Bol giyinen biri de ilgi çekici olabilir, çünkü herkesin tarzı ve tercihleri farklıdır. Giyim tarzı, kişinin kendini ifade etme biçimi ve tercihlerine göre şekillenir. Kimi insanlar sade ve rahat giyinmeyi tercih ederken, kimileri ise daha iddialı ve şık bir tarzı benimser.
İlgi çekiciliğin, sadece giyim tarzıyla değil, kişinin kendine olan güveni, karizması, içtenliği ve başkalarına karşı olan tutumuyla da ilişkili olduğunu unutmamak gerekir. Yani, bol giyinen biri de, kendine olan güveni ve içtenliğiyle etkileyici ve ilgi çekici olabilir. Önemli olan, kişinin kendini rahat ve özgür hissettiği tarzı benimsemesi ve kendine olan güvenini yansıtabilmesidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekicilik aura meselesi tamamen. Ben kursta ders çalışmaya kaldığım zamanlarda bol siyah ferace giyiyordum, kurstaki tüm kızların aşık olduğu erkek özel olarak benimle ders çalışıp vakit geçirmek istiyordu, beni görünce elini ayağını nereye koyacağına şaşırıyordu kısacası aura önemli. Benim auram kırmızı renk❤️ siz de doğum haritası analiziyle auranızın burcundan hangi renk olduğunu tespit edebilirsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılKursta kadınlara erkek hocalar mı ders veriyo
Cevap sahibi+1 yılEvet kuran kursu değil normal dil kursu
Soran+1 yılHee anladım
+1 yılKarakter önemli
02 Yorumla- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,4b cevap paylaştı.
u +1 yılben sevdiğim kadının giyimine göre çekici bulmam
00 Yorumla
+1 yılBak yorumdakiler sen açık giyin diye yapmıyorsa bisey bilmiyorum.
Bende yalan olmaz. Bol giyinip hatta yüzü çok güzel olmayan ama kadınsılığı hissettiren kişiler her zaman ilgi çekici olmuştur. Eminim ki sende öylesindir. Erkekler görsel merak vardır kabul ama bol giyinmek bunu tetikleyebilir.19 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Peki kadınsılığı nasıl hissetirilir? Ne yapınca hissediyorsunuz merak ettim
- +1 yıl
Onu tarif edecek kadar düşünmedim ama şöyle düşünebilirsin. Kadın nazik olmalıdır ya erkeğe bu çekici gelir o tarz şeyler kadınsı yani kadına özgü hareketler oluyor. Bunu nasıl hisseettirebilirsin bilmiyorum ama yapabilirsen peşinden çok koşturan olur (abazlik dışındakilerden bahsettim)
Soran+1 yılNebilim ben kendim gibi davranıyorum nazik de olabilirim sevmediğime sert te, nazik oluncada erkeklerin bu derece hoşlarına gittiğini bilmiyordum.
- +1 yıl
sert olmaktan kaçın nazik ol kibar ol bakımlı olabilirsin mesela sonra hani derler ya dişil enerji vs o tarz şeylere bakabilirsin. Artık öğrendin:D
Soran+1 yılBakımlıyım zaten, ya da bakımlılıktan kastın makyaj falan mı? Yani istemediğim erkeğe sert oluyorum benden uzaklaşsın diye yapışınca zor kopuyorlar da
- +1 yıl
Sert olmak yerine istemediğini nazikçe belirtmek daha doğru. Bakımdan kastım güzel koku güzel tırnaklar kaş vs makyaj çok aranmaz
Soran+1 yılÖyle nazikçe söyleyince daha çok yapışıyorlar ya cidden. Anladım teşekkür ederim yorumum için.
Soran+1 yılYorumun*
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBana en çekici gelen şey, biryerlerini göstermeyecek şekilde sade giyim. Kesinlikle bir şey göstermeye gerek duymayacak kadar güzel oluyorlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen ⭐️
- +1 yıl
Gizem, çekim yaratır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini teşhir edenler kadın/erkek fark etmez itici geliyor bana 👍 hele ki bazıları kasap vitrini gibi etini sergiliyor tam bir iğrençlik.
