AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
322Cevap
Gitsen ne olacak ki sonuçta erkek aba. zalar beni gibi bakacak boşalan
Yakıştırmıyorum onu giydiklerinde belden asagisi boyanmış duruyor..
Fizigi uygun olan her kiza yakisan bisey tayt. Abazalikla alakasi yok
bir zahmet dışarda giymesinler, ya da üzerine uzun bişey giysinler:)
Kilolular hiç giymesin.
Ön yargıları aşma zamanı çoktan geçti.
Tayt rahat bir spor kıyafetidir. Giyiyorum. Giymeyede devam edicem.
eveeeeeeeeeeeeeeeeeet
benim bacım olsa giymesinin yanlış olduğunu söylerim.
kızıma giymemesini nasihatlarım.
ama başkaları giyince mis
yakıştırmıyorum yapıştırıyorum
bazıların bğtğn kalça hatlarını en ince ayrıntısına kadar görüyorum bazılarının kine de keşke görmeseydim diyorumm
Çoğunun giyme sebebi dikkat çekmek giyerler çıkarlar caddeye bakarsın vucuduna baktı sapık olur bakmassın dikkat çekmiyorum derler uğraş dur :D
artık su tayt merakını bırakınya gına geldi hele su geyikli olan yok mu gorunce yolumu degıstırıyorum o derece gına geldi
Aşırı kiloya sahiplerse ve çok zayıf bacaklara sahiplerse giymemeliler. Orta derecede olanların giymesinde sakınca yok bence.
katılıyorum.. kardeş.. :)
Kendime yakıştırırım. Ama üstümde uzun bir şey olmadan giymem. Ve aslında pek de tercih etmem, neden bilmiyorum.
Mmm
taytı yaratan zihniyet tebrik ediyorum, önünde eğiliyorum. her hatayı kapatan her çirkini güzel eden tayt, seni kısa etekten bile çok seviyoruz :D
Ben beğenmiyorum. Isterse fiziği mükemmel biri giysin yinede beğenmem. Kız olduğum halde ben bile bakıyorum her tarafını belli ediyor çünkü
Cumartesi pazarında şişman bir teyze giymişti.. Yerden poşetlerini almak için eğildiğinde gördüğüm manzara içimden (ÖZGÜVENİ TAVAN YAPMIŞ TEYZENİN) dedim.. Bu şişman teyze giyorsa herkez giyer... :)
Kimseyi yargılayamayız...
Gösteriş için giyende var vuruş içinde kimiside kafasına göre takılır esnek olduğu için tercih edilir ama Bence biraz kalıp olması lazım kötü duruyor.
Yahu çoğu erkeğin ne hissettiğini bilseniz yine de giyer misiniz bilmiyorum. Yakışan giysin tabi ama popoyu kapatan bişey giyin üzerinize. Abaza çok neticede
insan kendini neyin içinde iyi hissediyosa onu giysin ya.. evet bazılarına çok yakışıyor ki bu bazıları da kendine gerçekten bakan bayanlar oluyor. öyle bakıyor gibi görünüp iskelet gibi değil..
Yakistirmiyorum. Hatta kotu bile afedersin vucuda yapisiyorsa. Uzun giyinin kapatin su yerlerinizi giderken arkasini donup mal gibi karaktersizce bakmasin su uckuruna duskun insanlar.
ne çok kilolu nede çok zayıf olcak.. tayt başka türlü güzel durmuyor.. tam oturması lazım yani...
hele gene o çırpı bacaklılar ığğğğğğğğğğğ o nasıl bısıy oyle dogal gaz borusu gıbı ıncecık :D
Hiç yakışmıyor emin ol
vucudu gizleyerek gizemli olmak daha iyi.
ama sergile segileyebildigin kadar diyenler - moda bu ya- diyolar
bedeni sergilmek moda mı?
ya ben tayttan herşeyi belli olan kız gördüm, bence aşırı derecede itici
Kendine yakıştırıyorsan giyersin arkadaş, onun bunun düşüncesine göre giyineceksen ohooooo
Hala mı tayt?
kızlar anlamıyor galiba
erkek cazibe , gizlilik pesinde.
Siz ise heryerinizi gösteren birşey giyionuz.
tayt igrenc duruyor
sadwce birer seks objesi olarak goruorum.. baska bir guzelligi yok
herkese yakışmaz. bazıları tayt giyince eşek yutmuş yılan gibi oluyo iğrenç duruyo
Ne kadar taş olursa olsun hiç sevmem hatta ve hatta itici geliyorlar
hangi anlamda beni abaza yerine koyup öyle soruyosan
çok güzel gerçekten azıyorum evet
normal soruyosan
yapmayın arkadaşım ananız babanız kocanız yok mu sizin one ya derim.
