Diğer Kızlar eğilirken frikik verdiğiniz oluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hahahahahahha oluyor mu Kızlar eğilirken frikik verdiğiniz oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
lcandan Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl O şekilde giyinmiyorum başkasının ilgisine de ihtiyacım yok 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani t shirt in de eğilirken acilabilir Yorumla lcandan +1 yıl Açılmıyor kardeşim. Sapıklığinizi içinizde yasayin Yorumla Soran +1 yıl Açılır açılır Yorumla Soran +1 yıl Açılır acilir Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hahahahah olmuyor gevşek 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Eğilirken önünü tutuyorsun o zaman 🤣🤣🤣 Yorumla Bilmekistiyorumm2 +1 yıl Hoşt uzağa git Yorumla Soran +1 yıl Kızma niye kızıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hesabı açtın dikkat et tavlarim seni Yorumla Bilmekistiyorumm2 +1 yıl 👎 Yorumla Soran +1 yıl Sen eğilirken veriyorsun Yorumla
howcanisay Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Vermem 3 5 Yorumla Soran +1 yıl Kapalisin çünkü hahaha Yorumla howcanisay +1 yıl Çok komik seni mizahşor seni ahahabab Yorumla Soran +1 yıl En iyisi senin yaptığın ama Yorumla howcanisay +1 yıl Frikik zaten bilinmeden verilir bu arada Yorumla Soran +1 yıl Evet yani eğilirken genelde olur Yorumla
sapkadaki_kedi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yok daha neler 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor mu Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Olmaz olur mu frikik vermediğim gün yatamıyorum😑 Yorumla Soran +1 yıl Bana da ver :))) Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Neyin kafası bu beyefendi Yorumla Soran +1 yıl Değişik bir kafa.Cidden eğilirken gözüktüğü oluyor mj Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Kimsin sen açıl bakalım merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahahahaha öylesine uye Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Korkma bişey yapmam sana Yorumla Soran +1 yıl Takip mi atayim Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl At bakalım kim bu ruh hastası merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Bir xperim daha sitede takildigim yok ki 🤣🤣🤣 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Anlaşılan korktun 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 niye korkacagim Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Korkma çocuğum öcü yok yaş 10 falan mı 😂 Yorumla Soran +1 yıl 19 kanka senin 🤣🤣 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Sen bir takip et Yorumla Soran +1 yıl Ettim knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O şekilde giyinmiyorum başkasının ilgisine de ihtiyacım yok
Yani t shirt in de eğilirken acilabilir
Açılmıyor kardeşim. Sapıklığinizi içinizde yasayin
Açılır açılır
Açılır acilir
Hahahahah olmuyor gevşek
Eğilirken önünü tutuyorsun o zaman 🤣🤣🤣
Hoşt uzağa git
Kızma niye kızıyorsun