Şahsen ben bır kız olarak taytı kızlara yakıştırmıyorum bazılarının bacakları ya cok kalın ya da cok ınce
Cevabın nedir?
+1 yılBazı kızlara yakışmadığı doğru ama taytı kızlara yakıştıramıyorum dersen taytın çok yakıştığı kızları kıskandığını düşünürüm. Öyle değil mi?
www.google.com.tr/.../1077-altin-sarisi-parlak-tayt.html&h=318&w=200&tbnid=Yewp7lC1U7dKAM&zoom=1&tbnh=254&tbnw=160&usg=__ZZnBqgCEGbHyFJWfD5bCI-F7OIw=&docid=25axS0XOHsMw0M
atesligiyim.com/.../...unumlu-siyah-seksi-tayt.jpg
atesligiyim.com/.../...i-transpran-yirtik-tayt.jpg
atesligiyim.com/.../...ek-galaksi-desenli-tayt.jpg
Bu taytları giyenler erkek olmadığına göre demekki kızlara tayt yakışıyormuş00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Abazalar yakistirir tabi, kizim sen dinleme bu abazanlari giyilcek bisey degil giyeceksende uzerine uzun yelek gomlek tarzi bisey giyde hatlarini kapatsin
6914 Yorumla- +1 yıl
+++++++++
- +1 yıl
Kesinlikle doğru söylüyorsun
- +1 yıl
Görüş yazmama gerek kalmadı. :D Aynen diyip geçiyorum
+1 yılOnlar da sana soruyordu sanki yakisip yakismadigini te allam ya. Siz cidden nerde yasiyosunuz merak ettim bu siteden once boyle bir seyi aklima bile getirmezdim. Giy bakalim siyah cizmeyi dar botlari tayt disinda bir seyle? sosyoekonomik seviye dustukce insanlar neyden halleneceklerini sasiriyor heralde ya. Sanki bilmiyorsunuz kadinlarin vucut hatlari ve pantolonlarinin altinda popolari vajinalari var. İsterse carsaf giysin karsindaki sapiksa ne fark eder
42 Yorumla- +1 yıl
o zaman insanlar da çıplak dolaşsın, karşında ki düzgünse ne fark eder?
+1 yılYahu şaka gibi cidden
Bir kadın nasıl yapar yahu bunu
Bir zamanlar dar paça giymeye çekinen bayanlar..
Ne hale getirdiler bizi
Yahu tvde denk geldim, dizide bir sahne. Kadını oturtmuşlar plates topuna, altında tayt tabi. Açmış bacakları bilmem ne, sahneyi varın tahmin edin. Kusacaktım :///42 Yorumla- +1 yıl
@Cartney
Bu ortamda zeka nadir olduğu için öyle gelmiştir size lakin teşekkürler..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
320Cevap
Kadınların biç birşeyleri doğal değl haksız bir rekabet yapıyorlar erkeklerle. Olmayan boyuna 8 cm topuk ekleniyor olmayan dudak rengine ruj ile renk veriliyor, olmayan fiziğini tayt giyerek olmadığı şekilde gösteriyor hiç bir değeri yokken naz işve yapıp değer kazanıyor,, gözlere lens göz kenarlarına alçı badana boya çekiliyor, kirpikler şekillendiriliyor göz altları boyanıyor ya bu şekilde en kötü gecekonduya boya yapsalar oda villa gibi olur.. Eğer bir kıyaslama yapılacak olursa kadınlar diskalifiye olurlar erkeklerin karşısında.