Ben utanıp kafamı ceviriyorum siz nasıl giyiyorsunuz anlamıyorum 😧
Yakışan giysin ! kim kardashian gibiysen allah askına giyme iggy gibiyse giy canım:)
Bende hiç yakıştıramıyorum giyilmemesi gereken bir kıyafet bence...
bacaklar ne çok ince ne çok kalın olmadığı ve kalçalarda ideal büyüklükte olduğunda biz erkekler gözünde yakışmamış diyen olmaz.
Yakıştırmıyorum. Tunik ya da etek altına giyilecekse sorun yok. Ama direkt öyle görünce sinir basıyor
Eskiden bir kadın tayt giyip dışarı çıktı mı çok ayıplanırdı o zamanın insanları utancından güzel ahlakından giyemezdi nerden nereye işte
Cok asmislar artk ya giyen cokk
Toplumun bozukluğu insanın ahlakını şekillendiriyor
Insanlarin nasil giyindikleriyle o kadar cok hasir nesir oluyoruz ki kendimze bakmiyoruz. Komik bir durum
https://i.hizliresim.com/AAXXjX.jpg Nasıl Sevmeyelim Şimdi Bunu Çıplak Çıksa Dışarı Daha Az Tahrik Eder...
şişmanlar balina gibi zayıflar torba gibi kendine bakan yedigine içtigine dikkat eden kızlara cokta güzel oluyor :) hele bide camelto var :) tadından yenmez
Yakışana fazlaca yakışıyor. Çok inceye az yakışıyor ama çok kiloluya hiç yakışmıyor. Fit, sağlam vücutlu birine en çok yakışan şey tayttır ama.
ben ne taytı nede dar pantolonu yakıştırıyorum çünkü ha çıplak olmuş ha öyle sadece ten rengi değişiyor bir nevi çıplak
kız dediğin etekli güzel kapanmış kendini eşinden başkasına sergilemeyendir.
kilolulara değilde zayıflara balık etlilere gidiyor aga gözlere şenlik :D:D:D
Yakisir herseyin altina uyar bugun ne giycem triplerinden kurtulursun.
Hiç sevmiyorum öyle bayanları ama fiziği düzgün ise deri yakışır 😉
heleki o panter desenli taylar yok mu gıcık alıyorum.
Kalın bacaklara yakıştıramıyorum ama incelerde hoş duruyo
Ince bacaklara hic yakismaz aslinda
Zevk meselesi @RedLoVeee
Sen giyomusun? @Lagaco
Ben kalın tayt giyiyorum pantolon gibi duruyo bende @RedLoVeee
Tayt degilmi sonucta farki ne? @lagaco
Arkadan Ferrari gibi gözüküyor önden hacı murat gibi bence hic hoş degil
Sokakta gezerken bir geyik görsem sizin yuzunuzden hiç yadırgamıyacam
hayır herşeyi meydanda ama kapatırlarsa onların zevki bişey diyemem
bişe demiyorum :D
galeri8.uludagsozluk.com/.../...ayanlar_551683.jpg
sefatapanın dedıgı gıbı gıyılecek bısı deyıl bız ewde pıjama gıymeye utanıyoruz erkek halımızle kızların bu rahatlıgı urkutuyo ınsanı
Her yakisani giymemek lazim caddede dolasirken poposunun arasina kacan tayti cekistirenleri gormekten biktim
Bencede yakışmıyor ya bu arada hemşehriyiz galiba :)
Hemşeriyiz?
Sinop lusun galiba :)
ben yakıştırıyom kızlara.. kalın bacaklı kızlardan hoşlanırım ince bacaklıdanda baskaları hoşlanır bu devirde her kız begenilir.. sana sulanan birisi vardır ama sen pas vermiyosundur..!
Her kıza yakışmıyor malesef. Ama çoğu çirkini güzelleştirdiği kesin
kalın bacaklılar giymesin inceler rrahatlıkla giysin bence
popusu harikan olan kızlar var onlara çok yakışıyor.
bacaklar ve kalçalar güzelse yakışıyor evet. Ha ayak bilekleri de ince olsa daha iyi
Fiziği güzelse yakışıyor
Ama her yerde de giyilmez
Tayt giyeceksen üzerini bir şeyle tamamla her yerin meydanda olmasın.
Kız güzel olmasa bile, tayt giyince çekici oluyorlar.
Vücuduna güvenen giyebilir. diğer türlü görüntü kirliliği