Moda & Stil Hangi renk elbise almaıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hrrkese her renk gitmiyor ne renk bana gider kararsiz bir yapim var Güncellemeler+1 yıl Mor ya da mavi arasinda kaldim tatli insanlar Hangi renk elbise almaıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
pippin_sm Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Kezban sarisi 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Haset? Yorumla Soran +1 yıl Seytan konustu Yorumla pippin_sm +1 yıl Kendine yakisacak rengi sorarken bile kendini gizleyen ozguvensiz ezik bir kezbana mi? Yorumla Soran +1 yıl Kendi zanlariyla hareket ederek davranan bir koyun oldugun gercegini soylesem. Yorumla Soran +1 yıl Seni bakisimla bile yikarim Yorumla Soran +1 yıl Ozguven senin gibi sokakta ciplak gezmek degil ustelik beyin yoksunu ejdidjjrdj Yorumla pippin_sm +1 yıl Ahshashs kiyamam yazik sana Yorumla Soran +1 yıl Ajsjjdhudhdhdhuxhdhdh belliki birileri seni baya uzmus Yorumla Soran +1 yıl Zihnin kim sandı beni guzel insan? Yorumla pippin_sm +1 yıl Askim az otede kudur kendini kucuk dusurme sahsi onerim daha fazla Yorumla Soran +1 yıl Tanimadigin insanlara sovup sayacak kadar kim uzdu soyle bakalim? Sen kirilmissin Yorumla
prenseslerdeuzulur Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl seksi şeyler al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Orspu degilim kardesim Yorumla Soran +1 yıl Orspu ruhlu* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kezban sarisi
Haset?
Seytan konustu
Kendine yakisacak rengi sorarken bile kendini gizleyen ozguvensiz ezik bir kezbana mi?
Kendi zanlariyla hareket ederek davranan bir koyun oldugun gercegini soylesem.
Seni bakisimla bile yikarim
Ozguven senin gibi sokakta ciplak gezmek degil ustelik beyin yoksunu ejdidjjrdj
Ahshashs kiyamam yazik sana
Ajsjjdhudhdhdhuxhdhdh belliki birileri seni baya uzmus
Zihnin kim sandı beni guzel insan?
Askim az otede kudur kendini kucuk dusurme sahsi onerim daha fazla
Tanimadigin insanlara sovup sayacak kadar kim uzdu soyle bakalim? Sen kirilmissin
seksi şeyler al
Orspu degilim kardesim
Orspu ruhlu*
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!