Gardırobun sadece kıyafetlerden mi ibaret, yoksa ruhunun bir aynası mı? 🤔 Bazılarımız şehir hayatının içinde modern bir masal kahramanı, bazılarımız ise evinin konforunda bile lüksün temsilcisi... Sinem Ünsal’ın ilham veren enerjisiyle hazırlanan Ipekyol koleksiyonunda her kadın için bir hikaye var.
Sen hangi Ipekyol Kadınısın? 🖤💭

Hemen soruları cevapla, çıkan sonucu herkesle paylaş!
1. Gardırobunu açtın ve "Bugün kendimi harika hissetmeliyim" dedin. Elin ilk hangisine gider?
2. Günün hangi saati modunu yükseltir: Gece mi, Gündüz mü?
3. Zamanın tamamen sana ait olduğu bir günde, hayat nasıl bir tempoda akmalı?
4. Arkadaş grubunda bir plan yapılacağı zaman sen hangi rolü üstlenirsin?
5. Stil motton hangisi olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Modern ve romantik kadın
Evet doğru genelde zarif şıklık seviyorum
Onun dışında moduma göre giyinirim
Pastel tonlar severim
Cesur ve İddialı: GECE 👠 sonucu çıktı.
Tebrikler! Sen kendi kurallarını yazan Ipekyol kadınısın. 🖤
Özgür Ruhlu ve Maceracı: BOHEM 🎏
Senin için stil bir özgürlük ilanı. Gardırobun; gidilen uzak rotaların, izlenen gün batımlarının ve sanatsal dokunuşların bir koleksiyonu gibi…
Hislerin Rehberin: Kuralları değil, o anki modunu ve sezgilerini takip ediyorsun. Bir parçayı sadece "moda" olduğu için değil, ruhuna dokunduğu için seçiyorsun.
Zahmetsiz Şıklık: "Üzerime bir şeyler geçirdim ve çıktım" dediğinde bile herkesin "Nereden aldın?" diyeceği o doğal auraya sahipsin. ✨
Özgün Detaylar: Püskülleri gold zincirlerle, uçuş uçuş kumaşları süet dokularla birleştirmeyi; yani kontrastlardan bir uyum yaratmayı çok iyi biliyorsun.
Sinem Ünsal Seçimlerini Yaptı, Sıra Sende!
Tebrikler! Sen kendi kurallarını yazan Ipekyol kadınısın. 💖
Modern Bir Masal Kahramanı: ROMANTİK 🎀
Girdiğin her ortamda nezaketin ve inceliğinle fark ediliyorsun. Senin gardırobun; bir şiir kitabı, taze çiçekler ve hiç bitmeyecek bir modern masal gibi… 🧚♀️
Zarafet Senin İmzan: En sade parçayı bile bir aksesuarla "lady" şıklığına taşıyabiliyorsun.
Detaylardaki Güç: Puantiye desenleri, peplum kesimler ve feminen detaylar senin stil kodlarında var.
Modern ve Nostaljik: Eski filmlerin o büyüleyici havasını, bugünün trendleriyle harmanlayıp kendine has bir aura yaratıyorsun.
Sinem Ünsal Seçimlerini Yaptı, Sıra Sende
Tebrikler! Sen kendi kurallarını yazan Ipekyol kadınısın. ❤️
Cesur ve İddialı: GECE 👠
Keskin hatlar, iddialı renkler ve çekici detaylar senin stilinin yapı taşlarını oluşturuyor. Sen, girdiğin mekana sadece girmiyor, o mekanı yönetiyorsun! Gece başladığında senin asıl enerjin ortaya çıkıyor. 🎇
Kırmızının Gücü: Kırmızı senin için sadece bir renk değil, bir duruş biçimi. O iddiayı en asil şekilde taşıyorsun.
Cesur ve Net: Kararsızlığa yer yok; vücut formunu vurgulayan danteller ve iddialı dekolteler tam sana göre.
Göz Alıcı Aura: Işıklar senin üzerinde parladığında, yaydığın özgüven etrafındaki herkesi etkisi altına alıyor.
Ahhh doğru ama ben bana aksiyim. :) Bazende tam tersi gösterişli parçalara bayılırım!!
Tebrikler! Sen kendi kurallarını yazan Ipekyol kadınısın. 🤍
Çabasız Şıklığın Temsilcisi: EV KUŞU ☕
Senin için şıklık, başkalarına bir şey kanıtlamak değil; kendini en iyi kumaşların içinde, en huzurlu şekilde hissetmek demek. Evindeki o dinginlik ve kalite, senin stilinin en büyük parçası.
Rafine Zevkler: Gösterişli parçalara yerine, kumaşın kalitesi ve dikişin kusursuzluğuyla tarzını ortaya koyuyorsun.
Saten Dokunuşlar: Teninde süzülen ipeksi dokular senin vazgeçilmezin.
Konfor senin en büyük lüksün.
Sessiz Lüks: En doğal halinle bile sanki bir tasarım dergisinin kapağından fırlamış gibi asil duruyorsun.