00 Yorumla
+1 yılYahu ne taytmis be:( Kimisi abaza, kimisi kaşar kimisi cinsel arzulara teşvik eden yönlendiren bir lastikli kumaş parçası bu kadar çok mu cinsellik ile hakaret içeriyor bir anlam veremedim Arkadaşlar. Tayt ne arkadaşım giyen giyer sevmeyen giymez. Ben esas bayanlara şunu soracagim Tayt değilde taytin içine giyilen o g-string ne siz ona cevap verin bırakın erkeklerin baktığı Tayt değil. Güzel kalcali g-string giymiş veya hiç külot giymemis teshirci bayanlara ne demeli? Bana göre giysede giymesede hiç prim vermiyeceksin bakma salla gitsin. Sonra Jumbo jet gibi hatunun götü havada inmek bilmiyor. Belli ki inecek pist bulamamış:)
00 Yorumla
+1 yılYani Kombine Göre Değişir Örnek 2 Tane
Normal Olan
1) https://i.hizliresim.com/oAqlEq.jpg
2) https://i.hizliresim.com/N58JlN.jpg
Normal Olmayan !!!
1) https://i.hizliresim.com/lkPRWk.jpg
2) https://i.hizliresim.com/ao8RGO.jpg
Seçim Sizin Kızlar ;)03 Yorumla- +1 yıl
3. resim Merve arkadasim nerden buldun bu resmi !
- +1 yıl
Merve derken internetten buldum kilolu tayt yaz çıkar Allah Allah tanıyorum sanki kızı !
- +1 yıl
www.google.com.tr/search buradan bak !
+1 yılBir taytlı bayan önümden geçince ben utanıyorum, gözümün önüne geliyor, sanki ona bakıyor muşum gibi hissediyorum.
Beni utandırmaya ne hakkı var? Giymesinler.250 YorumlaAçıkçası ben yakıştıramıyorum giyilecek var giyilmeyecek elbise var tayt giyip birde kesik kesik modelleriyle geziyorlar sonrada bize laf atıyorlar diyolar giyiyorsan üzerine uzun tuniklerden giy oda senin için güzel bir görüntü yapsın ama gereksiz bir giyisi gezmelik değil
10 Yorumlabazıları taytın hep kötü olanlarını görmüş laf kalabalığı yapıyor yorumlarda , artık çeşit çok , kota benzeyen taytlarda çıktı, klaın kumaşlı olanda çok ince ve yarı transparan olanlarıda çok fazla var ama çok zayıf veya kilolu değilsen uygun taytı aldıktan sonra gayet hoş duruo yeni çıkan kotlarında tayttan hiçbir farkı yok bir o kadar oturuyor ve yapışıyor vücuda ama ona kot die ses çıkaran yok :D :D
10 YorumlaAbla nolur yardim ettt yeni sevgili olduğum. bur. kiz var bir sitede ve hesabim kapandi bunuda yeni actim
En. iyi secte xperim 2 olsunnn yoksa mesaj atamaiom kizaaa :(((((
Beni birakti gitti sanioo hesabim kapandi ulasamiom onaaa xper 2 olmadan mesaj atamiom10 Yorumla- 117 Yorumla
- +1 yıl
bu resim güzel :)
- +1 yıl
yok daha memeler sADSAD
- +1 yıl
Başımı arasına koyar yatarım
Off çok fena be - +1 yıl
Bu insansa burdaki kızlar ne ulan
- +1 yıl
Oyş fkskgkdl, ama her kıza tayit yakışmaz
- +1 yıl
İğrenç
duruma göre değişir. soru vücuda yakışıp yakışmadığı ise kusurları çok iyi örttüğü için ve hatları çıkardığı için çekici duruyor.
ama çok kilolu veya çok zayıfta itiyici duruyor.
bacaklarda çok selülit varsa bunlar meydana çıkıyor itici duruyor.
bana sorsan giymeseniz keşke.00 Yorumla
+1 yıltayt giyen kızlara lafım yok beni ilgilendirmez. ama bazıları öyle salına salına yürüyor ki görsen şehri satın almış sanarsın 10 liralık taytla kime neyin havasını atıyorsun kezo.
