Şu an bekarım ve tekim ama bu iki renge çok yükseliyorum ve ilerde evlenirsem eşime bunları giymesini isteyeceğim. Çok mu saçma olur sizce? :D :D

Şu an bekarım ve tekim ama bu iki renge çok yükseliyorum ve ilerde evlenirsem eşime bunları giymesini isteyeceğim. Çok mu saçma olur sizce? :D :D

Saçma olmaz neden saçma olsun? Bordo benimde çok sevdiğim bir renk, eşin zaten bunları sen demeden giymeli. Ama sadece siyah ve bordo giy demen olmaz, bu işi ona bırak. Siyahı ve bordoyu sevdiğini söylesen kâfi. Aklı başında biri olursa şayet, işini bilir zaten.
işte ben ona bırakmadan, bunları kendim mi alsam diyorum hiç işimi şansa bırakmadan :D
Ben mesela beyazı o kadar çekici bulmuyorum. İlla bunlar konusulur da şimdi öyle aklıma geldi sorayım dedim
Birlikte de alırız sıkıntı olmaz da belki o rahatsız olur ya da dükkandaki kadınlar. Ama interentten beraber sipariş verebiliriz.
Kadınlaradn bu kadar destek beklemiyordum ya sevindim böyle düşünmelerine
Öyle tabi :D İşte bir erkek olarak karşıyorum ya :D Tepki alır mı diye düşünmüyor değil insan hfgh
Sadece bunları giyeceksin şeklinde söyleme
zaten zamanla eşler birbirinin neyden etkilendiğini görüp şekilleniyor. Beyaz giydiğinde etki düşük siyahta yüksek olursa zaten o da siyaha ağırlık verir. Sonra uygun şekilde dün çok güzeldi, siyah sana çok yakışıyor beni bi farklı etkiliyor gibi belirtirsin
Hmmm, yani öküzce davranacağımı düşnümüyorum da, dediğin gibi siyah daha mı güzel oluyor sanki derim :D
ya da bugün sana bir hediye aldım, akşam deneyelim gibisinden olur. Giyiceksinden ziyade, giymeye teşvik 😅
Fantezi olarak siyah ve bordo sevmene kimse bir şey diyemez, çok normal 🔥 Ama “sadece bunları giyeceksin” kısmı olaya biraz zorunluluk katıyor, orası sıkıntılı olabilir 🙈
En sağlıklısı şu olur: Renk zevkini açık açık söylersin, “siyah ve bordo seni bende bitirir” dersin 😏 Ama son kararı hep eşine bırakırsın. O da senin zevkini bildiği için zaten arada seni şaşırtmak ister 😉
Kısacası saçma değilsin, baskı yapmadığın sürece sorun yok bro 😉🖤🍷
Cevap
4Cevap
Evet. Sevdiğini söylersin ama malın değil istediğini giyer
Zaten malım demedim canım. ÖYle bir düşüncem asla olamaz
Bi de bunun tangasını alll 🤤
Önünden dantelli transparan tarzlı 🙄
Offff ne güzellll olurrrrr 🤤🤌🏻
Umarım senin gibi bir kocam olur
Yooo ben sorana diyorum bunları sen ne alaka
Aramıza giriyorlar @Soran
Gönderdim adamı merak ettme. SAdece kadınlara acık yapınca soruyu tacviz gibi oluyor. Böyle yapınca da herkes damlıyor.
Ben seviyorum ya böyle şeyleri. Eşimden daha fazla hevesli olurum galiba giyindirmeye :D
Ayyy çok güzel benim aklımda da şöyle bir fantezi var kıyafetli fantezi yani böyle seksi hostes hemşire kıyafetleri falan giyicem kocama öyle yapacağım işte benimde aklımda senin gibi fanteziler var 🤭
Hmmm güzelmiş bak bunlar, severiz fantezi. Yani ben açıkçası kıyafet çok düşnmedim ama ondan ziyade böyle jartiyerle falan evin farklı odasında masaya olur, koltuğa olur domaltıp anladın işte ama soymadan sıyırarak
Kıyafetli monotonlaşmasın diye ya kıyafetli fantezi sonuçta sürekli jartiyer iç çamaşırı vs monotona bağlayabilir monoton cinsel yaşamda erkeklerin ihanet oranını arttırıyormuş
Ben kendimde onu görmüyorum ya. Ben, sevgilim varken sevgilimden daha seksi bir kadın bana yazmısken görmezlikten gelmiş adamım. Yapacak olsam o zaman yapardım. Benim hayatımda bir kadın varsa diğerlkerinin önemi yoktur.
