Gömlek hariç güzel. Etek güzel modeli filan ama aşırı kısa bence. Üstüne daha güzel bir şey bulursan ama yine sade olsun hoş olursun. Gömlek değilde düz ve krem rengi mesela beyaz kötü durur o kombinde.
Oje ve ruju kesinlikle bordo yapmamalısın çok kötü durur.
Bu arada şimdiden tebrikler. Emin ol çok güzel bir gün olcak:)02 Yorumla
Soran+1 yılBordo ruju direk sürmem hani üstünden alınca daha hoş bir renk çıkıyor ya o şekilde düşündüm. gömlek bu olmayacak zaten. Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için :)
En İyi Cevaplar
Etek çok hoş ama gömlek çok basit kaçmış. Ya tarz bir gömlek ya da deri bir ceketle kombinleyebilirsin. Ayakkabılar hoş. Saçlarına iri dalgalar yaptır. O daha hoş durucaktır. Bordo rujda çok hoş olur. Makyajınıda çok abartma ama bence bir siyah kalem ve eyeliner işini görebilir.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ruj dısında fazla bir şey yapmak istemem zaten. Teşekkğr ederim :)
Çok şık modeller seçmişsiniz. Her kızdan farklı olacaksınız. Bir çok kız abiye giyerken siz daha zarif ve güzel olursunuz.
Gömlek modeli kolsuz sırt dekolteli ya da göğüsü ya da sırtı dantelli olabilir gömlek modelinin05 Yorumla
Soran+1 yılYok herkes böyle giycek siyah etek gömlek kep töreninin konsepti :)
Soran+1 yılUmarım ziyi dileklerin için. Çok teşekkür ederim :) Umarım sizde :))
Soran+1 yılRica ederim :)
Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayakkabı rengi uymaz.. Gömlek biyeleri bordo olan bulursan bu ayakkabıyla olur ama siyah biyeli olursa ayakkabı da siyah olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyakkabı olmaz diyosun yani teşekkürler:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bence bu ayakkabıyı tercih etsen iyi olur www.modasayfasi.net/.../...puklu-ayakkab%C4%B1.jpg adresinden görsel.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok yüksek değil mi ya :(penguen olmamayım sonra :D
Soran+1 yılYaparım büyük ihtimal teşeklkrler :)
+1 yılcübbe zaten bordo tonlarda o yüzden bogar bence ve zaten cübbe resmi bişey gömlek de giyersen mezundan çok avukat görünümü oluşabilir bence daha kibar sade tek parça şeyler düşünebilirsin ama stiletto fikri güzel :))
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim:)
bordo ruj mezuniyete ağır gelebilir ben geçen sene mezun oldum kimsede böyle iddialı ruj görmedim :) bende sürmedim sadece foto çekimlerinde kullandım :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBizim ıokuldakiler sürer gibime geliyo:)
Soran+1 yılMaşa sevmiyorum saçlarım düz kesim omuzlarda o yüzden düz saç daha iyi oluyo diye düşündüm:)
Soran+1 yılYap bence ya anı olsun hem de içine sinmiş olur:)
Ayakkabı rengi olmaz bak siyah beyazla en iyi giden şey neon renktir. ayrıca hem ayakkabı hem dudak bordo olursa çok boğar
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ediyorum :)))
Herkes tek tip mi olacak yahu, iyi değilmiş konsept ama o sadeliğin üzerine bordoyu patlatman iyi olmuş bence ben sevdim
04 Yorumla
Soran+1 yılOkulda yapıldığından abartı olamaması için. Ayrıca balo yapılcak zaten
Soran+1 yılÇpk zarif ayakkabı ya güle güle giy her kadına yakışıyo benc :))
+1 yılSiradan canisi hemde baya siradan
Siradan turk kadini kiyafeti: siyah etek , beyaz gomlek
Bu mezuniyet daha cok onem vermelisin01 Yorumla
Soran+1 yılKep törenin konsepti böyle ondan balo da ayrı elbise giyicem zaten :)
+1 yılEtek biraz daha uzun , gömlek düğmeleri boğaza kadar kapalı , ayakkabılar da topuk biraz daha kısa olmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa minyon olduğum için etek boyu çok sırıtmaz bende diye düşündüm :)
+1 yılGömlek iyi bordo ruj olmaz zaten cübbe giyeceksin oluru yok bordo rujun. Rujun ten rengine yakın olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılNladım teşekkürler:)
- +1 yıl
Bunun disinda basarili bir kombin yalniz tam mezuniyetlik:) cogu kiz komşu kınasına gider gibi gelecek emin ol
Soran+1 yılKonseptimiz bu ama kesin abartan olcak :(
+1 yılBordo Stiletto kesinlikle dogru karar bu etek ve gomlegin altina tebriks canim tarzsin :))
12 Yorumla
Soran+1 yılTarz mıyım cidden :)) Beğenmeyende çok ya karasız kaldım ivana hanım :)
- +1 yıl
Deli misin. bir kere stilettodan baska ayakkabi dusunme bu en zarifi.. Bordo da mukemmel tamamlar bir de bordo ruj ama rengi cok iyi tuttur sakin kirmiziya kacmasin supperr ayrica o etegin ustune hareketli bir gomlek olmaz. Yorumlar beni sasirtiyor.. Tarzim cok begenilir gunluk hayatta bana guven hahaha :):):)
bisey soyleyeyim mi?
