Moda & Stil Takım elbisede hangi renk tercih edilmeli? Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 414 Yapay Zekaya Sor #Tartini✓🧡 Güncellemeler+1 yıl Süper soru ✓🧡 teşekkürler @canerozkum Takım elbisede hangi renk tercih edilmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Lacivert favorim, siyah, gri, taba, ekose. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Ben siyah renk tercih ederim her zaman 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Takım elbisenin renginden ziyade erkeğin şekli şemali önemli. Kimine hiçbiri yakışmaz kimine hepsi yakışır. 1 0 Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yere ortama vede beraber ciktigin kisiye bagli.Bir dügüne giyilecek takim elbise ileBir partiye giyilecek takim elbise ayni olamaz.Kesinlikle italyan kesim olmali buna gömlekde dahil 0 0 Yorumla
cookiieee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Erkeklere siyah takım elbiseyi çok yakıştırıyorum çok çekici oluyorlar 1 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Hayatimda hic takim elbise giymedim 😀ama lacivert klas olabilir 1 0 Yorumla
pinkring Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl cennet mahallesi gibi giyinmedikçe ağır renkler güzel 😂 1 0 Yorumla
coralina66 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben sadece siyah seviyorum ama beyaz yakışanlar da var 1 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kahverengi olmadığı sürece hemen her rengi iyi taşıyanlar var. 1 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Siyah , gri , yaz mevsiminde açık renkler de olur 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Siyah, lacivert ve gri tonları olmasın da ne olursa olsun. 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 300 cevap paylaştı. Benim şahsen koyu renkler tercihim oluyor genelde. Koyu lacivert, siyah vb. 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Lacivert en az üç tane olmalı. Siyah ve gri. 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 860 cevap paylaştı. Ben siyah ya da lacivert severim ama damatlikta beyaz bence 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bana siyah yakışıyor bide kahve ve açık mavi tonlar 1 0 Yorumla
Thalia27 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı. erkegin tipine boyuna ten rengine gidecegi yere göre degişir 1 0 Yorumla
AlKarısıAlbız Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 86% +1 yıl Siyah mor lacivert köyü kahverengi aslında her biri güzel hadi ordan et 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Üzerine para verseler giymem. Giyenlere saygım var. Ama bana çok itici geliyor 0 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Arkadaşlar penguen ya da garson değilseniz siyah giyilmez haberiniz olsun. 0 0 Yorumla
yürüyürümodabebeğim Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Siyah, kırıkbeyaz veya renkli (crazy)Ağır abiler genellikle siyahtan şaşmıyor hiç ama... 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siyah beyaz her zaman en iyisi oluyor ceza lacivert beyaz 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl GriSiyahLacivertFalan uygundur😂 1 5 Yorumla Tartini +1 yıl Sen siyah bence😀 Yorumla KnightsSword +1 yıl Beni siyah kapatmasın😂 Yorumla Tartini +1 yıl Kapatmaz açar aksine sjsj Yorumla KnightsSword +1 yıl Alla allaa sjfnf neyse takım almam gerekiyordu bir siyah deneyim bir ara Yorumla Tartini +1 yıl Sjsjs Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Badboylar her rengi her tarzı giyince şirindir diğerleri ne giyse beğenilmez. Kadınların dünyasında kötüler hep kazanır. İyiler hep kaybeder. 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. Siyah bence ya da lacivert 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Bende 5 farklı renkte var. Kombinleyip giyiyorum. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Ben genelde siyah lacivert ve krem 1 0 Yorumla
Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Erkeklere siyah ve lacivert çok yakışıyor. 1 0 Yorumla
Tokdüşünür Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Siyah mavi ve lacivert üçlüsü olsa çok iyi olur 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bugüne kadar tercihim hep siyah oldu... 1 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 402 cevap paylaştı. Herkes kendine yakışan rengi giysin 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Siyah efsane oluo erkeklere hele fizik iyiyse 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 587 cevap paylaştı. Bej rengi çok hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı. Kahve rengi 😃🙃 1 0 Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Parlement mavi. Yani koyu lacivert 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben lacivert ve siyahı seviyorum 1 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Siyah, ekose olabilir, lacivert olabilir 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 361 cevap paylaştı. Ben lacivert gri , siyah severim 1 0 Yorumla
lonelysmufer Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Lacivert ve ona uyumlu mavi tonları 1 0 Yorumla
tuana1233445 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ya siyah ya da siyah beyaz belki gri renk olabilir 😍😍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Lacivert favorim, siyah, gri, taba, ekose.
