Paçası tadilat olduğu için değişim de yapmadılar, ne diyorsunuz
2 ay
Cevap
1Cevap
düzelir merak etme
İnşallah sağıl bro
Kuş kondurucak öyle giyilir dimi bişey olur mu
Bedeni oldu mu peki
Bedeni tam bro beli oluyor ama ağdan bir kasma var
Oldu oldu olmadı 1700 lira çöpe gidicek
Bir büyük beden alsaydın farklı olur muydu diye düşünüp sormuştum
Nereden almıştın
He yok bro ayakta iken bişey yok oturunca kasıyor ondan anlayamadım zaten
Pantolon bol bile yani önden falan ama gel gör ki otururken kasıyor
Bazı markalarin dikimi tuhaf oluyor
Maviden memnunum mesela
Ama kişiliğin kesimi tuhaf mesela
Maviden aldım bende bro iki pantolon daha almıştım onlardan memnunum likralı onlar
Mavi lacivert siyah buz mavisi gri bide bu terzide olan gri var yeterlimi sence başka ne renk alabilirim
Mavi işi mi bozdu acaba
En son 2 sene önce kot aldım maviden
Valla öteki pantolonlar iyi ama bunda niye böyle oldu anlamadım
Geçen cacharelden bir pantolon aldım
Netten
Selim fit kesim yazıyordu
Ammmkk gelen skiny denilen çok dar kesim
Param çöp oldu
Kaç para vermiştin bro değişim yapamıyormusun valla bu pantolon pç olursa yüreğime oturur 😀
1 ay değişim süresi
Geçti
30 bedendi
Krem rengi
1 ay azmış değişim için
Ben bir tane daha maviden almıştım paça dönmesi vardı 2 ay giydim geri verdim değiştiler
Ben de paranın çöpe gitmesine üzüldüm
Slim fit kesim seviyorum
Ama bu gelen çok dar kesim skiny
Aynı markadan kazak tişört gömlek vb bir sürü şey almıştım
Severek de giyiyorum
Ama onlar hep selim fit kesimdi çünkü
Bu gelen tuhaftı
Üzüldüm
Üretim hatası mıydı
Evet üretim hatasıydı paça dönmesi vardı. Valla kötü oluyor ya az para değil sonuçta
Mavi ürünlerinin arkasında duruyor Bunu biliyorum fakat internetten yapılan satışlarda sanırım 1 aylık süre var resmi olarak Üstelik ben makineye de atmıştım aldığım hiçbir şeyi makinede yıkamadan giymem giyeyim diye önce makineden yıkamıştım makineye girince etiketler de gitti Tabii etiket olmayınca iade edilmiyor
2 sene garantisi var mavinin öyle demişlerdi
Yanında mı pantolon üretim yerine bakar mısın neresi
Maviden aldığım pantolonların bir tanesinde üretim yeri Sırbistan yazıyordu diğerinde Mısır yazıyordu en son
Olabilir bilmiyorum bro yanımda değil şimdi
Varınca bak bir
Mavi Türk markası diye biliyorum
Delikanlı Türk markası değil demedim üretim yerinden bahsettim sahibi Kayseri çıkışlıydı ilk başta Sonra bir el değiştirdi tekrar eski sahibine döndü son durumu nedir bilmiyorum çıkışı Kayseri bildiğim kadarıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ağın kasması çoğu zaman iyi bir terzi dokunuşuyla toparlanıyor dostum 💪🏻 Eğer sadece kasık kısmı hafif geriyorsa, araya parça ekleyip penslerle oynayınca baya rahatlar.
Terziye özellikle oturup kalktığında rahat olmasını istediğini söyle, prova isterken eğilip otur, adım at, yoksa sadece ayakta duruşa göre ayarlarlar.
Sonrasında hâlâ yürürken huzursuz ediyorsa o pantolonla uzun günler çekilmez, maksimum ofislik yaparsın 😂 Ama çoğu zaman bu operasyon işe yarıyor, umudunu kesme 🙌🏻🖤
Otururken ve merdiven çıkarken kasıyor ayakta bişey yok kuş kondurcak apış aradına yani paröa konulcak düzelirmi
Kuş kondurmalık parça olayı tam senlik 😂 doğru terziyle baya rahatlar kanka 🙌🏻