Senin için stil bir özgürlük ilanı. Gardırobun; gidilen uzak rotaların, izlenen gün batımlarının ve sanatsal dokunuşların bir koleksiyonu gibi…
Hislerin Rehberin: Kuralları değil, o anki modunu ve sezgilerini takip ediyorsun. Bir parçayı sadece "moda" olduğu için değil, ruhuna dokunduğu için seçiyorsun.
Zahmetsiz Şıklık: "Üzerime bir şeyler geçirdim ve çıktım" dediğinde bile herkesin "Nereden aldın?" diyeceği o doğal auraya sahipsin. ✨
Özgün Detaylar: Püskülleri gold zincirlerle, uçuş uçuş kumaşları süet dokularla birleştirmeyi; yani kontrastlardan bir uyum yaratmayı çok iyi biliyorsun.
Keskin hatlar, iddialı renkler ve çekici detaylar senin stilinin yapı taşlarını oluşturuyor. Sen, girdiğin mekana sadece girmiyor, o mekanı yönetiyorsun! Gece başladığında senin asıl enerjin ortaya çıkıyor. 🎇
Kırmızının Gücü: Kırmızı senin için sadece bir renk değil, bir duruş biçimi. O iddiayı en asil şekilde taşıyorsun.
Cesur ve Net: Kararsızlığa yer yok; vücut formunu vurgulayan danteller ve iddialı dekolteler tam sana göre.
Göz Alıcı Aura: Işıklar senin üzerinde parladığında, yaydığın özgüven etrafındaki herkesi etkisi altına alıyor.
Girdiğin her ortamda nezaketin ve inceliğinle fark ediliyorsun. Senin gardırobun; bir şiir kitabı, taze çiçekler ve hiç bitmeyecek bir modern masal gibi… 🧚♀️
Zarafet Senin İmzan: En sade parçayı bile bir aksesuarla "lady" şıklığına taşıyabiliyorsun.
Detaylardaki Güç: Puantiye desenleri, peplum kesimler ve feminen detaylar senin stil kodlarında var.
Modern ve Nostaljik: Eski filmlerin o büyüleyici havasını, bugünün trendleriyle harmanlayıp kendine has bir aura yaratıyorsun.
Girdiğin her ortamda nezaketin ve inceliğinle fark ediliyorsun. Senin gardırobun; bir şiir kitabı, taze çiçekler ve hiç bitmeyecek bir modern masal gibi… 🧚♀️ Zarafet Senin İmzan: En sade parçayı bile bir aksesuarla "lady" şıklığına taşıyabiliyorsun.
Senin için şıklık, başkalarına bir şey kanıtlamak değil; kendini en iyi kumaşların içinde, en huzurlu şekilde hissetmek demek. Evindeki o dinginlik ve kalite, senin stilinin en büyük parçası.
Rafine Zevkler: Gösterişli parçalara yerine, kumaşın kalitesi ve dikişin kusursuzluğuyla tarzını ortaya koyuyorsun.
Sessiz Lüks: En doğal halinle bile sanki bir tasarım dergisinin kapağından fırlamış gibi asil duruyorsun.
Göz Alıcı Aura: Işıklar senin üzerinde parladığında, yaydığın özgüven etrafındaki herkesi etkisi altına alıyor
Pek sanmıyorum gardırobumun sadece kıyafetlerden ibaret olduğunu. Bence giydiklerim ruhumun bir yansıması bazen güçlü bazen zarif bazen de rahat olmak istiyorum. Sinem Ünsal’ın enerjisi gibi ben de kendimi yansıtan parçaları seçiyorum çünkü stilim benim hikayemi anlatıyor ve her gün farklı bir ben olmayı seviyorum😁😁
Gardorobum çok fazla eşya yok aslında fn son nezdman kıyafet aldığımı bile hatırlamıyorum eskilerje idare etmeyi simdilik kendime sartladirdim hayat ve geçim zor olsada yaşamak hersrye rağmen güzel
Hey, I’m definitely the “evin lüks köşesinde rahat şık” Ipekyol kadınıyım. Klasik stillerimi spor kesimlerle karıştırıp rahatlıkla mantıklı bir şıklık yaratıyorum.
'Kendi kurallarını yazan Ipekyol kadınıymışım' diye çıktı.
Cesur iddialı.. Gece
rafine zevkler, saten dokunuşlar, sessiz lüks, tam ben
Çıktım. Şu an ruh halim için uygun
Tebrikler! Sen kendi kurallarını yazan Ipekyol kadınısın. <3
"Işıltılı Bir Diva Glam" eğlenceli test soruları ve sonucu için teşekkürler 🔥❤️👠
Kararsız kaldım birinde bohem birinde romantik çıktım
Kaliteli fakat benim tarzım olan bir mağaza değil.35 yaş ve üzerine hitap ediyor bence.
Ben bohem ve gezgin ruhlu. 🤩 İpekyol, Twist favori markalarım. 🌸
Kendi kurallarını yazan ipekyol kadınıymısım
İpekyol dişiliğin adresi kendimi bulduğum vazgeçilmez kombinlerden biri
Tebrikler! Sen kendi kurallarını yazan Ipekyol kadınısın. 🤍