- Ürün alırken marka olması şart mı?
Çok öbemli
Hiç önemi yok
Yeni markaları özellikle allam
Yeni markayı hiç almam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır insanlardaki marka takıntısını anlamıyorum herkes haddine olmayan markalara bir ton para verip kıyafet alıyorlar ama zengin değiller sadece eziklik psikolojisini tatmin gibi bi şey. Pazardan bile giyinirim ikisi de kıyafet hiç sevmem marka giymeye çalışıp çoğunluğa uymayı...
Evet hava atma malzemesi
Marka takıntım yok benim çünkü genelde param ne kadarsa o kadar kıyafet almayı seviyorum ya da ürün almayı seviyorum paramı aştığı sürece zaten alamam. bu yüzden de sırf marka diye pahalı ürünler almaktansa kendime uygun ürünler almak daha önemli benim için.
Hayır yok. Hangisi kaliteli ve güzelse onu tercih ederim.
👍👍
Markasından çok kalitesine bakarım. Özellikle gıda alışverişi yaparken üretici firmaya bakarak alışveriş yapmak en mantıklı olanı. Şöyle bir güncel örnek göstereyim.
Aynen olması gereken
Cevap
7Cevap
Saglam olsun yeter ama uygun fiyata,
gidipte bi tisorte veya sorta 500 veya bin vermem
Evet bazi şeyin dayanıklığı az، kaliteli olsa bile sezonlık ، boşuna kaç kat para vermeye deymez
Marka takıntım yok. Sadece hoşuma giden şeyleri alıyorum
👍👍
Millete marka gözüksün diye değilde kalite için almak gerekiyor
Bazi markalar var çokta kaliteli çıkmayabilir bir ünlü markadan tişört almıştım çok pahalı ama kalitesini hiç beğenmemiştim
Marka değil ama kalite takıntım var. Kalitesiz bir yıkamada rengi atacak bir kiyafet almak istemem.
Hayır yok
Türkiye'de marka almak için zengin olmak gerekiyor
Hayır yok. Beğendiğimi alırım ve kalitesine bakarım.
Eğer gıda alacaksam evet çok dikkat ederim lakin kıyafet türevi şeyler alırken pek umurumda olmaz
👍👍
Şart değil üstüme yakışması ve sevmem önemli :p
👍👍
marka önemli değil içerik kalite fiyat aralıkları
Marka giymeyi seviyorum 😌💅
Marka takıntım yok
Ben dikkat ederim
Tapma dercesinde mi? Ya sevme mi?
👍👍👍👍
Marka giymeden yaşayamıyorum maalesef
Hayır hiç şart değil bana yakışsın yeterli
evet var.