40 YorumlaTarz meselesi bu bolluk darlık değil
Güzele çuval bile yakışır sen giy hele
10 Yorumla
+1 yıltesettürlü ve çarşaflı olsan daha çekici olursun..
01 Yorumla
Soran+1 yılAçık giyinmekten çekici geliyo, bol giyinen çekici gelmiyo ama tesettürlü olunca mı çekici geliyo
+1 yılFizik olarak çekici olmaz o zaman geriye tek çaresi kalır yüzünün çekici olması o da yoksa işi zor
05 Yorumla
Soran+1 yılİllaki görsel olarak mı çekici olunur, kızın karakteri falan?
- +1 yıl
Karakteri falan çekmez yüz göz bakış fizik ses tonu bunlar çeker insanı karakteri iyiyse iyi derler herkes sever arkadaş olarak :)
Soran+1 yılKarakteri kötüyse nolur peki
Soran+1 yılGözüne hitap etsede
- +1 yıl
O zaman sert hayaller kurar erkek onu kullanma peşine düşer amacı onunla sevgili olmak evlenmek olmaz ama yatma içgüdüsü tavan yapar
Tarzına göre giydiği şeye göre bedenine göre değişir bu çok genel bir soru
10 Yorumla
+1 yılTanımadığım yoldan geçen bol giyinmiş bir kız hiç dikkatimi çekmez
10 Yorumla
+1 yılİster bol ister dar giyinsin, fiziği düzgün olan fazla kilosu olmayan kız çekicidir
00 Yorumla
+1 yılGüler yuz samimiyet
Akıl
Felsefe vb. Sevmesi
00 Yorumla
+1 yılbence zaten yüzümüz ve saclarımız en cok dikkat çeken parcamiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazıları olabiliyor sonuçta herkes aynı fiziğe sahip değil..
01 Yorumla
Soran+1 yılFiziği çok belli olmuyo ki zaten bol giyinince
Gizli Üye(18-24)+1 yılBol giyinmek daha güzeli ben bol giyinmeyi çok seviyorum
00 YorumlaBatilismayi yanlış anlamış bir yerlerini belli edeninsanlar değilde sade veya bol giyinen insanlar ilgi çekici oluyor çünkü hani ilkine çoğu abaza ikinciye sadece anlayan insan bakar.
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBol en rahati valla bu arada ne bol giyiynenler var bayaği güzel uyduruyorlar bazen görüyorum
00 YorumlaModa & Stil konusunda 9,2b cevap paylaştı. Vücut hatlarını sakladığı için daha az dikkat çeker sadece
10 Yorumlabol kıyafetler asktır😻😻
30 Yorumlaİlla dekolte vermesine gerek yok kaliteli giyim zaten çekicidir
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda kötü olduğuda var iyi olduğuda ama erkeklerde güzel oluyo lütfen erkekler dar giymesin
00 Yorumla
+1 yılBenim ilgimi çekiyor ama bir yere kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılNereye kadar anlamadım
- +1 yıl
Mesela süzüyorum onları bazen ve çoğu zayıf kadınlar oluyor ve kıyafetin içinde kaybolur gibiler ve bu durum bana tikilik gibi geliyor. Özellikle araştırma görevlilerinde çok görüyorum bu giyinme tarzını.
Soran+1 yılTikilik yazarak ne demek istedin 😂 yani iyi mi kötü mü
- +1 yıl
Ne bileyim özentilik demek istedim çoğu insan moda akımı gibi görüyor bunu yani dedim kişiye göre değişir iyi mi kötü mü diye ama bana göre şu açıdan iyi belki sonradan kilo alırsa kıyafet kilo alınca tam gelir.
Açık giyinen kadar ilgi çekmiyor
12 Yorumla- +1 yıl
dudaklar gerçek mi @Melisaahh
Bol giyinmek bir kadına da kıza da yakışıyor
10 Yorumla
+1 yılAura meselesi.
