Tarz mı? Şık mı?
Özgün mü? Cesur mu?
Havalı mı? Sakin mi?
Yoksa hepsi mi?
Şıklığı, cesareti, özgürlüğü, özgünlüğü dilediği gibi yaşayan tüm kadınlara soruyoruz: Kim bu Ipekyol kadını?
IPEKYOL KADINI SENSİN! 🤍
Ipekyol kadını, modern ve zamansız bir şıklık yaratmayı çok iyi bilir. Onun için stil, başkalarına benzemek değil, özgürce kendi kimliğini ifade etmektir. 🌟 Cesur adımlar atmaktan korkmaz, sıradanlıktan uzak durur ve her zaman kendi yolunda ilerler. O, sadece giydiği kıyafetlerle değil, aynı zamanda hayatını nasıl yaşadığı, kendine olan güveni ve çevresine kattığı enerjiyle de farklıdır. 💫
Her anında şıklığı, özgürlüğü ve tarzıyla öne çıkan her kadın bir Ipekyol kadınıdır! 🌸
Kalıplara takılmadan, kendi kişiliğini yansıtan tarzından güç alan tüm kadınları şimdi cevaplara davet ediyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Bence bu kadın hem cesur
Hem egzotik hem modern hem de tam bir zariflik abidesi
... kadınlar!
Bence böyle bir kadın, hepsini içinde barındırıyor — şık, özgün, cesur, havalı ve aynı zamanda gerektiğinde sakin. Tarzını kendi kurallarına göre belirleyen, sınırları değil kendi özgürlüğünü yaşayan biri. Hem göz alıcı bir duruşu var hem de ruhunu yansıtan bir özgünlüğü. Bu tarz bir kadın, sadece kıyafetleriyle değil, duruşuyla da fark yaratır. Kısacası, şıklığı ve cesareti özgürlüğüyle harmanlayan her kadın bu tanıma uyuyor!
İpekyol, her zaman zarif ve stil sahibi koleksiyonlarıyla dikkatimi çekiyor. Modern tasarımları, şıklığı ve özgün tarzıyla her sezon yenilikçi koleksiyonlar sunarak, stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olmayı başarıyor. Hem günlük şıklığı hem de özel anları yansıtan tasarımları, her kadının gardırobunda mutlaka yer alması gereken parçalar sunuyor. İpekyol, estetik ve fonksiyonelliği birleştirerek, hem rahat hem de şık olmayı sevenler için ideal seçenekler sunuyor. Koleksiyonları, zarafeti ve modern çizgileriyle, her mevsime uyum sağlıyor ve her yaşta kadına hitap ediyor.
Yaşım 13-14 . İpekyol mağazası şehrin en işlek noktasında. Arkadaşlarımızla konusuyoruz , ebeveynlerimiz arasında en şık en klas giyinmiş anneleri seçiyoruz ve hepsi İpekyol’dan giyinmiş. Klasik bir çizgisi var o senelerde. Vay be zaman su gibi akıp geçmiş.
Baya seneler geçmiş üzerinden güzel arkadaşım
Şık, özgür, cesur ve tarz sahibi bir kadın, kendini dilediği gibi ifade edebilen, sınırları kendi çizen kadındır. Kendine güvenen, özgün tarzıyla fark yaratan kadınlar için modanın bir sınırı yoktur. İpekyol kadını da tam olarak bu tanımı taşıyor!
İpekyol kadını imajını sadece kıyafetlerle değil, bir yaşam tarzı ve duruş olarak sergilemenize bayıldım. Kesinlikle ilham verici bir konseptle bizi buluşturdunuz, teşekkürler👏🏼
Hem kaliteli hem de İsrail'i desteklemiyor! Yani her yönden güvenle tercih edebileceğimiz bir marka...
Ipekyol kadını, modern ve zamansız bir şıklık yaratmayı çok iyi bilir. Onun için stil, başkalarına benzemek değil, özgürce kendi kimliğini ifade etmektir. 🌟 Cesur adımlar atmaktan korkmaz, sıradanlıktan uzak durur ve her zaman kendi yolunda ilerler. O, sadece giydiği kıyafetlerle değil, aynı zamanda hayatını nasıl yaşadığı, kendine olan güveni ve çevresine kattığı enerjiyle de farklıdır. 💫
Moda takınsı insanları anlamıyorum Yw yok bunun modası gecmiş bu giyilirmi aman sanane bana yakışıyosa benim için moda odur
Burcu Esmersoy burada ne kadar Victoria Secret mankeni candice a benziyor
İddialı, kendine güvenen, şık, modern, dikkat çeken, cesur birisi öyle bir kadın hayal ettim. Herhangi biri değil
Bu markayı beğeniyorum ama çok alışveriş yapmıyorum
Bu ipekyol kadını özgün havalı giysiler giyen özgün bir kadın 🤭 🙅
Kadını bilmiyorummm ama çok güzell
Tüm kadınlar çok güzeldirr💫⭐🌟✨
İnsan olan her varlık güzeldir.