Tüm enerjim kadınıma gidecek :)
Valla umarım senin gibisi karşıma çıkar yenge çok şanslı
Yenge yok işte benim de ama teşekkür ederim :) Sadece bu konuda renkli olmak lazım diye düşünüyorum ya. Sıkıcılık sadece kadından gelmez :)
Eşim de senin gibi olur bu arada benim de
Yenge yok mu bekar mısın yani ooo 🤭
Bekarım canım, dedim ya soruda. Yoksa bunu bile sormam ki :) Benimle eşim arasında kalır bunlar ;)
Bende bepbekarım delldelldsls
Gel beni al, gel beni al diyen abla aklıma geldi fjfjfj
Öyleyim şu an dlwldwldlwkdksks
Gizli birini de almak zor olur ama biliyorsun hfg :D
Yaş kaç meslek ne senin :D
Dediğime mi bozuldun sen? :D
24 yaşındayım yeni mezunum kpssye hazırlanıyorum ya sen
34 ben, ve ben atandım 3 sene önce :D
Yasşlı kaldık sanatüh :D
Çıtırım ben senin için bi de yaşımı hiç göstermem herkes öğrenince şoka giriyor 🤭
Hmmm bak bak aklıma neler sokuyor haha :D Minyonsun galiba :)
163 boyum var aslında
Neredeytse ben kadarsın yahu. 175 ben de. Beni kısa görürsün sen hfgh
Boy takıntım yok ya
Sadakatli sevgili ilgili bir kocişko istiyorum
O konularda eksiğim yok fazlam var ya. Kendime sadakat konusunda güveniyorum. Belki ögreneceklerim vardır, ilişki konusunda vs. Ama sadakat %100
Harika o zaman
Aldın beni yani hfgh :D
Eşinin çok istekli olması rahatsız edici olur mu? Çok olmas, biraz değil
Buldun mu koca? :D
Yokk bulmadım niye
Merak :D Biraz da sıkıldım öyle sorayım dedim
Hmm iyi yaptın beni de unutmamışsın 🙈
Zevklerin güzeldi, 😉 fantezilerin falan 😊
Ayyy 🙈 Seninde öyleee 🙈
Maşallah sen de unutmamissib🤫🤫
Seni unutmak zorrrrrrr
Abarma yahu, 😅ne var o kadar
Sen bu tarz bişi aldın mı peki
Sohbet durmasın 😊
Sen beni unutup gidion hep ,🤣
naber :ÇD
İyi sen 🙃
Aklıma düştün, böyle tangas even biri vardı napıyor merak ettim :D
Aynı ya oturuyorum
Bir tehlike atlattım ama biri benimle sözde flört etti ama adamın aklı fikri cinsellikteymiş bakireyim dedim tınlamadı falan şimdi de yazmıyor umarım kendi kendine gitmiştir yani
Bi de cinsellik bir tabu değil benim için ama sadece cinsellik için yaklaşanla da işim olmaz hani
Yuh ciddi misin? Tınlamadı derken, içine girmeye falan mı calıtı o kısmı pek anlamadım.
Dostum aman dikkat et. Bence tabu olmaması güzel tabi de, karsındakinin de senin istek ve arzularına saygı duymalı. Sınırlarını takip etmeyi bilmeli.
Biz de erkeğiz, ama bunlarıa şmadık hiç cok sükür
Yok tınlamadı derken evime gel demeye devam etti yani benimde hiç hoşuma gitmedi bi de cinsellik dışında hiçbir şey konuşmuyordu benle
Haaa ohh!!
Bu da kötü de digerini düşününce i nsan bir derrin oh çekiyor şimdi :)
Valla iyi yapmıssın. Yahu millet iyi cesaret buluyor ya. Ben s evgili olmadan bunları demeye cesaret edemem hiç
Ben de mi sıkıntı var diyoru mbazen :D
Ben bir şey yapmadım ki sadece evine gitmedim bugün sabah yazdım daha cevap vermedi bi de bu reelden tanıştığım biriydi yani aynı ortamdaydık kendisi yazmıştı da cidden ne kadar karaktersiz insanlar var bende seviyo hoşlanıyo sanıyordum da adamın tek derdi cinsellikmiş
Bi de bana şey diyordu sadece cinsellik konuşmayacak kadar birine cinsellik için yaklaşmayacak kadar olgunlaştım falan aynen
Valla ne diyim ya. Ne desen tepeden tırnağa haklısın.
Sen bir şey yaptın demedim ki, s eni suclar gibi göründüysem özür dilerim.
Ya cinsellik olur ama cinsellik sevginin, hoşlantının oldugu yerde güzel. Yanlıs mı düşünüyorum.
Gizliden cıksana sakıncası yoksa, doğru dürüst konusalım. Basına gelene canım sıkıldı
Çıktım
Aynen aynen olgunlasmıs. Ya bari acık acık söyle, sadece bunu istiyorum hayatımda diye
Thistime diye attım takip, istersen mesaj at direkt
gizlenebilirsin
Yalancı işte ya evine gitseydim ne yapacaktı düşünemek bile istemiyorum
Tercih istek senin eşinde bilmeli sonuçta
söyleme al
Evlenirsem yaparım tabiki de. Sadece kadınların fikrini almak istedim bu konuda. Yoks kafamda almak istediğim model çok fazla
Güzel zevk
Eyvallah
Siyah daha iyi bence
Sen de siyah giyindir hacım
Giyiyor zaten kankap
İste
Hayır
Beyaza haksızlık etmiş olırsun orası kesin
Giyermi
O güngelince göreceğiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?