252 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
:))
+1 yılASLA HAYIR. tayt bir bayana seksilik katmak dışında başka hiç birşey vermiyor. seksiliğin bile bir dozajı var ama tayt bazen iğrençliğe kaçabiliyor. üzerine ne giyerseniz giyin çok şıkta olsanız şıklığınız dikkat çekmiyor bunu bil. tek odak nokta popo. abazaların değil sadece bütün erkeklerin cinsel açıdan ilgisini çekiyor bunu kime sorarsanız sorun bunu söyleyecektir. giysin de gözümüz açılsın diyenler dışında tabi
00 YorumlaTayiti nasil kullandigina bagli guzel degerlendirebiliyorsa ben yakistiriyorum ama sacma sapan seyler ustune giyiniyorsa ve gicik bir vucud yapisi varsa igrenc diyorum
10 Yorumla
+1 yılYakistirmiyorum , Erkekler cok bakiyor şahsen ablam giydiginde kotu olmus baska birsey giy diyip degistirmesini sagliyorum , Kiz arkadasim olsa onunda giymesini pek istemezdim , Vucuda yapişmasi kotu oluyor :)
30 Yorumlaen azından belli bir boy ve kg için.
ama inanın tayt siz kızları bizim gözümüzde direk o sınıfa koyuyor.
bakmamızın nedenide offffffffff. gte bak aga bunu bir atıcan varyaaaa diye baslayan hayallere dalıyoruz..
hee şikayetçi değilseniz eğer meşhur atasözü;"Herkesin hakkına kimse karışamaz"00 Yorumla
+1 yılVerici tipsen giyersin degilsen giymezsin uzatmaya gerek yok.
93 Yorumla- +1 yıl
Insanları boylemi ayırıyorsunuz yazık
- +1 yıl
Yok onlar gösteripde Vermeyenlerden
Namus bekçiliği yapan abazalar sözüm size. o kadar gözünüz dönmüş ki yoldan geçip giden bir kızın giydiği ile tahrik oluyorsunuz. senin gözlerin nerelere dikili de vücut hatlari belli oluyor diyorsun. cahil cahil din iman pazarliyorsun ya ; eger sen bu yüzden günaha girmekten korkuyorsan basini eger yürürsün. kontrol senin elinde. deli gibi aranmazsin yollarda. herkesin günahı boynuna. bakmamak senin elinde.
10 Yorumla
+1 yıl20 yasina gelip de 0-6 yas arasi bebe gibi tayt giyip tatli gorunmeye calisan kizlarr coook iticisinizzzz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabaza ezik erkeklerin uzvu hareketlenecek diye bir kız istediğini giymekten neden mahrum olsun?
erkeklerin kafasının bir yöne çalışıp çalışmayacağı göre mi hareket edecek bu insanlar.
yakışana gayet güzel yakışıyor. bende giyiyorum kimseninde görüşü umrumda değil02 YorumlaYa ben görünce aynen şöyle hissediyorum. Yürüyen löp et miğdemi bulandırıyor iğrenç bence !!!
10 YorumlaO taytin altindan kabaran kayisiyi gösteren kizlara ayar oluyorum ben kalkip esofmandan kaldiripta millete gosetriyom mu * .#
20 Yorumla
+1 yılKızlara diye genel bir tabir yanlış olur. Yakışana çok yakışıyor fakat yakışmayanda ısrarla giymeye devam ediyor. Komik olduğunu farkedemiyor heralde..
00 Yorumla
+1 yılTayt tunik le bir bütün özellikle bir avm var adını yazmim:) o kızlara sanki maaş veriyolar giyin taytları transparan olsun üstünede kısa bişeyler giyinin avm önünde dikil müşteri çek der gibi:))
03 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım.
- +1 yıl
Penti mağzasında çalışan kızlar daha çekici bence ;) ince ve desenli çoraplar tayttan daha güzel duruyor bence
Tayt ın modeline bağlı yakıştırırım. Daha çok streç ince likrali pantolonların duruşu daha şık. Birde cepli tayt pantolonlar daha estetik ve çekici durur.
