Evet, soru açık ve net.
Alışveriş yaparken marka takıntınız var mı, en çok alışveriş yaptığınız markalar nelerdir?
Benim:
Ramsey,
Massimo Dutti
Altınyıldız
Ds Damat
Cacharel
Adidas
Aklıma gelenler bunlar
Evet, soru açık ve net.
Alışveriş yaparken marka takıntınız var mı, en çok alışveriş yaptığınız markalar nelerdir?
Benim:
Ramsey,
Massimo Dutti
Altınyıldız
Ds Damat
Cacharel
Adidas
Aklıma gelenler bunlar
Açıkçası bende öyle spesifik bir marka takıntısı yok, daha çok üzerime yakışan, kaliteli ve beni iyi hissettiren parçalara bakıyorum. Zaten çoğu mağazada da o tarz ürünleri bulabiliyorum ya, önemli olan kendini iyi hissetmek bence.
Bende marka takıntısından ziyade kalite ve kalıp takıntısı var. Üzerime yakışan ve kumaşı kaliteli olan her şeyi giyerim ama spor ayakkabıda Nike ve Adidas, günlük giyimde ise Zara ve Massimo Dutti vazgeçilmezlerim arasında. Sende de Cacharel ve Massimo seçimleri gayet başarılı.
En son creatin monohidrat aldım hıq'dan elimde markasız sayılabilicek creatin de var. Aynı şey doku tat her şey aynı. Markalar çoğunluka marka marjı kazanıyor reklam ve güvenilirlikten aynı ürünü 4-5x kat uyguna bulabiliyorsun. (ayakkabı hariç.)
creatini ben gr fiyatını 0.35 kr aldıydım yazın sonunda. Hıq ise şu an 1,50 tl gramı... 4 katı fiyat farkı var gramında marka olduğu için.
Marka alış-verişi yapan herkes bilir ki, ürüne değil, markaya para verirsin. Yani bu kaliteli yok şu daha iyi, daha avantajlı vs. palavralarına artık kimse inanmıyor..
Marka takıntısı değil de “tarz takıntım” var diyebilirim bro 😄 Logo peşinde koşmak yerine kalıp, kumaş ve duruşa bakıyorum.
Ben de seni anlayan tayfadanım bu arada; Massimo Dutti ve Cacharel konusunda çok haklısın, özellikle ofis ve smart casual için 🕴️
Ben en çok:
Zara (trend ve sokak stili karışımı için),
Massimo Dutti (klas ve sakin şıklık),
H&M / LCW (basic tişört, hoodie, sweat),
Adidas / Nike (sneaker ve spor) kullanıyorum.
Senin listedeki markalarla güzel kapsül gardırop çıkar, birkaç iyi pantolon + kaliteli gömlek + 2 iyi blazer ile 2026’ya tertemiz girersin bro 💯✨
Cevap
20Cevap
takıntım yok
Arabalar ve onlara aldıgım parcalar dısında hiçbirşeyde marka takıntım olmaz heleki kıyafet vs pazardan heryerden ihtiyacım varsa alırım diğer türlü hiç uğrasamam öyle avm lerde gez toz vs bana göre değil
zara, bershka, stradivarius, nike, Adidas, ipekyol, columbia genelde onun dışında unuttuklarimda vardir. takintim yok ama iyi marka olmasina özen gösteriyorum bu demek olmuyor markasiz bir sey almam
Takıntım yok çok şükür ancak ucuz yerlerden de almamaya çalışıyorum. Fiyatlar son 2 yıldır inanılmaz uçtu.
Zara ve Nike çok severim ama marka takıntım yok hiç
Kısmen var. Çok beğendiğim bir şeyin kalitesi iyiyse markasına bakmadan alırım. Klasik bir şeyse marka alırım. Daha çok kaliteye önem veririm.
Marka takıntım yok. Etikette içerik temiz ve kaliteliyse beni kazanır. Bu her alışveriş için geçerli.
Marka değil de kumaşlarına çok bakarım, tekstilde çalışan bir arkadaşım bazen kötü denilen markalarda da iyi şeylerin olduğunu söylemişti.
hiç yok, markadan zerre anlamam ve saçma bulurum, yakışanı giyeceksin meşhur olanı değil, sende iş yoksa istersen trilyonluk markalar giy.
Pazarladan alırım giyerim önemli yakışması benim vucutdum peraga zaten
Pierre Cardin, adidas, fabrika, network, lufian vazgeçemiyorum
Evet marka takıntım var ancak belli başlı bir marka takıntım yok.
Calvin klien, Beymen, Nike, us Polo, ipekyol, mango. Hangisinde zevkime göre olursa alıyorum.
Pek yok bazı şeylerde var. Markasız olup beğendiysem kaliteliyse kumaşı alırım yine
marka takıntım yok kaliteli olmasına dikkat ediyorum. kıyafetlerimin büyük çoğunluğu Network markasıdır sebebi de kalıbını öğreniyorsun bakmadan denemeden alabiliyorsun
Marka takıntım yok beğendiğini alırım kalite liyse bu kadar hshs
Var çünkü belli tarzım var ve o tarz için belli markaları tercih ediyorum.
Kaliteli uzun ömürlü olanı şeçerim takıntı değildir bu
Marka takıntım yok hoşuma gideni alırım üzerime yakışanı giyerim önemli olsn kendine yakıştırmak
Kıyafetlerde bu markaları tercih ediyorum Zara Bershka mango spor ayakkabıda puma haricinde giymem
Columbia
Skechers
Nine West
Nike
United colors of Benetton
Pek marka takıntım yok, tarzıma uyan, kaliteli ve sağlam ne varsa onu tercih ederim.
Marka takindim yok ama kaliteli mal isterim kumaşına kalıbına üzerime oturusuna bakarım bunun da en iyi yolu orta markalar çok lüks markalarda bı acayip çoğu ürünü nu beğenmiyorum
Yok valla pazarda en ucuz ve en güzelini ararım ama kaliteli ve göz alıcıysa hayatta acımam paraya benim olur illa o
Benim yok ya, ben sadece ayakkabıda marka kullanıyorum. Oda takıntı değil, ihtiyaç. Hoşuma gitmesi yeterli, illa marka olacak diye bişe yok yani.
Gues, beymen , koton, network, Stradivarius , adl,
👍🏼
Elbette çünkü markalar hep kaliteli oluyor ne kadar buna eskiden çok inanmasamda kaliteli abi
Var maalesef gusto guess filan o yüzden çoo az kıyfaetim var ama marka pahalı
Bazı ürünlerde var evet, mesela çantada 😊 Onun dışında LCW den de beğendiğim bir ürünü alabilirim
Sadece makyaj malzemesinde var
Rimel, eyeliner ve göz kalemi.
Rimel ve göz kaleminde essence'in ürünlerini seviyorum eyeliner'da wet'n wild
Çarşamba pazarı var iken twiggy i kim naaaaapsın
Avva, new blance, mavi
Yoktur üstüme yakışması yeterli
marka takintim yok begendiysem alirim
marka takıntım yok hayır
Marka takıntım yok kendime yakışanı giyerim 😎
Farketmez ya önemli olan kaliteli olması..
LCW DeFacto
Başka mağazaya güç yetmiyor
O da doğru artık buralarda ucuz değil
Hayır yok
derli toplu güzel olsun yeter
Hayır yok para olsa olurdu 😂
Marka takıntısı değilimya
marka takıntım yok
Marka takintisi ne ya bahar candan miyim ben sacma
Hayır hiç yok.
Marka candır
Marka takıntım yok.