Kot çeker mi, kot pantolon çeker mi, likralı pantolon yıkanınca çeker mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar :)
Hepimiz tarafından tercih edilen pantolon çeşitlerinden biride, kot pantolondur. Fakat kot çeker mi derseniz, satın alıp zamanla sık şekilde giydiğimizde genişlemeler meydana gelebilir. Bu genişlemelerden kaynaklanan nedenlerde ortaya çıkabilir. Genişlemeden kaynaklı, pantolonda deformasyon yaratıp kötü bir görünüme sebep olmasına yol açmaktadır. Gelelim sorularına :)

Kot pantolon aldığımız zaman, bedenimize ya bol ya da dar geliyor. Bu durumdan hepimiz şikayetçi olabiliyoruz. Genelde aldığımız kot pantolonlar, başta giydiğimizde bedenimizde geniş durmaz ve belimizden düşecek durumlar yaşamayız.
Pantolon yıkama ayarı 30-40 derecedir. Ve bizler zamanla yıkadıkça, giyildikçe genişleme gibi durumlarda karşılaşmamız çok normaldir. Kot pantolon normal sıcaklıkta yıkandığı zaman, çekme durumu illa ki olur. Ama kumaşın türüne de bağlıdır. Sentetik bir kumaş ise, çekmez. Pamuklu bir kumaş ise, kolaylıkla çekebilir.
- Fakat kısa zamanda çekmesini istiyorsan, yıkama şeklini değiştirmen lazım. Yapman gereken şey, yüksek sıcaklıkta yıkamaktır. 90 derecede asla yıkamamalısın. Bu sefer pantolonda yıpranma meydana gelebilir ve kullanılmaz bir hal ile karşı karşıya kalırsın. 60 derecede yumuşatıcı kullanmadan yıkarsan, geniş olan pantolonunun çektiğini fark edeceksin.

Az önce yazmış olduğum bir noktaya tekrar değinmek isterim. Kumaşın türü her zaman çok çok önemlidir. Pantolon yıkanınca çeker mi, makinede yıkadığın zaman, her kumaş aynı tepkiyi vermeyebilir. Fakat likralı pantolonlar zamanla giyildikçe, çok daha fazla genişlemeler olduğunu fark edebilirsin. Aynı şekilde likralı pantolonlarda, kot pantolonlar gibi yüksek sıcaklıkta yıkanırsa elbette çeker.
Genişleyen pantolonun bu işlemlerden sonra, çektiğini göreceksin.
yıkadıkca çok az cekilir giydikçede baya bir acılır ben bana kçk kot alıom 1 2 ay sonra tam bedenime oluyo o derece yani :)
Giydikçe daha genişlerde o bir terziye git 15 dakika da halleder
daralmaz , terzide bol kalan yerlerini pensle paçadan daraltmayla halledersin, iyi bir terzi olsun yoksa kotun tipi kayar :)
Boşveer, geniş iyidir :P biraz kilo alır halledersin :P
Cevap
10Cevap
Evet çeker likralı değilse eğer
O ayakkkabılar ne mg.. erkek olmayamı çalışıyon. pantolonda erkek pantolonu :DD
Pantolon yakışmıyor kızlara darda hiç olmuyor bence.
Kot pantolon genişlediyse daha daralmaz diye biliyorum, tabisi terziye de danışmalı.
cut.
kalitesi yoksa ceker belki
ama normalde kotlar genişliyor
daralabilir yeni aldıysan sonradan genişlemediyse tabi
Mom jeanslar çekiyor pamuklu ve kalın olanlar ama likralilar ince ve genişliyor
Sadece ilk giydiğinde dar olur sonra hemen salar
Terzi Kalmadımı bu ülkede :)
Hayır pantolon çekmiyor ki
Markassı kötüse daralabilir
Degistir onu
Daha çok açılır
Kot çekmez.