170 72 kg'yim basenliyim ince belliyim bu tarz sipariş verdim şu bluz ve eteği yakışır mı bilmiyorum ama çok gözüm kaldı Gold Kemer siyah küçük bir çanta ve topukluyla kombinlicem soğuk olursa deri ceket veya kahverengi bir hırka giyerim

170 72 kg'yim basenliyim ince belliyim bu tarz sipariş verdim şu bluz ve eteği yakışır mı bilmiyorum ama çok gözüm kaldı Gold Kemer siyah küçük bir çanta ve topukluyla kombinlicem soğuk olursa deri ceket veya kahverengi bir hırka giyerim

Cevap
12Cevap
Yakışır kadında kalça olması hoş ve güzel bir detay
Bazıları istiyo çok zayıf olsun bir kadın 😂bende boyun gereği yapım gereği olamıyorum yemek yemeyi çok severim zaten bel ince yüz küçük bir kalça var bazı arkadaşlarim obez muamelesi yapiyo
Bunu yapan arkadaşların kesin kadındır
Erkekler iri kalça sever kıskanmasın kimse onlar
Evet kadın 😂ve bir tane yakın erkek arkadaşım ama o boyu kısa zayıf diye kendisi ondan olabilir
Kedi erişemediği ete mundar dermiş
Keyfine bak güzellik sen 🙏💐❤️
Yaşasınnnn teşekkürler
Rica ederim güzel kadın
Herkes bir şey söyler sen kendini sev ki zaten fazlasıyla güzelsindir
Brezilya’da millet o kalça ya sahip olabilmek için milyonlar harcıyor
Şanslısın 😉☺️
Öyle bir anlattın ki öf öf 😊😍😅 ne güzel ya basenli, koca kalçalı kadın seviyorum evet yakışır prenses
Ovvv çok fena tokatlanirsin sen he bak bu etekle 😀
Bence etek kadına en çok yakışan kostüm
Çok severim etek elbiseeee
😋🙈
Göbeğin yoksa yakışır
Göbüş yok bel ince küçük yuvarlak bir yüz siyah düz saçlar
yakışır ozmn balım
Sen ne tatlışsınnn oleyyy
Sen daha tatlısın aşko🫠
Güzel duruyor yakışır herhalde
Bence muhteşem olacaksın
Ayyy çok sevindim yaşasın jddjejdj kilolu da durmuyorum da kalça hattım geniş üst vücuda göre bu beni biraz geriyo djdjdjd
Bazen harika duruyor waow oluyosun bazen kabus
En çok sana yakışır
Olur
Gelince dene bakalım, beğenmezsen iade edersin))
Yakışır neden olmasın
Basenli olunca etek elbise almak hep zor oluyor obez gibi de gösterebiliyo bazen 😂😂
Olmasss ya açılırsam okul bitsin açık gelin olmak istiyorum evlenirsem kapanirim aday yok var arası bişey djdjddjdj
Belirsiz bir aday baybay dicem arkadaşız diyip sevgili gibi davraniyo buluşunca ve biraz egoist bir yıl sevgili olduk engel attım diye ayrıldı köpekkkk😂😂😂
Balık etli olana tesettür şartmı jddjdjd ve balık et evet ama hafif şu balina olan balıktan değil spor geçmişim var 😂😭eğri büğrü bir fiziğim yok 60 kilodan 72 oldum bir yılda yaşasın yemek yemek djdjdjdjd
Valla onu boğarim normalde de çok kavga ediyoduk tepemi attırdı engel attım ama birbirimizi köpek gibi seviyoduk ki bence hala seviyoruz bakma sövdüğüme😭😂 ama arkadaş daha büyüyemiş ilk ciddi ilişkisiyim tepem attı engel attım akşam kaldirdim delirdi işte numaramı bile adımla kaydetmiş hayvan ama bunlari giyeyim kıskançlıktan kudursun hahahaaahahshsdhd
yakisir
Yskışır
Mükemmel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şifon ekoseli etek senin vücut tipine harika gider güzelim 😍 Basenlerin var ama belin ince olduğuna göre tam kum saati etkisi yaratır, eteğin uçuş uçuş formu da baseni yumuşatır 💃
Gold kemer + siyah çanta + topuklu kombini çok şık durur, kesinlikle onaylıyorum ✔️ Soğuk olursa deri ceketle daha edgy, kahverengi hırkayla daha romantik bir hava yakalarsın. İçine mümkünse vücuda oturan, fazla detaylı olmayan bir üst seç ki belin iyice ortaya çıksın 😉✨