım için oluyordur. Yaptığımda çok bir şey değil fondoten, eyeliner, rimel, ruj yani..
Malzeme iyi demek ki :)
Ahahaha galiba öyle
İyi bakalım 😄
hiçbir zaman makyaj yapmıyorum. Sadece parlatıcı ruj o kadar her zaman dogal güzellikten yanayım
Güzel
hayır bn fazla makyaj yapmam bir mascara göz kalemi hafif ruj tmmdır :D
He onlar sayılmaz zaten doğru 😄
hhahahha hafif sürüom bn :D
Tamam üzerinden geç yeni şeyker çizme 😄
tm abe :D
Biraz farkli oluyorum ama makyajsiz halim daha guzel zaten cokta makyaj yapmiyorum ustumde yuk varmis gibime geliyor.
Her karakter özelliğin kusursuz olsun o aman makyaj yap ama makyaj ne kadar da gereksiz bir şeydir bunları tamamlamadıktan sonra
Genelde çok makyaj yapmadığım için çok fark olmuyor ama çok ağır makyaj yaptığım zaman herkes gibi bende de oluyor. Olmuyor diyen yalan söyler
Ben bigun yapmadım arkadaşlarım hasta misin dediler sen düşün 😄😄
Durum vahim 😄
Aynen öyle 😄
Her halimle güzelim. Makyaj yapınca maske takmış gibi hissediyorum. Doğal halimle çok şirinim :)
Çıtayı yükselttin:)
:) rakip hemcinslerimi bekliyorum
Pek makyaj yapmadıgımdan :D yüzüme fazla bır urun kullanmadıgımdan hiçbir farkım olmaz makyajsız halımden yanı
Hayır ben her halimle güzelim :) makyajı fazla sevmem hafif yaparım oda renk gelsin canlansın die
Vuu :)
Makyajsız hali makyajlıdan 10000000000000000 kez güzel Allahım o nasıl bir tatlılıktır güzelliktir öyle. bir insan makyajsız bu kadarmı güzel olur😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Yok artik :-D o kadarda degil,, cok sk makyaj yapmam yaptigimda da cok agir olmaz..
hm iyi bakalım :)
Korktum l*n agahsh:dd
Hayır sadece gözlerim uykulu duruyor o kadar zaten normalde fazla yapmıyorum
Göz kalemi ve ruju silince o kadar da büyük bir uçurum olmaz sanırım :)
sanırım :)
Yüzüne badana yapıyorsa, kontur paletleri ile vs tanımak güç olur tabi.
Haklısın :)
5 aydır makyaj yapmıyorum galiba
makyaj yapmayınca cirkinlik degilde sacede solgun duruyorum
olabilir :)
Ay ne var sanki erkeklerde de evlenmedn önceyle evlendikten sonraki davranışları arasında uçurum var makyaj yıkannva geçer
Yahu cumartesi gecesi tanıştığın kızla pazar sabahı uyandığında aynı kız mı :D Erkeğin ki en azından zamanla oluyor :D
Cildimin aşırı hassas oluşu, rengimin kötü oluşu, sivilce ve sivilce lekeleri, izleri dolayısıyla sanırım ben de onlardanım :( ama onlar olmasa güzel kızım valla :( bir fondötenle güzel oluyorum hemencecik :(
heheh :) Sen hiç makyajsız dolaşma bene yatağa bile öyle gir yoksa sabah fiyasko olur tanımaz eşin seni :D
:((
tövbe bismilah makyajı geçtim o nasıl bir bakıştır be kaldır şunu kaldır o. O
hahha :D
tam olarak bir kez olsun makyaj yapmış değilim.. bende tanıyamadım bunu ama.:)
Düğün falan yok mu :)
var ama makyaj yoktu.:)
neden :)
gerek yoktu. gözlerime kalem çekmiştim ama bak pardon. yanaklar da kendiliğinden kızarmıştı. zaten hep kızaran bir surattı:))
Hmm artık daha da yapmazsın zaten :)
büyük bir ihtimalle.
Benim gözler makyajla büyüyor. Rengi daha belli oluyor. Bir eyeliner şart bu yüzden.
o kadar sayılmaz heralde :)
Bazı boya markalarının kataloglarına dönen kızlar varken, bir eyelinerın bir rujun lafı olmaz diye düşünüyorum. :) O kadarını yapmayanlar da kusura bakmasınlar ama makyaj yapmamak demek, doğal olmak demek değil, bunun ayırımına varamıyor millet.
