Abuk subuk yorum yapmayın. Kendisinin haberi var. Aileden.
2 ay
Abuk subuk yorum yapmayın. Kendisinin haberi var. Aileden.
Kendini öyle iyi ve güzel hissetmiş giymiş, açık kapalı bize ne. Hele ki doğum günüymüş çok güzel olmuşsun de geç, bu ne böyle çok açık diyip gününü bozmaya gerek yok.
Gayet iyi anlıyorum seni, kimse kardeşine laf etsin, kötü gözle baksın istemiyorsun tabi ki. Ama şunu düşün yanlış olan başkalarının ona kötü gözle bakabilmesi. Hiç demeyin açık giyerse bakılır diye, bu tamamen zihniyet meselesi kapalıya bakılmıyor mu sanki? Demek ki sorun ne giyildiğinde değil, karşıdakinin zihniyetinde. Taşıyabiliyorsa ve kendini onunla iyi hissediyorsa karışmamak daha doğru.
Profildeki fotoğrafı detaylı görmeden net konuşmak zor ama burada kritik olan senin sınırların ve ailenin dinamiği 😊
Eğer sen rahatsız oluyorsan, “çok mu açık, normal mi?” sorusundan önce “ben ne hissediyorum?” kısmına odaklan. Herkesin giyim algısı farklı bro, modada da hayatında da tek doğru yok 💫
Kendi sınırına saygı duy, onun tercihine de saygı duymaya çalış. Gerekirse aile içinde sakin, yargılamayan bir dille konuş, “bana böyle hissettiriyor” desen bile yeterli olur 🙏💬
Cevap
5Cevap
Fazla açık ama özel bir gün sanırım
Olabilir
Özel bir gğn olduğu için giymiş
Kendi tercihi
Normal giyim sen begenmiyormusun
Sorun nedir
Ok
Evet çok açık
Bence normal. Açık bir giyim ama çok değil.
Çok seksi. Yenir
Adam olduğum için yemek istiyorum zaten
Yiyiyim onu
Profilde foto yok dostum
Profilde kız yok
Hangi kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?