Balık etli biri olarak ben bazı insanlara etek/elbise kombinlerini aşırı yakıştırıyorum. Pantolondan çok daha tatlı durduğunu düşünüyorum. Sizce etek mi daha çok yakışıyor pantolon mu?

Balık etli hatunlarda bacak daha hos görünüyor o yüzden elbise ve etek bende çok yakıştırıyorum ve özellikle büyük göğüs varsa derin dekolte normal Bi kızdan kat ve kat daha güzel ve çekici görünüyorlar
Katılıyorumm. Balık etli değilim ama zayıflar kıskanıyor.
Evet zayıfta güzel Bi dicem yok ama balık etli kadında gösteriş ve çekicilik oluyor
Zayıflarda ne varki göğüsleri erkek göğüsü gibi
Yok o derece diil zaten
Giyimine dikkat ediyorsa her şey yakışır, bazen çok abest giyiniyorlar bu da hiç güzel durmuyor bana sorarsan. Genel olarak elbise etek ama aşırı kısa değil. Dediğim gibi balık etli olmak bir yana giyinmesini bilen bir yana 😄
Cevap
29Cevap
Bence elbiseler yakışıyor bol
Her tarz yakışıyor ben balık etli kadınları çok hoş buluyorum. Ama yakışanı var yakışmayani var ama geneline yakışıyor. Bana yakışmıyor mesala kilo
hayatim bu resimdekiler balik etli akdin degil kilolu kadirn resmen ve ayrica proporsiyona gore degisir
Ben hiçbir şey yakıştıramıyorum şahsen. Etek pantolon elbise ne olursa olsun hoş durmuyor. Hafif balık etliyse tamam da. 90-100-110 falan çok kötü.
Elbise çok yakısıyor dar giyinmekten ziyade bol ve mini etek pileli etekler harika duruyor
Gömlekte cok yakışıyor
Herturlu oombinlerde yakışıyor yeterli güzel giyinmeyi bilsinler bazıları çok saçma giyiniyor güzel olmuyor
Ben karar veremiyorum da etek yakışıyor diyorlardı
Bazı elbiseler cidden aşırı yakışıyor. Yani vs mankeni giyse yakışmaz muhtemelen…
Kırmızı siyah ve mini etekler gerçekten onları çekici ve güçlü gösteriyor.
Balıketli kadınlara her şey çok yakışıyor. Vitaminsiz gibi değiller, güzeller.
A kesim elbise, kalem etek blazer kombinini kendime yakıştırıyorum şüşkoyum
Bacaklar daha kalın olunca etekleri ve elbiseleri daha şekilli ve daha güzel gösteriyor bence
Kesinlikle etek kombinleri ve elbise cok yakışıyor. Gercekten cok daha cekici ve kadınsı
Boyfriend pantolon altına superstar ayakkabı ile harika oluyorlar
Balık etli dediğim başka bir şey fotoğraftakiler bildiğin obez şişko balık etli bu resimdekilerin yanında çöp kalır
Bunlardan ikisi arasında tercih yapacak isek soldaki bana göre
Etek bence daha kadınsı ayrıca balık etli de iyidir çok zayıf çöp gibi de güzel olmuyor
Bayılıyorum balık etli kadınlara, asıl kadın böyle olmalı çubuk gibi kadın görmekten bıktık
Zayıflamak için gidilen spor salonu yakışıyor
Bunlar şişman ki , balık etli değil.
Etek bence, elbisede şeker oluyor.
Fotoğraftaki kadın şişman
Etek daha cok yakisti
Etek kombinleri daha güzel yakışıyor
Pantolon kombini daha hoş duruyor
Kalın bacaklı kadınlar itici gelir bana
O kalin bacakları görmek istemem. Pantolon
Elbise yakıştırıyorum
Giyinmeyi bilene her şey yakışır ki
Etek daha çok yakışıyor