Güncellemeler
+1 yıl
Yolda görse bana selam vermeyen komşuya, bir kere arayıp hal hatır sormayan akrabaya komşuya benim sınavda naptığım derdi düşecek. Bin ton laf edip konuşacaklar kazanamadı bu canım hala diye empati yapmdan. Klasik sınav sonrası olduğu gibi arayıp sizin çocuk naptı bizimki bunu yaptı diyecek ne ayıp. Bu sene benimle sınavara girecek olan 05 li fen liseli dershneye giden artı derece kasan 5 akrabam var. Yani fena rezil olucam. Ben nasıl yarışayım lise boyu çalışmış üstün zekalı birey Allah aşkına
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yargılamadan empati yaparak cevap verin benim gibi 3. mezunluğa kalıp psikolojisini toplayabilmiş birileri varsa tavsiye fikir verebilir mi? Bir kez daha kalsam çok mu geç kalmış olurum hayata bilmiyorum. Ne gelse yazıp gitmeyi de düşünüyorum ama bir senemi verip adam akıllı çalışıp istediğim bölümede de gitmeyi istiyorum. canım değilim çalışırsam yapıyorum 11 de online okul zamanı, derslere kendim çalışıp sınavları geçmiştim. Sadece psikolijimi toplamaya ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok iyi hatırlıyorum uzay muh. istiyordum başka hiçbir meslek olmaz diyordum sınava hazırlanırken. Sınav sonucumda puan yetmedi. O kadar psikolojik olarak yorucu bir seneydi ki tekrar kaldıramayacağı mi düşündüm ve bütün meslekleri araştırıp en mantıklı gelenleri yazdım. şu an o zaman iyi ki öyle yapmışım diyorum bana çok daha farklı bir yol açtı bu durum. Velhasıl kelam kendini en iyi tanıyan sensin artık gercekten kötü hissetdigini düşünüyorsan eldeki neyse ona göre bir tercih yap daha fazla bu baskıya kendini maruz bırakma.
Ne bölüm yazdın
Ne gelse yazıp gitmeyi de düşünüyorum ama bir senemi verip adam akıllı çalışıp istediğim bölümede de gitmeyi istiyorum. canım değilim çalışırsam yapıyorum ama bu sene çalışamadığım için güzel bir sıralama gelmeyecek onu da biliyorum. İki yıllıklar gelir tek ona da ben gitmek istemiyorum. Bu sene psikolojim çok bozuktu her açıdan iyi değildim bu yüzden çalışamadım. Ama bu sene ev dışında olmak için her gün kütüphaneye falan giderim diyorum. Sosyal medyadan uzak olmak için de hesaplarımı da kapattım zaten son 2 haftadır. Kendimi daha iyi hissediyorum sosyal medya psikoljimi çok etkiliyordu her açıdan. Milletin hayatına çalışma düzenine bakıp kendime acı çektiriyordum en canım sensin diye. Eğer kalırsam mezuna tekrer hesaplarımı açmam zaten asla. Sadece pişman olur muyum bıkar mıyım ondan korkuyorum.
tüm kendime yazdığım hakaretleri canım olarak çevirmiş site ya şlfkşldfşldgk
Her şeyin istediğin gibi dort dörtlük ilerlemesini bekleyemezsin. Ne kadar plan yapsan da yine farklı sıkıntilar çıkacaktır mezuna kaldığında. Mesele senin için yorucu bir problem çıktığında dagilirsan tekrardan kendini motive edecek kadar güçlü hissediyor musun. Tekrar mezuna kalırsan olabileceklerin en kötüsünü düşün önceki senelerde de olanları hesaba katarak. Bunların altından kalkabilecegine inaniyorsan kal bir sene daha 2 sene kalıp tıp kazanan arkadaşım da var. Ama bir yerde pes edebilirim diyorsan hem zamanına hem de saglina yazık. Başkalarının söylediklerine değil de kendi karakterine göre karar vermelisin.
@Dikenli_incir bilgisayar muh.
Sayısalı nasıl yaptın, mat temelim nasıl temel atarım, bölümden memnun musun
Kazanamayacaksın gibi duruyor.
Bu sene zaten güzel sıralama gelmez onu biliyorum. Ben ilerisi için söylüyorum benim gibi olan birileri var mı diye. Yazının gerisini sığmadığı için güncelleme yerine yazdım. Orayı okuyabilirsiniz.
21 erken ben 24 te başlicam,😓
Olsun güzelim canını sıkma geç olsun güç olmasın. Herkes bu hayatta aynı şartlara sahip olmuyor maalesef. Bende yalnız olmadığı hissetmeye ihtiyaç duyduğum için buraya içimi dökmek istemiştim. Umarım sende bu sene istediğin bölümü kazanırsın < 3
Haklısın 👍👍