Güzellik & Bakım 3 ay Kıyafete hangi renk oje yakışır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Merhaba görselde gördüğünüz gibi bir takımım var ama hangi renk oje süreceğimi bilemedim sizce nude oje mi, simli oje mi, siyah oje mi, beyaz oje mi, fıstık yeşili oje mi Kıyafete hangi renk oje yakışır? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
King_Leonidas Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 71% 3 ay Beyaz veya french uyumlu olur. 0 5 Yorumla Soran 3 ay French yapamıyorum ben Yorumla King_Leonidas 3 ay Tırnakların yeteri kadar uzun değildir belki de. O yüzden mi? Yorumla King_Leonidas 3 ay İlla aşırı düzgün olması gerekmiyor aslında. Ben yapardım Yorumla Soran 3 ay Yeteri kadar uzun değil evet Yorumla King_Leonidas 3 ay Beyaz o zaman. Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 86% 3 ay Güzellik & Bakım konusunda 665 cevap paylaştı. French manikürü yap ✨ 0 1 Yorumla Soran 3 ay French yapamıyorum ben Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 3 ay Nude öncelikli olmak üzere beyazda olabilir. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Güzellik & Bakım konusunda 481 cevap paylaştı. Siyah dışında hepsi gider 0 0 Yorumla
nazmonaroza Takip Et Xper 4 Yaş: 18 3 ay Ya french ya da beyaz 0 1 Yorumla Soran 3 ay French yapamıyorum ben Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 29 3 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeşil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beyaz veya french uyumlu olur.
French yapamıyorum ben
Tırnakların yeteri kadar uzun değildir belki de. O yüzden mi?
İlla aşırı düzgün olması gerekmiyor aslında. Ben yapardım
Yeteri kadar uzun değil evet
Beyaz o zaman.
French manikürü yap ✨
French yapamıyorum ben
Nude öncelikli olmak üzere beyazda olabilir.
Nude veya beyaz oje iyi olur
Bu resimdeki kombine beyazı olur benceeee
Siyah dışında hepsi gider
Ya french ya da beyaz
French yapamıyorum ben
Beyaz ya da açık pembe
Krem tonu
bilemedim şimdi :D
Beyaz
Beyaz
Yeşil