Eve gelince sporcu atleti veya büstiyer giyiyorum göğüslerimin sarkmasını nasıl önleyebilirim
2 ay
Eve gelince sporcu atleti veya büstiyer giyiyorum göğüslerimin sarkmasını nasıl önleyebilirim
Abla öncelikle bunu düşündüğüne göre maşallah büyük herhalde. Aslında çokta bir şey yapamazsın diyebilirim. Kaslarını güçlendir oradaki ve doğru sütyen giydiğinden emin ol. Büstiyer falan konusunda bilmiyorum öyle ama işe yarayabilir
Evet büyük desteksiz kullanıyorum zaten ama bilemiyorum akşam eve gelince çıkarıyorum
Çıkar kız arada hava da alsınlar hatta şey masaj bile iyi gelebilir ama sarkma konusunda öyle çokta şey olabilir mi bilmiyorum. Ayrıca ne mutlu sana
Büyük göğüs güzel değil insanı rahatsız ediyor sarkıyor
Bak şimdi görsel olarak kadınsı durur ve erkekler genel olarak sever. Bu arada şey değilse kaç beden tam olarak? Ha onun dışında da evet sarkma ve bel ağrısı yapabilir çünkü zor yani
85B
Ama mükemmel ya ne demek o zaten. Şöyle diyeyim erkek gözünde bir mükemmellik taşıyorsun ama sadece seni yorar
Ama biraz sarkıklar
Kanka ben tatlı buluyorum desem sarkmayı da şey gelir mi? Ha sadece bakımı daha zor olur özellikle yazın
Göğüs sarkmasını tamamen durdurmak mümkün değil ama süreci yavaşlatmak elinde güzelim 💕 Sporcu atleti ve büstiyer, özellikle destekliyse, günlükte gayet iyi bir yardımcı olur ama tek başına yeterli değil.
Daha iyi destek için kalın askılı, alt bandı sıkı ama nefesini kesmeyen sporcu sütyenleri tercih et 👍 Düzenli göğüs, sırt ve göğüs kafesi egzersizleri (şınav, plank, hafif dambıl hareketleri) toparlanmaya çok yardım eder.
Kilo alıp vermeni dengede tut, iyi su iç, sırtüstü uyumak da göğüslere binen baskıyı azaltır.
Sen elinden geleni yap, gerisi zaten vücudunun doğallığı, ona da biraz sevgi borçluyuz 💗✨
Cevap
6Cevap
Dur şimdi kafamızı karıştırma ya
Hiçbir şey yapmadım dmdmdmdm
Aklımı aldın ama benim 😧
Evet büyük oranda toparlar ama önlemez
Boy kilon kaç Cup ne kullanıyorsun
155 boy 68 kilo B bullanıyorum
85b mi
Nereden bildin
Uzman memeloğum ondan 😂😂
Ya dkdmdmdmdmd