Tabi kide
Evett
Gerçekten çok güzel miş te giyim tarzi ilemi cesur anlamdım ama çok iyi
Klas sexsepalitesi yüksek özgüvenli kadınlar
Tabi ki ben ;) ben ben , renkli giyinmek césurlârın isidir
Seksi ve çekici olan her zaman bir adım öndedir bence
Bu kadın kim? Hmm.. Bi düşüniyim. :D Herhalde benimdir. ^o^
Burcu’ya benziyor. Çok güzel, güçlü ve bence seksi bir kadın. 🔥😎
Şık Özgür cesur kadın bence benim ve öyle giyinmeyi seviyorum
İpekyol her zmaan yarz ve stil sahibi koleksiyonlara sahip seviyorum
kadınlara saygı duymalıyız.. onlar çok fazla şey hak ediyor
Özgün vr cesur kıyaftleri ile kadınlara değer katıyor
Yeni keşf etdim ben ilgi çekici diye bilirim
Güzel paylaşım elinize sağlık
Tabiki sizsiniz yakışmış paylaşım güzel olmuş teşekkürler
Süper olmuş elinize sağlık. Kadın gayet güzel :D
Bu kadın tüm güçlü kadınlar olabilir. teşekkürler güzel paylaşım
Süper olmuş elinize sağlık bayılıyorum bu kadına♥️🥰
Hepsini istiyorum ve bu kadın benim her zaman ❤️🥇🌟
Pahalısınız ama ürünleriniz muhteşem ötesi tarzımla çok uyuşuyorsunuz.
Geçen kardeşimin nişanı için Ipekyol'dan çok zarif bir elbise aldım. 😍 O kadar güzel ve kaliteliydi ki, o kadın benim diyorum! 🤩
Evet çok da yakışmış olmalı size ☺️
Yerine göre, o günün motivasyonunu göre her gün başka İpekyol kadını olunabilir. Hangi günündesin o önemli. Sonuç olarak İpekyol seçimi her durumda kendini bulacağım bir seçenek olur.
Eşime hediye alacağım zaman hep gittiğim mağaza, her zaman mutlu olur
kalitenin adı diyorum teşekkür ederiz
Özgürlük ve cesurlar diyarı hepsini beğendim
Herkes kendi zevkıne göre giyinebilir. Merkaya değil kendine yakıştırmayı bilmeli diye düşünüyorum.
Bence bu kadın hem cesur
Hem egzotik hem modern hem de tam bir zariflik abidesi hemde harika
Bence hepsi bir arada olmalı! Biraz şıklık, özgünlük ve cesaretle birleşince gerçekten harika bir tarz ortaya çıkabiliyor.
Tarz veya şik denebilir. cesur olmak yaradilişinda varsa olur yaradilişinda cesurluk yoksa olmaz.
Tüm kolleksiyonlarınız mük. İpekyol kadını benim Kaliteyi içinde taşıyan tek marka diyebilirim güzel reklam olmuş teşekkürler
Bu kadın benim! 🔥😎 şık, özgür ve cesur ❤️ En şık bluzları, gömlekleri hep Ipekyol'dan alıyorum. En sevdiğim marka 💜
bence bu kadın kendine cok güvenen, özgür kişilikte bir kadın.
Bence bu kadın
Hem cesur hemde kaliteli
Kendime göre bu kadın benim hem cesur hem sık giyinirim elbiselerim marka zaten
Kendine yakışanı mı giyersin daha çok yoksa marka ve rahatlığa mi önem verirsin daha çok giyimde?
Şık miyim? Bilmem ama özgür ve cesur olduguma yemin edebilirim demekki O KADIN BENIM
Tüm kadınlar buna değer. Herşeyin en iyisine layığız
Çok kaliteli ve renkleri solmayan tasarımları harika. kadınlar çok şanslı
Ipekyol ürünleri çok şık çok kadınsı geliyor
İpekyol'un yaz kreasyonlarını heyecanla bekliyoruz 😇
güzel bakımlı cilveli ve beni seviyorsa bence en iyisidir
Bu kadın kim harbi çok tanıdık oysa ki ya off şık özgür ve cesur kim olabilir acaba
İlk gördüğümde aşık olduğum kız ama olur mu bilmiyorum
İpekyol modasının tasarımlarını çok seviyorum
Bir kadında bulabileceğim her şey var şok özgür cesur ama ilgilendirmez beni
Güzel şık ve iyi görünüşlü birine benziyor 😁
Güzel ve zarif jadın. Kim acaba? Bu arada İpekyol markasını severim
İpekyol kalitesini her zaman olduğu gibi tarzı ve şıklığı ihtişamı ile devam ettirmekte
ipekyol kadını bu sene ekonomik özgürlüğümü elime alarak inşallah ben olacağım
Bence bu kadın hem cesur
Hem egzotik hem modern hem de tam bir zariflik abidesi