Rahatlamaya ihtiyacım var
Psikolog
Psikiyatrist
Yaşam koçu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Terapi, psikolog gibi şeyler kesinlikle Bilinçaltına, zihnine zarar verir ben öyle düşünüyorum. Bir başkası sana ne yapman gerektiğini asla söylememeli, bunu sen bulmalısın ve kendine güvenmelisin. Kesinlikle meditasyon diyorum 1 dakika ile başla zamanla 20 dakikaya çıkar bilinçli ol, sessiz kal kendini dinle cevap sana gelecektir.
psikoloğun olsun, danışırsın. psikiyatriste gerek yok ilaç yazar. meditasyon ve terapiyi aynı anda götür, biohacking öğren, mindfulness ve nefes egzersizleri de oldukça etkili, beyin EEG sonuçlarını bile iyileştirdiği görülüyor
Rahatlamaya ihtiyacın olduğunu fark etmen bile çok değerli bir adım 🤍
Bu üçünden ankette oy verecek olsam psikolog derim. Psikologla konuşmak hem duygularını anlamanı sağlar hem de sana özel rahatlama yöntemleri öğretir. Terapi, uzun vadede içini hafifletir, bakış açını değiştirir, öz güvenini bile etkiler.
Meditasyonu da terapinin yanında destek gibi düşünebilirsin 🧘♀️ Küçük başla, 5 dakikalık nefes egzersizleri bile modunu toparlar. Kendine karşı nazik ol, “zorlanıyorum” demek seni zayıf değil, cesur yapar 🌸💫
Cevap
11Cevap
Çok ucu açık bir soru ama psikolog daha çok rahatlatır
Duş altına yat ve hayatı sorgula bundan kral rahatlama yok.
Kendi kendine yetemiyor musun peki. Hani sevdiğin şeyleri yapabilirsin yürüyüş yapabilirsin spor yapabilirsin çıkıp bir kafede kafanı dağıtabilirsin arkadaşlarınla takılabilirsin
Sadece rahatlamak içinse psikolog tabii ki, ciddi bir rahatsızlığın yoksa psikiyatriste gitme sakın, ciddi rahatsızlıklar için o.
Meditasyonla halletmeye çalış. Psikiyatri en son seçenek olmalı. Neden sıkkınsın?
Daha yeniyim, sadece yorum yapabiliyorum :)
Bi seçenek daha var ama cevaplarım kaldırılıyor kdkdjdj
Lavugun biri 31 yazar gorursun abla
Yazmasınlar
senin ihtiyacın olan dertleşecek biri
Kendimin psikoloğuyum
D) Benjmle dertleşmek
Spor 👍
Arkadaşım seni çok beğenmiş
Arkadaşın kim ve nerde gördü?
Az önce telefonda gördü
Azerbaycan'lı mı diye soruyor
Ahaha gerçekse teşekkürlerimi ilet
Evet Azerbaycan kökenliyim
Gerçi yüzüm gözükmüyor nerden görecek kız
ahahahahha iletirim
Şu an sevinçten çıldırıyor
Trolüne ne kadar daha katılmamı istersin? Mutlu oluyorsan biraz daha devam edebilirim
Namaz kılın
İbadet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?