Ben siyah renk tercih ederim her zaman
Takım elbisenin renginden ziyade erkeğin şekli şemali önemli. Kimine hiçbiri yakışmaz kimine hepsi yakışır.
Yere ortama vede beraber ciktigin kisiye bagli.
Bir dügüne giyilecek takim elbise ile
Bir partiye giyilecek takim elbise ayni olamaz.
Kesinlikle italyan kesim olmali buna gömlekde dahil
Erkeklere siyah takım elbiseyi çok yakıştırıyorum çok çekici oluyorlar
Hayatimda hic takim elbise giymedim 😀ama lacivert klas olabilir
cennet mahallesi gibi giyinmedikçe ağır renkler güzel 😂
Ben sadece siyah seviyorum ama beyaz yakışanlar da var
Kahverengi olmadığı sürece hemen her rengi iyi taşıyanlar var.
Siyah , gri , yaz mevsiminde açık renkler de olur
Siyah, lacivert ve gri tonları olmasın da ne olursa olsun.
Benim şahsen koyu renkler tercihim oluyor genelde. Koyu lacivert, siyah vb.
Lacivert en az üç tane olmalı. Siyah ve gri.
Ben siyah ya da lacivert severim ama damatlikta beyaz bence
Bana siyah yakışıyor bide kahve ve açık mavi tonlar
erkegin tipine boyuna ten rengine gidecegi yere göre degişir
Siyah mor lacivert köyü kahverengi aslında her biri güzel hadi ordan et
Siyah, lacivert, antrasit
Üzerine para verseler giymem. Giyenlere saygım var. Ama bana çok itici geliyor
Arkadaşlar penguen ya da garson değilseniz siyah giyilmez haberiniz olsun.
Siyah, kırıkbeyaz veya renkli (crazy)
Ağır abiler genellikle siyahtan şaşmıyor hiç ama...
Siyah beyaz her zaman en iyisi oluyor ceza lacivert beyaz
Gri
Siyah
Lacivert
Falan uygundur😂
Sen siyah bence😀
Beni siyah kapatmasın😂
Kapatmaz açar aksine sjsj
Alla allaa sjfnf neyse takım almam gerekiyordu bir siyah deneyim bir ara
Sjsjs
Badboylar her rengi her tarzı giyince şirindir diğerleri ne giyse beğenilmez. Kadınların dünyasında kötüler hep kazanır. İyiler hep kaybeder.
Her daim siyah diyorum
Açık tonlarda olmasında da daha çok koyu
Siyah ve kahve rengi lacivert
Siyah bence ya da lacivert
Siyah ve lacivert iyi duruyor
Bende 5 farklı renkte var. Kombinleyip giyiyorum.
Net siyah başka olamaz
Ben genelde siyah lacivert ve krem
Siyah giyerim genelde.
Erkeklere siyah ve lacivert çok yakışıyor.
Siyah gömlek ve siyah takım elbise
Siyah mavi ve lacivert üçlüsü olsa çok iyi olur
Bugüne kadar tercihim hep siyah oldu...
Herkes kendine yakışan rengi giysin
Siyah asil bir renktir
Siyah, gri, krem, lacivert
Siyah ve beyaz en sevdiklerim.
Siyah her zaman iyidir
ben lacivert seviyorum
Siyah efsane oluo erkeklere hele fizik iyiyse
Bej rengi çok hoşuma gidiyor
Kahve rengi 😃🙃