Neler yazabilirim metini kendim oluşturacağın 3 4 dakika boyunca saçmalamak istemiyorum canlarim? 😃
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence içinden geleni yaz kalbinden ne gelirse. tebrikler :)
Dimi dimi kesinlikle teşekkürler 😇😇
ben olsam dolana ay dolana diye şarkı söylemeye başlar herkesi oynatırdım, kendim de oynardım.. üç ay konuşşan bu kadar unutulmaz olmaz :)
😆
Canım benim aferin başarılar dilerim
Teşekkürler cnm😇
Tebrikler 🙂
Bu arada geçmiş olsun iyi misin
Teşekkürler nerelerdesin sen :)
Buradayım hep 🙂
Evet teşekkürler 🙈 @__Terkedilmiş__
Sevindim 🙂
Benim ağzımla bir konuşma yazmadın iyi ki 🤣
😄
Rektörle kavga etmiştim 😁
Siyasi mi konustun
Hakkımı aradım. Siyasete girmedim... Siyasi tartışmayı bizim bölümün dekani yaptığı için görevden alınmıştı
Hakkını aramak derken
Almam gereken notu alamadığım için. Benim calistirdigim benimle aynı şeyleri yazıp benden yüksek not alan arkadaşlarımla aynı notu almak istedim sadece fazlasını değil
bol bol teşekkür et
Bölüm ne
Gida mühendisliği ya öyle normal yani
Konuşma metni
"Sevgili mezunlar, öğretim kadrosu, aileler ve sevdiklerimiz,
Bugün burada olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Gıda mühendisliği bölümünden mezun olmanın heyecanını ve başarılarımızı paylaşmak için bir araya geldik.
Bu yolculuk boyunca birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza, öğretim kadromuza ve ailelerimize minnettarız. Sizlerin desteği ve rehberliği olmadan bugün bu noktaya gelemezdik.
Gıda mühendisliği, benim için sadece bir eğitim programı olmanın ötesinde bir tutku haline geldi. Gıda endüstrisindeki büyüme ve değişimleri gözlemlemek, sağlıklı ve güvenli gıdaların üretimine katkıda bulunmak beni her zaman heyecanlandırdı.
Bu bölümde geçirdiğim yıllar boyunca, çeşitli dersler, laboratuvar çalışmaları ve staj deneyimleri sayesinde gıda mühendisliği alanında derin bir bilgi ve beceri kazandım. Sadece teorik bilgi değil, aynı zamanda pratik uygulamalarla da kendimizi geliştirdik.
Ancak, gıda mühendisliği sadece teknik bilgi ve becerilerden ibaret değildir. Etik değerler, sürdürülebilirlik ve gıda güvenliği gibi konular da bizim için büyük önem taşır. Toplumun sağlığını ve refahını korumak için sorumluluklarımızın farkında olmalıyız.
Mezun olmanın ardından, çeşitli kariyer fırsatları bizi bekliyor olacak. Gıda üreticileri, araştırma laboratuvarları, kamu kuruluşları ve danışmanlık firmaları gibi çeşitli sektörlerde çalışma imkanı bulabiliriz. Yaratıcılığımızı kullanarak yenilikçi gıda ürünleri geliştirebilir, sürdürülebilir üretim yöntemleri üzerinde çalışabilir ve gıda güvenliği standartlarını iyileştirebiliriz.
Ancak, gıda mühendisliği bölümünden mezun olan her birimizin en önemli görevlerinden biri, bilgimizi ve deneyimimizi topluma aktarmaktır. Bu alanda farkındalık yaratmak, sağlıklı beslenme alışkanlıklarını teşvik etmek ve sürdürülebilir gıda sistemleri için çaba sarf etmek büyük önem taşır.
Bu metni okursan en azından yapay zeka ile tez yazanlardan olmayacaksın😂😂
@Erspartac metni nerdem buldun
Ben bulmadım @yzlmm bulmuş
@yzlmm Metin guzelmis değerli yazılımcı bey
Hangi uygulama ya da programı kullanıyorsun?
Gıda Mühendisi Mezun Konuşması
User
Kısa bir gıda mühendisi mezun konuşması
ChatGPT
Sevgili mezunlar, değerli öğretim kadrosu ve sevgili konuklar,
Bugün burada, Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Hepimiz için bu, uzun bir eğitim yolculuğunun sona erdiği ve yeni bir başlangıcın kapısını araladığı anlamına geliyor. Bu özel günümüzde sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum.
Gıda Mühendisliği, modern dünyanın vazgeçilmez bir disiplini haline gelmiştir. Gıda üretimi, kalite kontrolü, işleme teknolojileri ve gıda güvenliği gibi konular, günümüzde büyük önem taşımaktadır. Bizler, bu alanda edindiğimiz bilgi ve becerilerle, insanların sağlıklı ve güvenli gıdalara erişimini sağlamak için çalışacağız.
Bugün, mezun olmanın gururunu taşıyorsak, bunu emeklerimizle, azmimizle ve tutkumuzla başardık. Bizi destekleyen ailelerimize, hocalarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür borçluyuz. Onların sabırlı rehberliği ve cesaretlendirmesi olmadan bu noktaya gelemezdik.
Gıda Mühendisliği alanında çalışmak, büyük bir sorumluluk gerektirir. İnsanların sağlığı ve güvenliği üzerinde doğrudan etkimiz vardır. Bu nedenle, mesleğimizi etik değerlere uygun bir şekilde icra etmek zorundayız. Kaliteli gıda üretimi, sürdürülebilirlik, çevre dostu teknolojiler ve yenilikçilik üzerinde odaklanmalıyız. Ayrıca, araştırma ve geliştirmeye olanak sağlayan sürekli öğrenme ve kendimizi geliştirme çabalarımızı sürdürmeliyiz.
Gelecekte karşılaşacağımız zorluklarla yüzleşmek için hazırlıklı olmalıyız. Gıda endüstrisi sürekli olarak değişiyor ve gelişiyor. İklim değişikliği, nüfus artışı ve kaynakların azalması gibi faktörler, gıda sistemlerimizi etkilemektedir. Bu durumda, yaratıcı çözümler üretmeli ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımları benimsemeliyiz.
Sevgili mezunlar, bugün mezuniyetimizin tadını çıkaralım, ancak yarından itibaren yeni hedeflerimize doğru ilerlemek için çalışmalıyiz
@yzlmm chat gpt candir ya
Yanı daha bir çok yapay zeka var bu şu an en bilinen olanı
@yzlmm evet ben bu konuşmayı kaydediyorum sana çok teşekkür ederim değerli yazılımcı bey
Hayırlı olsun
@yzlmm teşekkürler 💃💃💃💃🧚♀️💫
@yzlmm merhaba bu konuşmayı internette bulma şansları var mı bana özgü olur mu bunu konussam
Kim takar 3. yü
Aynen keşke olmasaydım sjsjdjjd
Kadına şiddete hayır de
👏