Aynen
Aşaya eğilmiş gibi bakmış ondan farklı biri gibi çıkmış yoksa aynı ha bu ara da makyaj güzele yakışır çirkini komikleştirir
Bence çok fark var
Onu yadırgayışın alışkanlıktan aslına bakarsan o kadar uçurum yok. Sanat camiası bizi aşıyor boşver biz onlardan değiliz :))
Ya zaten çirkin değil ama ciddi anlamda ben tanıyamadım :)
Evet olabililir :)
:))
Biz onlardan dglz ,, biz sadece göz kalemi ve ruj süreriz ama onlar kaç kat fondoten gbi malzemeler kullanıyor...
Siz kim :)
Biz yani :))
Kimsiniz siz yaaa :)
Normal dogal görünümlü bayanlarz iste..
he bir de genel konuşuyorsun yani :)
Of tamam yorum yapma ben :))
heh tamam şimdi :)
O bir ikon. @Dunyaaaa
yinede cok çirkin değil ama beyonce un makyajlı haliyle shop uygulanmamis fotoğrafı daha berbat
ya tabi ki zaten çirkin demedim aradaki fark uçurum ben tanıyamadım :)
e yani makyaj insani değiştirir :)
O neydi yahu :) yok öyle değilim ben bir rimel bir kalem kurtariyorum isi
değişim bu kadar değilse sıkıntı yok :)
Badana siva yapmislar buna :) o kadar yapsam doğallıktan uzaklasirim
ee yani :)
Makyajı kusur kapatıcıdan çok gereklilik için yaparım. Burada makyajsız sokağa çıkılmaz pek. Ama günlük makyajım hafif olduğu için fark yok arada.
neresi orası
Polonya. Ama çoğu ülkede böyle, sadece burada değil.
Hmm bilmiyorduk öğrendik :)
Hayır. bir eyeliner bir rimel bir kapatıcı bide allık tamamdır
Daha ne olacaktı ki :)
Far göz altına kalem ruj parlatıcı. Dudak kalemi (:
boya badana :D
Gözaltı kapatıcı surerim gözlerimin altı genetik siyah çünkü. Onun dışında azcık bb krem surerim baska da bir makyaj ürünü kullanmam. sade takılırim öyle. Bence pek bir fark yok
Görmek lazım. O göz altı bile değiştiriyor insanı :)
Resim falan Atmam. Tabi ki gözlerimin altı krem rengi olunca kendimi iyi hissediyorum
O fotoğraftaki sen misin?
Evet, kim olacak başka :)
Eğer senden yakışıklisin
Şüphen olmasın. Saol
Fark yok yuzume birsey suremek icin solaryume giriyorum
Hmm
Zaten makyaj yapan biri değilim. bir fark yok yani hep aynıyım.
Hmm iyimiş :)
Yok artık ! :) Makyaj yapıyorum ama çok fark olmuyor onlar gibi :)
Hmm bilmiyorum artık inancım kalmadı valla piyango gibi bişey bu :D
Makyaj teknikleri çok ilerledi :) Allah yardımcınız olsun :D
Valla öyle. :)))
Uçurummm farklı. Elbette değilim sürerken bile dozunda sürerim
peki bakalım :)
Makyajlı iken gayet güzel bir hanfendi, makyajsızken çok masum duruyorum ama daha da çok hasta gibi oluyorum. Görenler korkuyo noldu hasta mı oldun diye 🙈
Makyaja devam o zaman :))
Mecbur ya :)
:)))
Kimisi makyajsz cirkin oluyo nen öyle oldugumu düşünmüyorum. Yani makyajli iken daha kadinsi makyaj yokkende sevimmli tatli bir kiz oluyorum ne kadar mutevaziyim :D
Fotoğrafta makyajlı güzelsin, ama makyajsız halini görmek lazım tabi :D
Teşekkür ederim makyajszda tatliyim ben :P
Umarım öyledir :D
Seni etkilemeyecegi icin sıkıntı tinne :)
Yani tabi ki :D
Ehehee :))