Moda & Stil 1 ay Hangi Ipekyol Kadınısın? (Sayfa 2) IPEKYOL Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 221 Hangi Ipekyol Kadınısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
çılgınmuhasebecii Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 ay İpekyol diğer yeni inditex markaları gibi değil annemin dolabından 2010 lu yılların en güzel parçalarını bile hala giyebildiğim en sevdiğim bir markadır ♥️ 0 0 Yorumla
VANLIBIRPRENSES Takip Et Xper 1 Yaş: 18 1 ay Üzerimde zaten ipek var kesinlikle sağlıklı. farklı kumaşları tercih etmiyorum zaten ne o öyle naylomsu şeyler öğrenti geliyor 0 0 Yorumla
Kibossss Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 ay Güzel giyinmek ve giydiğini yakıştırmak denildiğinde cevremdekilerin aklındaki tek kişi olmanın gururu 🤪 0 0 Yorumla
harbicimidur Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 ay Dahaa hiç girmek nasip olmadı olursa inşallah ona göre karar veririm ne kadınıyım 0 0 Yorumla
silacimmmm Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 ay ay çok doğru kesinlikle kendi kurallarını yazan bir ipekyol kadınıyım 0 0 Yorumla
büşranur0 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 ay Tebrikler! Sen kendi kurallarını yazan Ipekyol kadınısın. ❤❤️🔥 0 0 Yorumla
Femria Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 ay Durum ve zamana göre değişir bendeki İpekyol kadını... 0 0 Yorumla
Aylintrkr34 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 1 ay Sade güçlü feminen artı zaman zaman saç baş paçoz çirkin umurumda değil 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 ay Moda & Stil konusunda 863 cevap paylaştı. Kendi kurallarını yazan ipekyol kadınıyım 1 0 Yorumla
AytenSema Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Ruhun aynasıyım gardrobum ruhumu yansıtır 0 0 Yorumla
Gizlipolitik Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Rahat ve şık kombinleri tercih ediyorum 0 0 Yorumla
MinikGizem Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Ev konforunda bile lüksün kadınıyım 0 2 Yorumla geceniinnmavisii 1 ay Ossurada civcivli pijamasıyla her yere giden ben utandım Yorumla MinikGizem 1 ay 😂😂oda bir tarz meselesi Yorumla
Melisaaaa_0953 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kendi kurallarını yazan ipekyol kadınııı 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 549 cevap paylaştı. Hafif balıketli Türk kadınıyım. 0 0 Yorumla
Olabilirxwqyx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kendi tarzını kendi oluşturan bağımsız. 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cesur ve İddialı: GECE 👠 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Zarif ve şık giyinmeyi seviyorum bazen resmi bazen spor
Siyahtan yanayım siyah benim için zerafet ötesi bir renk
İpekyol diğer yeni inditex markaları gibi değil annemin dolabından 2010 lu yılların en güzel parçalarını bile hala giyebildiğim en sevdiğim bir markadır ♥️
Üzerimde zaten ipek var kesinlikle sağlıklı. farklı kumaşları tercih etmiyorum zaten ne o öyle naylomsu şeyler öğrenti geliyor
Güzel giyinmek ve giydiğini yakıştırmak denildiğinde cevremdekilerin aklındaki tek kişi olmanın gururu 🤪
Tesettürlü ve şık biriyim
Dahaa hiç girmek nasip olmadı olursa inşallah ona göre karar veririm ne kadınıyım
özgur ve rahat. kendi kurallarini yazan kadin
ay çok doğru kesinlikle kendi kurallarını yazan bir ipekyol kadınıyım
Tebrikler! Sen kendi kurallarını yazan Ipekyol kadınısın. ❤❤️🔥
Durum ve zamana göre değişir bendeki İpekyol kadını...
Sade güçlü feminen artı zaman zaman saç baş paçoz çirkin umurumda değil
Hepsii çook güzell emeklerinize sağlık
Kendi kurallarını yazan ipekyol kadınıyım
Kırmızı elbise tam benlik
Ruhun aynasıyım gardrobum ruhumu yansıtır
Romantik ve klasik İpekyol kadınıyım 🙂
Kendi kurallarını yazan bana göre
Gayet hoş Gayet güzel marka ve koleksiyon
Hepsi güzel bence elbiselerin
Kırmızı tercihimizdir😉❤️🔥
Cesur ve İddialı: GECE 👠.
Rahat ve şık kombinleri tercih ediyorum