Bej rengi çok seviyorum ama daha farklı bir şey merak ediyorum
3 ay
Açıkçası bej yerine daha canlı bir renk seçebilirsin. Mesela koyu lacivert veya bordo tonları hem şık hem de dikkat çekici olacaktır. Üzerine de zarif bir şal ile tamamlayabilirsin.
Bejden vazgeçemiyorsan monokrom (baştan aşağı bej) bir şıklık deneyebilirsin. Ama daha dikkat çekici olsun dersen, koyu kırmızı bir üst ile siyah alt kombini ya da kış moduna çok yakışan buz mavisi ve gri birlikteliği harika durur!
Kontrastla oynamaya ne dersin nesrin? 😏✨
Mesela yarın için:
Koyu kırmızı bir üst + siyah mini/bol paça pantolon + altın tonlu aksesuarlar + nude dudak, hafif eyeliner… Hem güçlü hem şık durur 🔥
Daha soft ama dikkat çekici olsun dersen de:
Buz mavisi bir kazak + gri ya da antrasit pantolon/etek + gümüş takılar + beyaz sneaker ya da gri bot. Kış moduna çok yakışıyor ❄️💙
Bej seviyorsan çantanda ya da paltonda bej detay kullan, hem alıştığın renkten kopmazsın hem de yeni tonları denemiş olursun 😉✨
Cevap
23Cevap
siyah
Bence bej rengini seviyorsan bej rengi bir fistan + ten rengi külotluçorap + kremrengi topuklu ayakkabı güzel olur.
Teşekkür ederim.
Her girdiğim ortamda piyasa yapa yapa, kız kese kese bu tür konularda artık uzmanlaşmış sayılırım... 😂
Derken? 😁
Yani sadece bu tür konularda olan uzmanlığımla sana da yardımcı olmak istedim ve iyi niyetle yapılmış bir şeye red flag demene üzüldüm...
Bej güzel olur ama çok açık kıyafetler giyinmeyin.
En iyisi siyah hem asil gösterir hem de çok şık durur
Kızların klasik yalanı nasılda çürüdü; kendimi güzel hissetmek için giyiniyorum. Aynennnn
Ne güzel bayram heyecanın var güzel bir şekilde giyin
Bu güzelliğe her şey yakışır ki! \0/
Çok güzelsin sana açık ton renkler harika olur
Sen istediğini giy melek gibisin zaten
Sade tonlar yakışır sana bence
Kendin zaten şıksın @nesrin432 🩷
@nesrin432 kanka bir skiney jeans pantolon +deri ceket +siyah koyu tema tshirt +siyah bot
Hımmm anladım @nesrin432 sohbet etmek ister misin? Beraber kombin seçeriz. SAPIK DEĞİLİM. (ARTIK ÖZELLİKLE BELİRTMEK LAZIM)
Beni takip edersen yazabiliyorum @nesrin432
ince çorap fırfırlı etek
cırtlak pembe seni cırtlatır
Şu görselle ne giydiğinin ne önemi var allasen
Bej ve siyahhh olur gibi
Senin gözlerin yetmiyor mu zaten?
Kirmizi
Bence zaten öylesin
Kendini en çok yakıştırdığın renk ne?
Fiziğin güzel dar kısa bir şeyler giy yakışır sana
Kimin için
Siyah