Evet ben de bu soruyu sormuştum insanlar genel olarak saçını şampuanla yıkamayı tercih ediyorlar gördüğüm kadarıyla. Sabun saçı kaskatı yapıyor bence de. 🥺
Biotin takviyesi alabilirsin. Tavsiye vermemin sakıncası olmazsa eğer Solgar markasını arastırabilirsin. Minoxil içeren spreyler var.(Minoxil ve Evocapil) Bunları günde iki kez olarak saç derine uygulayabilirsin. Bir de ek olarak saç dökülmesine karşı Sebamed marka dökülme önleyici şampuanı araştırıp, benzer ürünler kullanabilirsin...
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Merhaba, kendi deneyimlerini paylaşayım. Ben de yıllardır sabun kullanıyorum ve saçım çok şükür gayet sağlıklı. Öncelikle sabunun tamamen doğal içerikli olmasına özen gösterin, ikinci olarak ani bir geçiş yapmayın, saçınızı alıştırın derim. Belki duşta önce azıcık şampuan, sonrasında sabun yaparak baaşlayabilirsiniz. Soğuk suyu tercih etmemeye çalışın ki saçınız kaskatı kesilmesin. Bi süre sonra sadece sabun kullanmaya devam edebilirsiniz ama tavsiyem hindistan cevizi yağı vb. gibi doğal yağlar ile haftada bir saçınıza bakım yapmanız, sertleşmesini ve kırılmasını önler. Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi günler.
En İyi Görüşler