00 Yorumla
+1 yılFiziği iyi olmayan giymemeli. Giyen de güzel kombinler yapmalı, bazıları her şeyin altına tayt giyiyor.
10 Yorumla
+1 yılTayt Kılap diye bir film vardı herhalde, a yok o başka bişeydi.
Tayt ne lan? Ben Tayt giyen kız görünce maalesef mide bulantısı ve sibirya soğuklarını yaşıyorum.00 Yorumla
+1 yılRoberto carlos gibi bacağı olanlar giymesin mesela o geyiklileri giyiyolar o geyik öküze dönüşüyo o bacakta tam orta ayardaysa bacak giyin ama çarpıksa size kalmış.
00 YorumlaBugüne kadar dışarıda hiç tayt giymedim ama evde giyiyorum çok rahat oluyor bide yakışıyor yani.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 321 cevap paylaştı. şişman kızlar giymesin lütfen
galeri12.uludagsozluk.com/.../...ciliği_606872.jpg23 Yorumla- +1 yıl
Bu resim gerçekmi:) ıyyyy
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızın güzel çirkin olması önemli değil tayt giyip de vücüt hatlarını belli etmeleri hiç hoş değil. Kız arkadaşımın eşimin giymesine müsade etmem. Öyle giyinmiş kıza karşıdan bakan biraz 'sapık ' gözüyle gözüyle bakarsan ne hoş görüntü değil mi? Bu hoşluk iyiyse giysinler belli olsun belli yerleri bakanların bakmaları da hoşuna gidiyor olabilir 'bazılarının' buda ayrı birşey (bazılarının bunu üzerine basarak söylüyorum.) Özetle sadece tayt giyip dışarıda dolaşmaları hiç hoş görüntü değil.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin giydiğine kimse karışamaz orspulara giye bilir sonuçta meslekği gereği erkekleri azdırıyorlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen Taytlı Bir Kız Gördüğüm Zaman enteresan bir şekilde siyah tayt kayboluyor sonra nasıl desem sanki tayt yok gibi aslında var ama yani görmemeye başlıyorum vuuww tuhaf şeyler oluyor.. Sormayın l*n böyle şeyleri :D
00 Yorumladar pantalon ya da tayt aynı zımbırtı g. tü ortaya çıakrtırsan herkes bakar bakmam diyenin bile gözüne çarpar bu işler böyle
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazılarına çok yakışıyor, bacaktan ziyade kalçanın biçimi önemli. Çok aşırı şişmansa garip durabilir o ayrı mesele onlarda bile yakışanı var.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 514 cevap paylaştı. vucuduna yakısan gıysın dreım bunun gıbıhttps://www.hurriyet.com.tr/_np/8218/24588218.jpg
00 Yorumla
+1 yıltakılsınlar kafalarına göre ,
görüntü kirliliği bana göre60 Yorumla
+1 yılKendini sahibine sakla, tecavüzcü gözlerden yasakla... tabiki tercih meselesi
10 Yorumla
+1 yılKızlara yakışmıyor vücudunun üstüne oturuyor her yanı belli oluyor kim görse ya kötü düşünüyor ya da laf atmaktan kacinmiyor
00 YorumlaDüzeli Spor yapa hatunlara yakışıyor squat yapmak gerekli ama hiç kalçası olmayan tabiri uygunsa belden bacaklılara yakıştıramıyorum bide kısa boylulara
00 Yorumla
+1 yılTAYT GİYİLİRDE EDEPLİ Bİ ŞEKİLDE GİYİLİR GÜNÜMÜZDE MODA TAYTLAR VAR PANTOLONGİBİ AMA ÜSTÜNE HATLARINI BELİ ETMİCEK UZUN GÖMLEK TÜRÜ BİŞEYLER GİYERSEN SIKINTI OLMAZ
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapılamaz. Bazı erkeklere bile yakışıyor ne yalan söyleyeyim. Ne yalan söyleyeyim çok kalın ve ya çok inceyse tayt yakışır. Bir de uzun t-shirt giyince çok tatlı duruyor.
00 Yorumlalap atilmasini istiyorsa tabi giye bilir onemli olan kisinin kendine karsi dusuncesidir onu giyerek nelerin ola bileceyini dusunuyor ve buna ragmen giyiniyorsa tabi yakisir
00 YorumlaYakistirmakla neyi kastettigine bagli. Goze hitap anlamindaysa evet yakisir, ama daracik tayti giyip uzerini de ortmezse sevdigim deger verdigim kizlara davranis olarak yakistirmam.
10 YorumlaYakışanı var yakışmayanı var, taytını giyer poposunu örter güzel amaa bir resim öğretmenim vardı giyer o şeyi oyle bir çekerdi ki olur olmadık yerlerini bile görürdük, işte o çok çirkin oluyor.
00 Yorumla
+1 yılHerkes istediğini yapar yargılamam ama ben giyersem üste uzun birşeyler giyerim mutlaka
10 Yorumla
+1 yılOha be bir tayta bu hakaretler varsa etek sizin için nedir kimbilir iyicene iran olduk
31 YorumlaModa & Stil konusunda 897 cevap paylaştı. Yani tayt var tayt var çok ince ve yapsklar tabiki hos degil ama giymesini bilirsen yaksyo bnce
42 Yorumla
+1 yılKoca götlülere ve götü olmayanlara yakışmıyor.
Şekilli götlere oluyor ama bence de uzun birşey giymeliler o zaman daha hoş görünüyor.00 YorumlaBurdan tayt giyen kızlara sesleniyorum götünüze bakıyoruz haberiniz olsun
00 YorumlaModa & Stil konusunda 337 cevap paylaştı. Yakıştırmıyorum Tayt Eskiden içe giyilirdi... B. kunu çıkardılar olayın valla.!
00 YorumlaBu çok genel bir soru olmuş. Eğer fiziği düzgünse; yakıştırıyorum. Ama bazen ölçüsünü kaçırabiliyorlar maalesef.
00 Yorumla
+1 yılYakışıyor ama daha çok balık etli kızlara yakışıyor. Çünkü siyah renk, zayıf insanları korkunç gösteriyor
11 Yorumla- +1 yıl
Demoııı
+1 yılYa bu taytin asil amaci iclik don degilmiydi arkadas hic taytla gezen erkek gordunuzmu
00 Yorumla
+1 yılson zamanlarda derisi çıktı o fena işte kırbacı eksık kalıyor birtek
00 Yorumlasırf tayt giyip ustunede göbegi açık birşey giyiyolar. hiç hosuma gitmez. tayt zıbın gibi duruyor :D
00 Yorumla
+1 yılFiziği güzelse, tayt+topuklu ikilisi insanın aklını başından alıyor =(
02 Yorumla- +1 yıl
@turunç8 Olur olur, bal gibi olur
+1 yılGiymesi gerekenler giymiyor, giymemesi gerekenler giyiyor nedense. Erkeklerin kadınları çıplak gezdirmek için ürettiği bir malzeme tayt. Kızlar çok safsınız.
00 Yorumla
+1 yılDinsiz imansizlar giyerde.. La bura Musluman ulke degilmi sorsam Muslumanmisiniz diye Elhamdulillah diyeceksiniz ama burdaa neyin tartismasini yapiyorsunuz ayip kardesim yahu!
00 YorumlaVücut tipine göre değişiyor ama genelde yakıştırıyorum elbette. Ama efendice giyinenlerle tamamen kendini göstermek için giyinenleri de yaırtetmek gerek bence..
00 Yorumla
+1 yılyakısanıda yakısmayanıda çok ama suanda bızım burada cok moda onu bılıorm
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKalçaları iyiyse giymeliler.
150 Yorumla - Devamını Gör (306)
Devamını Gör(351)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026