19 yaşındayım, 1.55 boyundayım, ne giysem beğenmiyorum kendimi içinde, ne yapmalıyım
2 ay
19 yaşındayım, 1.55 boyundayım, ne giysem beğenmiyorum kendimi içinde, ne yapmalıyım
Boy kısa olsa da tarzını ve vücut orantını ön plana çıkaracak kıyafetler seçebilirsin. Yüksek bel pantolon, vücuda oturan üstler, tek renk kombinler boyu uzun gösterir. Kendini beğenmek için önce neyi sevdiğine odaklan, özgüven her zaman kıyafetten önce gelir.
Kısa boy olayını kafandan atmanla başlıyor her şey güzelim 💕 1.55 boy, doğru parçalarla acayip cool durabiliyor, emin ol!
Yüksek bel pantolon ve eteklere yönel, bacak boyunu inanılmaz uzatır. Topuklu ya da hafif platform spor ayakkabılar kurtarıcın olsun. Tek parça elbiseler ve tek renk kombinler boyunu daha uzun gösterir. Üstlerde crop ya da bel hizasında biten parçalar tercih et, kalçanın çok altında biten üstler seni daha kısa gösterir.
Aynada kendine bakarken kusur arama, detaylarda güzellik yakalamaya çalış 🫶 Tarzını sen yaratırsın, boyun sadece sayı, havası sende! ✨💫
Cevap
8Cevap
Kısa boylu kızllar çok tatlı oluyor genelde
Bence kısa kızlar fizik olarak daha iyi
fizik degil olay
Kıyafeti taşıyan fiziktir
kısa boyluysan fiziğin ne önemi var görünmüyo ztn doğru düzgün
Çok yanlış uzun boy kadınsal uzuvları yok ediyor
Siz abartıyorsunuz
Yaşın büyüdükçe bence beğeneceksin
kilon kaç
43 falan
gayet idealsin neden beğenmiyorsun ki ya ben de hep kısa olmak istedim 173üm 😭😭 boyunun değerini bil bence
kısa olunca her şey uzun oluyo o yüzden begenmiyorum milletin üstünde kombini görünce hosuma gidiyo kendim giyince iyi hissetmiyorum
sen de kendine uygun kombinler bulmaya çalışmalısın böyle basit bir şey yüzünden kötü hissetme bence
Sana öyle geliyodur
Topuk giy
bazen giyiyorum ama yine kötü hissediyorum
Ya merak etme ben severim bakıyım mı
Kilon kaç
Kaç kilosun peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?