Saçımı artık sadede iki defa saç kremiyle yıkıyorum . Hangi şampuanı kullandıysam kabarttı bir zararı var mıdır? Saç kremi ile saç yıkamak zararlı mıdır?saç kremi ile saç yıkamak
Saçımı sadece saç kremiyle yıkamaya başladım zararı olur mu?
Evet zararı olur. Çünkü saç kremini saç dibine uygulamak pek önerilen bir şey değil. Saç zaten dipten kabarmaz, dip saçların en sağlıklı en taze olan yerleridir ve sağlıklı saç, keratin içerdiği için elektriklenmez. Saçın kabarma sebebi daha çok yıpranmış olmasıdır, bu da özellikle ısıyla şekillendirdiğin saç uçlarında daha fazla olur.
Saç kremi ile saç yıkamak yerine uygulayabileceğin birkaç şey var. Öncelikle saçlarına ihtiyacı olanı vermelisin. Yıpranmış bir saçın varsa kepekli saçlar için olan şampuanı uygulamanın bir anlamı yok. Bunun için yıpranmış saçlar için olan şampuanlardan kullanmalı ve saçlarını 2 günde 1 yıkamalısın, her gün saç yıkarsan daha çok yıpratırsın.
Bir diğer önemli şey krem kullanmak. Saçlarının dibine getirmeden, şampuandan sonra Elidor Serum Bakım Kremlerini uygulayabilirsin. Ben bu sıralar pembe olandan, yani Güçlü ve Parlak kreminden aşırı memnunum. Benim de saçlarım çok kabaran bir tip çünkü yıpranmış. Bu kremi kullandığımdan beri artık bonus halde gezmiyorum :) Saç diplerine değdirmeden, özellikle en çok yıpranmanın meydana geldiği uçlara yoğun uygulayarak 30 saniye bekletmen yeterli.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zarari olmaz ama temizlemez, sacin yagli durmuyormu?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
hiç durmuyo valla ya şampuanla yıkamışım gibi tertemiz parlak oluyo kabarmıyoda şampuandan sonra sürsem bile kabarıyordu önceden
Sadece krem doker bir zaman sonra , ve kremi diplere uygulamicaksin. Normal sampuandan sonra hafif alip sacin uclarina doğru yedireceksin..( Abim bayan kuaförü , yaninda calistim çok ondan öğrendim. )
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
bunu bilmek için kuaöfrde çalısmana gerek yok babaannemde biliyo :D:D:Dd
Tamam işte. Önce şampuanı kullanacaksın sonra saç kremini. Saçını şampuanladıktan sonra kabaracak, saç kremiyle yıkayınca geçecek kabarıklık. Bu hayatta her maddenin bir kullanış amacı var. Neden olanın dışına çıkıp kendine zarar veriyorsun?
Saç kreminin içinde saçı temizleyen maddeler yok. Ayrıca saç kremini saç diplerine sürmek yağlanma, kaşıntı, saçın dökülmesine sebep olur bir süre sonra.
yanlışlıkla şampuan yerine saç kremiyle yıkadım bildiğin saçım yağğ oldu. ama bazı saç kremlerinin temizleyici özelliği varmış onlarla yıka her krem olmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saclarin dokulur o iyi bisey degil normalde sampuan sonrasinda bile kullanilmasini onermiyorlar cok zararli sadece uclarina yapman gerekiyor..
En İyi Cevaplar