00 Yorumla
+1 yılBence hoş bi hava veriyor
00 YorumlaKaslı hatun + Tayt seviyorum
00 YorumlaBen bol giyinmeyi daha çok seviyom
00 Yorumla
+1 yılTayt giyin mümkünse böyle yapışsın üstünüze
00 YorumlaModa & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Sevdiği erkeğine çekici olur her türlü
00 YorumlaSen kendini begendinmi millet begenmesede olur
10 YorumlaBence çok güzel duruyor ilgi çekici yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bol gezeni severim
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar bol?
07 Yorumla
Soran+1 yılDar olmayan bişeyler işte
- +1 yıl
Misal ayakkabı giyersin arkadan 1 parmak boşluk kalır büyüktür bir de iki ayağını birden sokabileceğin kadar büyük olması vardır.
Soran+1 yıl2buçuk parmak boşluk derecesinde ozaman
- +1 yıl
Bol giyim bazı kadınlara yakışıyor. Bazıları tarz zannedip çuval gibi giyiniyor komik duruyor
Soran+1 yılYok çuval gibi giyinenler onu taşıyabilmeli, herkese yakışmaz cidden. Benim dediğim aşırı bol değil vucut hatlarını çok belli etmeyen tarzda
- +1 yıl
Öylesi iyidir sanırım. Bilmiyorum gözümde canlanmıyor şu an
Soran+1 yılMhmm
+1 yılsüper
05 Yorumla- +1 yıl
boy kaç
Soran+1 yıl165
- +1 yıl
yakışır
Soran+1 yılUzun boylu olursa mı yakışmaz
- +1 yıl
boll giyim harikadır
- Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılBen dar severim
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzelliğimiz yeter
10 YorumlaYakışıyorsa giyebilir
10 Yorumla
+1 yılOluyorr
10 Yorumlaolur severiz
10 Yorumla
+1 yılOluyo
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOluyordur
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbazen evet
00 Yorumla
+1 yılNe alaka la
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
m +1 yılOlur neden olmasin
00 Yorumla Fark etmiyor ki
00 YorumlaFizik güzelse olur
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNadiren
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 5,6b cevap paylaştı. olur tabikide
00 Yorumla
+1 yılNe kadar bol mesela?
00 YorumlaYakışana güzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır 💤💤
00 Yorumla
+1 yılOluyor
00 Yorumla
+1 yılFiziğe bağlı bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBol giyinince fizik belli mi yinede
- +1 yıl
Dar giyinildiği kadar değildir tabi
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmuyor
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayir
00 YorumlaOluyorrr
037 Yorumla
Soran+1 yılHımm neden acaba? 🙂
Soran+1 yılBence daha çekici olması lazım fiziğiyle ilgi çekmeye uğraşması ya da öyle her yeri belli olması ve herkesin ona bakması kötü
Soran+1 yılYa siz o kızın kalbimi sevsenize ne o popiş peşine düşmüşsünüz. Sevdiğinizin her yerini her şeyini seversiniz doyamazsınız zaten
Soran+1 yılOlmaz mı. Bu hayat sadece s*xten ibaret değil, ya da kadınlar sadece bunun için değil
Soran+1 yılDemek ki dengesiz insanlarla karşılaşmışsın. Emin ol hayatını sana güzelleştirecek kadınlar var
Soran+1 yılE aramak lazım ama daha önemlisi doğru yerde aramak lazım ve aynı şekilde öyle bi kadına da layık olman gerek
Soran+1 yılTürkiyede yaşamıyorum 🙂
Soran+1 yılYa nerde yaşıyorsun 😀
Soran+1 yılBende bulgaristan uzakmış
Soran+1 yılHahahah sen nasıl biri çıktın ya хареса ми
Soran+1 yılSen bulgarca nasil biliyon, translaterdan mı yardım alıyosun😂
Soran+1 yılGoogle bilir evet 😃 bulgaristana geldin mi hiç
Soran+1 yılYok ya sen öyle birisen istemiyorum
Soran+1 yılSapıklık falan sezdim yalnız yaşıyorsan lafından
Soran+1 yılOtelde kal yahu😂
Soran+1 yılTekmi kalacam diyo ya 😂 ben öyle birini istemiyom ya sağol
- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi