Ama ne sevgilim oldu ne de öyle biriyim. Çok dindar düşünen namazını kılan orucunu tutan biriyim.
Ama görünüş konusunda nefsime söz geciremiyorum ama insanlara okul ortamında böyle görünmek de zoruma gidiyor ne yapmalıyım sizce
Ama ne sevgilim oldu ne de öyle biriyim. Çok dindar düşünen namazını kılan orucunu tutan biriyim.
Ama görünüş konusunda nefsime söz geciremiyorum ama insanlara okul ortamında böyle görünmek de zoruma gidiyor ne yapmalıyım sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eger samimi isen; zaten arkadaslarin sana birsey diyemez. ya da onlar gercek arkadaslarin degildir ;) Bunun disinda birey olarak istedgini yapabilisin.
Bir şey demiyorlar ama söylediklerimi samimi bulmuyorlar. Sevgilim olmadigina inanmiyorlar
birilerini insandirmak zorunda degilsin. Neden umurunda ki?
Umrumda çünkü öyle biri değilim ve öyle de görünmek istemiyorm
Biri sana iftira atiyor gibi mi hissediyorsun. Yani olmayan birsey var ve sana soyluyorlar gibi mi geliyor
Hayır da şöyle erkekler sanki çok çıktığım olmuş rahatligiyla benimle konuşuyor peşimden ısrarla koşuyor sanki böyle şeyler hoşuma gidiyormuscasina ya da kizlar sevgililerini kıskanıyor vs vs. Neyse ya
Birileriyle bircok iliski yasadigin icin birileri gelip seninle ilgilenmez diye dusunyorum. Bu karsidakine ne kazandirir ki anlamadm. Seninle ilgilenmeleri seninle alakalidir. Kadinlar sevgililerini kiskaniyorlarsa kendilerine guvenmiyorlardir. Ya da gorustukleri erkeklere guvenmiyorlardir. Cunku ellerinde tutmak gibi bir problem goruyorlar. Senden dolayi problrm olamaz cunku sen acikca istemedigini belirtiyorsun bu da anlasilabilir acik bir beyan.
açık giyinen herkes kıyafet gibi sevgili değiştirmiyor
Aptallar bunu anlamıyor iste
crop falan mı giyiyorsun
Evet
dikkat çekiyorsan çok yakıştırma yaparlar. Ancak güzel birini çok daha güzel gösterecek cesur bir kıyafet. Sen hem muhafazakarsın hemde modernliği harmanlamışsın birbiriyle. Kimseyi de ilgilendirmez. Kendini daha dişi bulduğun kıyafetler moralini yükseltiyor doğrumu
Kessinlikle öyle kıyafet güzellik konuları hassas noktam ama dindarim da yani öyle görünüyorum diye yollu olmuyorum demek istediğim bu.
hayır öyle şey olur mu? bakış açısını değiştirmek lazım. Hem kızlar kendini güzel hissetmek isterler. Çıtı pıtı birimisin acaba
Değilim hafif balık etli bile sayılırım
balıketliysen zaten dikkat çekersin. Hele birde beyaz tenliysen
Evet aynn öyleyim
sizin gibi kızlardan gerçekten çok az kaldı. Kalanlarda böyle öfkeli zaten. ama seni merak ettim.
Giyimle modernlikle sevgilinin bi alaksı yok
Cahil insan çok bizdede suç var elalem ne der diye yaşıyoruz kafamıza takıyoruz elalem ne derse desin umrunda olmasın
Oyle diyen birini duyuyosan cokta takma guzel gorunuyosun ki boyle konusuyorlar yani 🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Cok duymuyorum ama hareketler her şeyi belli ediyor. Haklısın takmamam lazim
Algıları kırmak zaten zordur bizim ülkede daha zor ön yargı yapacak bir şey yok buna
Var işte anlamiyorsun
🤦♂️🤦♂️🤦♂️ peki anlamıyorsun diyosan ne diyim
Milletin fikirlerine göre kendini şekillendirme
Sana bakıp seni düşünüp mastürbasyon yapıyorlar bu mu hoşuna gidiyor
Herkesin yaşam biçimine saygı duyuyorum
Nasıl giyiniyorsun ki
Ya bı tık dekolte üstte çok değil ya bı tık ama insanlara açık geliyor
Bı tık örnek bir link atsana
https://images.app.goo.gl/XduxPkUKhvSupTB38
Acıkmış baya
Abart
Yok be o kadarda değil ya şaka yapiyorum