ben hic begenmedim.
etek guzel ama
gomlekle ayakkabilar igrenc.
kot bahcivan tulumu giy bence.
icinde baska hic bir sey olmasin.
ben olsam boyle giderdim.03 Yorumla
Soran+1 yılGömlekle ayyyakabı farklı şeyler düşüncm ama konsept bu :)
Soran+1 yılAnladım teşekkür ediyorum saolun:)
+1 yılBence kalem etek tercih et, saten gibi bir kumaştan da gömlek, ayakkabı güzel renk olarakta model olarakta :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKalem etek boyumdan dolayı olmaz. teşekkür ediyorum :)
Elbiselerden yana bir sıkıntı yok'da sen bunları taşıyabilecek misin? :)
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya :D
Soran+1 yılTeşekkürler:)
Bence yakışır gecenin en güzeli sen olursun demişti dersin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlız herkes siyah etek gömlek giycek orası da var:D
Soran+1 yılHer kadın güzeldir teşekkür ederim :) Son cümmleni ayrıca beğendim:)
Iş görüşmesine mi gidiyorsun mezuniyete mi? Önce buna bir karar ver istersen.
04 Yorumla
Soran+1 yılKep törenininin konsepti var ondan beyaz gömlek siyah etek zorunlu
Soran+1 yılTeşekkürler:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu etek yerine kalem etek tercih edersen gomlegin tarzina daha iyi uyar. Etek spor gomlek ve ayakkabi klasik oldugu icin olmadi sanki. Ayakkabi rengi guzel
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet o konuda haklısın. Örnek olsun diye attım istediğim gömlek daha salaş şifon tarz. Ayakkabı rengini beğenen var beğenmeyen şaşırdım :((
Cevap sahibi+1 yılGomlek salas olursa da etek de bol ama bence yine iyi durmaz. Etegi degistirsen cubbede daha iyi durur gibi. Ben ayakkabiya bayildim. Dur bulabilirsem benim cubbedeki kiyafeti atiyim sana
Soran+1 yılOlur çok sevinirim :)
Cevap sahibi+1 yılBen klasik tercih etmiştim, yüksek lisans mezuniyeti olunca biraz kastığım için :) bu tarz bir etek de olabilir kalem etek olmasa bile, ama bence ayakkabılarını değiştirme sakın, renk katmış
https://i.hizliresim.com/Jpzgb5.jpg
Soran+1 yılBizimkide klasik tarz zaten etek kumaşı böyle olmıcak çünkü bu kumaş çok günlük :) benim attığım etek
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu modeli seçmemelisin bence, ya kalem ya kısa etek :)
Soran+1 yılKalem boydan dolayı olmaz ama kısa etek düşünülebilir :))) Çok teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim:)
sırf yorum yapmak için girdim siteye :D baktım da yorumlara ne çok zevksiz var ben bayıldım kombinine bence tam olarak dediğin gibi giyin
01 Yorumla
Soran+1 yılAma gömlek konusunda haklılık payları var ayrıca eteğin kumaşı da günlük biraz :)) Ben sadece model olsun diye attım. Çok teşekkür ediyorum :)
Jilet gibi bir gomlege o skater etegi ben uyduramadim acikcasi kalem etek tercih etmeyi dusundun mu bunun yerine
01 Yorumla
Soran+1 yılBoydan dolayı olmaz kalem etek ama gömelk tam olarak bu değil fikir olsun diye attım
bence etek bordo gömlek sıyah ınce sıyah bı corap bordo veyaz sıyah ayakkabı olabılır gömlek ustunede cok sade uzun bı kolye
01 Yorumla
Soran+1 yılKonsept siyah etek beyaz gömlek olunca alternatifler ortadan kalkıyor malesef:(
+1 yılgömlek uyumsuz geldi bana ayakkabına uygun alırsan kurtarır ama
05 Yorumla
Soran+1 yılGömlek bu tazr olmıcak tam olarak bu fikir olsun diye attım yoksa istediğim model bu değil tam olarak :)
- +1 yıl
o zaman gömleğinde bordo olsun ayakkabı güzelmiş çünkü
Soran+1 yılRenk beyaz mecburi ondan yoksa bende bordo alırdım:)
- +1 yıl
gömleğinde beyaz ve bordo karışımı olabilir yoksa siyah al ayakkabıyı
Soran+1 yılAyakkabı konusunda değişim yapıcam gibi gözüküyor teşekkürler :)
+1 yılAyakkabıyı ve gömleği beğenmedim gömlek yerine dar bir penye ayakkabıyı da bilemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim :)
Moda & Stil konusunda 965 cevap paylaştı. Seni bilmiyorumda ben bunları günlük hayatta giyiyorum.. guzelde dahami özel bisey olsa sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılKonseptten dolayı yoksa lçok sıradan zaten:)
aynı kombinden başkalarının yapmadığından emin olursan yap bence
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes siyah etek beyaz gömelk olcak tani kimisi dar etek kimisi kalem kimisi bu tazr giyer :)
+1 yılEtek ve ayakkabı tamamda gomlek cok klasik sıradan yani
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısın fikir olsun diye attım istediğim model bu değil tam olarak zaten :)
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/RJp57a.jpg böyle bisey cok daha guzel olur
Soran+1 yılBu tazr gömleğim var evde onu giyeiyim o aman almama gerek kalmaz çok teşekkürler :)
- +1 yıl
Kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap canım kolay gelsinn
Soran+1 yılÇok teşekkürler iyi dileklerin için :)
Ayakkabını sakın değiştirme güzel bir de gömlekleri araştır daha tarz bişey bul
03 Yorumla
Soran+1 yıl* istediğim tazr bu değil zaten şifon daha salaş bir şey düşündüm :)
Soran+1 yılNe tarz giyeyeim?
+1 yılgiysilerde Seksi de senin vucut bunları kaldıra bilcek mi (:
05 Yorumla
Soran+1 yılKaldırcağını düşünüyorum ama hayırlısı :(
- +1 yıl
düsünmek ve gercek aynı sey degildir.. bence cevrendekilerine sor ve %100 güvene bilcwgin gercegi söylicek birine sor.. kibarlık yapana degil
Soran+1 yılYani kilolu değilim aslında dar etek düşünmüştüm ama herkes bu tarz etek giy demişti ondan fikrim değişti. Bunu giymek için nasıl olmak gerekir sence?
- +1 yıl
ben anlamam... bir giysi seni giymicek.. sen bir giysi giyceksin... vucuduna bak be ''bu bana gider mi '' de... unutma kendin ol
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Öyle yapıcam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyakkabı uyumlu
Ama tasiyabikcekmisin
O etek ve gömleği yakistirmadim
Kalem etek tercih ederim
Boyle net renkleri kirmizi ile patlatman ve kırmızı cantan guzel olur du03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ama minyon olduğumdan kalem etek gtmez
Cevap sahibi+1 yılO zaman bütün elbise giy abiye tarzı fiziğin kaldirabilcekmi bu elbiseni
Soran+1 yılBoyum dılında fiziğimde sorun yok olur heralde
- Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılGömlek çok hoş değil bence bordo ruj mezuniyet için ağır kaçar daha doğal şeftali tonlarında bir ruj daha iyi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım gömlek renk olarak düşündüm aslında istediğim model daha salaş şifon tarz
bence çok çok sade biraz daha gösterişli Şeyler bak sen
02 Yorumla
Soran+1 yılSiyah etek beyaz gömlek konsept ama :(
Bencede kırmızı ayakkabı olmamıs. Ayakkabı degısecegıne gore bordo ruj falan da kırmızı olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılAyakkabı değişirse rujun rengi aynı kalır heralde
+1 yılbunlara vereceğin parayla toki den ev alırsın yazık günah babanın paralarına pisss :))
03 Yorumla
Soran+1 yılYa etek 20 lira gömlek de :D
- +1 yıl
hmm ozmn çok güzel çok yakışmış aferin :))) şimdi takdir ettim seni :*
Soran+1 yılHahahaha teşekkür ederim:)
Sekreter gibi olursun, begenmediiim !
Nerden mezun oluyorsun kuzum lise sanki daha cici ve renkli kıyafetler denemelisin😁😁01 Yorumla
Soran+1 yılLise canım konsept böyle :)
Ayakkabı neyse de gömlek olmamış bence. O eteğin üstüne daha farklı bir gömlek seçebilirsin. O gömlek eteği basitleştirmiş biraz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın tam tarı böyle olmucak zaten. Teşekkrler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılgömlek şart değilse siyah elbise tercih et derim çok iyi oluyor kurtarıcı ayakkabılara da bayıldım
01 Yorumla
Soran+1 yılKonsept bu diyorlar ama hükesin dışına çıkan olcak o yüzden değişedebilir fikrim. teşekkürler:)
Ayakkabı rengini değiştir bence
02 Yorumla
Soran+1 yılGeneli böyle diyor. Dikkate alıcam teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyakkabıyi görene kadar iste bu diyordum ama rezil bir ayakkabı seçimin var :(
029 Yorumla
Soran+1 yılBordo hoş olur diye düşündüm yanılmışım demek halledilir ya almadım daha sonçta:D
Cevap sahibi+1 yılYalvaririm alma bu ayakkabıyı. Diğer hepsine tamam hepsi çok güzel corap seçimine dikkat et ama. Tavsiyem penti bir modeli var istersen buna uygun linki var
Soran+1 yılÇorap giymem sevmiyorum almıcam tamam:)) Siyahı olur ama dime?
Cevap sahibi+1 yılAyakkabı siyah mi? Evet ayakkabi siyah olur ama bu etegin altına desenli ama farklı desenli çorap çok güzel olacaktı keşke denesen
Soran+1 yılYa çok da dikkat çekmek istemem dsenli çoraplar çok güzel de dikkat çeker :)
Cevap sahibi+1 yılDikkat çekip Seksi olman çok güzel olurr.
Cevap sahibi+1 yılwww.penti.com/.../glossy-kulotlu-corap-500 buna bu bir bak derim bacak boyun ne?
Soran+1 yılKısa ya bacak boyum Seksi olmasam daha iyi olur aileler var :)
Cevap sahibi+1 yılOlsun aileler ne diyecek buna sen bunu hak ettin canım bu senin gecennn
Cevap sahibi+1 yılgecenin en güzeli olmak senin hakkin
Soran+1 yılÇekinirim yoksa bir şey demezler kıyafetime asla :)
Cevap sahibi+1 yılCekinme yürüdükçe erkeklerin gözü üzerinde olsun dudaklarından dolgun kırmızı ruj olsun havanla yıl orayı seksiligin geceye damga vursun
Soran+1 yılİddialı olmak bana göre değil ya kendimi iyi hissedeyim yeter :)
Cevap sahibi+1 yılSen Zaten çok İyisin bunu anlayabiliyorim
Soran+1 yılTeşekkür edeim iyi düşüncen için :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim mezuniyet ne zaman?
Soran+1 yılHaziranda :))
Cevap sahibi+1 yılPeki hazirandan önce görme şansım var mi?
Soran+1 yılGörme şansım var mı derken?
Cevap sahibi+1 yılKombinini üzerinde tam haliyle
Soran+1 yılŞu an değil çünkü sınav vs sadece bakınıyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki tamamdır :)
Soran+1 yılTeşeklürler :)
Cevap sahibi+1 yılgecenin yıldızı ben tesekkur ederimmm :)
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yıl:):) simartmak istedim gece gece seni
Soran+1 yılTeşekkkürler iyi niyetinize :)
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim daha da simartabilirim :)
Soran+1 yılKafii bu kadarı:)) teşeklürler :)
+1 yılGömlek çok sıradan daha farklı bir gömlek olmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılEnk olarak böyle aslında biraz daha salaş şifon düşünüyorum aslında :)
- +1 yıl
Bak etegin üstündeki gibi bir tarz gömlek hoş olabilir. sanıyorum sende resmin bütünü vardır. öyle bir tarz çok şık olur
Soran+1 yılVar teşekkür ederimmm:))
+1 yılbence çok güzel ama mezuniyet için uygun değil
03 Yorumla
Soran+1 yılKep töreni okulda yapılcak bir tören konsept te siyah etek beyaz gömlek balo ayrıca yapılcak :)
- +1 yıl
aa onu en baştan desene :D
güzel o zaman, ama biraz iş kadını havası da yok değil :P
Soran+1 yılVar var farkındayım :))
+1 yılHayalimdeki kiz olurdun :D
06 Yorumla
Soran+1 yılOlur diyosun yani?
- +1 yıl
Valla 10 numara olursun. Kesin giy bunu. Gomlek cok guzel oluyor ya beyaz gomlek kizlarda.
- +1 yıl
Juri olabilirim puanlama istiyeceksen eger ;)
Soran+1 yılHerkes aynı puanı alır;D
- +1 yıl
Bu arada kacirdigim ayrinti ayakkabin kotu :(
Opak çorap giy bordo doğru bir seçim değil bence
010 Yorumla
Soran+1 yılÇorap giymemyi sevmiyorum
Soran+1 yılSıcak havada olur mu sence ya haziran da olcak sonuçta !
Soran+1 yılOardon? İşareti olcaltı :))
Soran+1 yılÖnü açık ayakkabı da olabilir haklısın teşekkür edeim :)
- +1 yıl
m.trendyol.com/.../ buraya bibak
Soran+1 yılWoooowww çok güzel :)))
Soran+1 yılBen de çok beğendim. Güncellemdde paylaştım. çokk teşekkürler
Ayakkabı rengi hariç hepsi güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler:))
ayakkabı uyumsuz olur sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim:))
+1 yılMezuniyet için çok sönük değil mi
03 Yorumla
Soran+1 yılKonsept bu kep töreni balo değil
- +1 yıl
He anladıım. O zaman gayet hoş olur. Ayakkabılar da çok güzelmiş :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :))
+1 yılEtek spor durmuş canım yaa o ayakkabıların yanında
03 Yorumla
Soran+1 yılEteğin kumaşı günlük haklısın ama ben bu model farklı kumaş alıcam :)
- +1 yıl
Bence dar bir etek daha güzel olur
Soran+1 yılDüşünücem teşekkürler :))
+1 yılbegenmedım trendyola bak orda guzel seyler var
06 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum :)))
- +1 yıl
rica ederim hem de uygun sana gore bısey vardır mutlaka. Tavsiye olarak altına koyu ustune acık renk giy bır de hırka tarzı bısey gıy havaya göre dıkkat cekıcı oolur :)
Soran+1 yılHava haziran sıcağı olcak. Hırkada pişmeyeyeim :))
- +1 yıl
he o zaman etek ve ustune de beyaz ya da kırmızı bıseyler tavsıye edebılırım :)
Soran+1 yılBeyaz olucak zaten teşekkür ederim fikrinizi dikkate alıcam hepinizin :)
- +1 yıl
rica ederimmm yardımcı olduysam ne mutlu bana
Bune çalışan iş hanımı gibi git adam akıllı giyin
09 Yorumla
Soran+1 yılKonsept bu ama
Soran+1 yılNapabilirim ki?
Soran+1 yılAynı modelin siyahı?
Soran+1 yılEtek model olarak böyle olcak yoksa kumaşı falan daha uygun bir şey bulcam. Gömlek de fikir olarak attım ypksa tam istediğim model değil alışverişe çıkınca bakcam baya
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumların için:)
etek güzel diğerlerini değiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılGömlek fikir olarak attım istediğim tam böyle değil. Görüşlerinizi dikkate alcam:)
kıyafet iyide malzemeyi görmemiz lazım bide :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılSiyah topuklu giy kırmızı olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler:)
- +1 yıl
Al sana örnek canım siyah git bu gibi guzel ol
https://i.hizliresim.com/oANM07.jpg - +1 yıl
O ayakkabiyi siyah dusun platform topuk olduguntan tam siyah gibi duruyor karsidan bakinca sen siyah dusun onu
Soran+1 yılYa platform topuk sevmiyorum yoksa bende böyle giyerdim:(
- +1 yıl
Siyah giy de normal topukta giyebilirsin
Soran+1 yılAnadım teşekkürler:)
+1 yılpek kombın gbı durmamış
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden:(
- +1 yıl
öyle gözlemledm
- +1 yıl
önemsz.
- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence sen direk elbise giy
02 Yorumla
Soran+1 yılKonsept bu :D
- +1 yıl
iyi ozaman D:
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece ayakkabı güzel gerisi tırt
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBak kötü kombin değil ama mezuniyet için sönük sadece :)
Soran+1 yılKep töreni konseptinden dolayı. zbalo için ayrı elbise alıncak zaten buokul bahçesinde yapılcak ondan :))
Cevap sahibi+1 yılO zaman olur :))
iş görüşmesi gibi olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılKonseptten dolayı kep töreni balo ayrı yapılcak:)
Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı. o ayakkabı olmaz o kıyafetin altına ;)
00 Yorumlabence gayet ıyı bır kombıne secmıssın tbrkler
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :))
Soran+1 yılTeşekkürlerrrr :)))
Soran+1 yılHayır :)
Soran+1 yılHayır teşekkürler :)
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhoş bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılygsyi düşün mezuniyet dio :D
015 Yorumla
Soran+1 yılYgs yi hallettik :)
Cevap sahibi+1 yıleiyi Allah emeklerinizi boşa götürmesin bilirim yıpratır adamı ama bak ygsde heyecan yapma yeter
Soran+1 yılEvet amin inşallah :)) Hayılrısı daha lys var o daha önemli:)
Cevap sahibi+1 yılaynen o çook daha önemli aman bırakmıyasın ben yapmıştım o yanlışı
Soran+1 yılAllahın izniyle ygs yi atlatayım tam gaz devam inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılbacım artık hergün 9da denemede ol artık normal bişi olsun hani o gün hiç bir değişiklik olmasın dicemde olmaz okadar ama enazından daha az heyecan yaparsın
Soran+1 yılBu hafta öyle olcak zaten dershane falan umarım olur bu atada iyi dileklerine cidden çpk teşekkür ederim. allah gönlüne göre versin :)
Cevap sahibi+1 yılşimdi kızmasın ama gönlümce olmadı :( ALlahın dağında üniversite okuyorum
Soran+1 yılNeresi acaba özel değilse?
Cevap sahibi+1 yılbacım trendyoldaki kemer dahil değilmiş dikkat et boşwer ya sen gelmezsin zaten :D
Soran+1 yılKemeri beğenmedim zaten etek gömlek güzel :) merak ya?
Cevap sahibi+1 yılordamsn ? açacam gizliliği hemen mesaj at kapatcam :d
Soran+1 yılNiye mesajatıcam ki?
Cevap sahibi+1 yılBacım senin uykun gelmiş iyi geceler
Soran+1 yılYok gelmedi ama neyse:) İyi geceler :)
Moda & Stil konusunda 323 cevap paylaştı. Lise mezuniyeti mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet kep töreni bu renkler zorunlu
Soran+1 yılDaha salaş şifon düşünüyorum aslında
Soran+1 yılYa fikir olarak koydum aslında tam istediğim bı değil bu kadınsı bir gömle biraz
Soran+1 yılYok gömlek beyaz olcak:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhepiniz aynı komik gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılOkulda yapıldığından abartılmaması için aileler de olcak çünkü
Cevap sahibi+1 yılo ayakkabıları çok beğeniyorum rengi modeli ama mezuniyette ayakları fena ağrıtır ama değer diyosan giy
Soran+1 yılDeğer gibi geliyo ayakta çok zarif durduğunu düşünüyorum
Ayakkabı X
01 Yorumla
Soran+1 yılDikkate alıcam :)
Çok güzel olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum :)
- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri