Moda & Stil Esmerim, elbise seçiminde hangi rengi tercih etmeliyim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Esmer ve siyah sacliyim sizce elbise seçiminde hangi rengi tercih etmeliyim? Kirmizi Siyah Kahve Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Esmerim, elbise seçiminde hangi rengi tercih etmeliyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yaren____ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Siyah veya kirmizi esmer tene yakisiyor, kahverengi pek uyumlu bulmuyorum. Sacin felanda etki eder ama genel olarak siyah veya kirmizi iyi bir secim. 0 0 Yorumla
BeIIadonna Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Asla kahve değilSiyahı kırmızıyı geç Esmersen tenin koyudurAçık renkler iyi olurBeyaz diyorum ben 0 0 Yorumla
kullaniciadiimyok Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl bence her renk çok güzel durur ama siyah ve kırmızı daha iyi olabilir 0 0 Yorumla
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. Siyah daha asil gösterir 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tabii ki uzun ve beyaz bir elbise sade ve şık 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Sana kırmızı çok yakışıyor 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Siyah. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kırmızı iyi gider 0 0 Yorumla
Blade-e Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl kırmızı ve siyah olabilir. beyaz da çok güzel olur 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Siyah veya kirmizi esmer tene yakisiyor, kahverengi pek uyumlu bulmuyorum. Sacin felanda etki eder ama genel olarak siyah veya kirmizi iyi bir secim.
Asla kahve değil
Siyahı kırmızıyı geç
Esmersen tenin koyudur
Açık renkler iyi olur
Beyaz diyorum ben
bence her renk çok güzel durur ama siyah ve kırmızı daha iyi olabilir
Kırmızı elbise tabi kii.
Siyah daha asil gösterir
Açık renkleri tercih et
Tabii ki uzun ve beyaz bir elbise sade ve şık
Sana kırmızı çok yakışıyor
Siyah.