Bu aralar fazla maruz kaldım.
Ben sevmiyorum. Resmen gözlerim kanadı.
2 ay
Bu aralar fazla maruz kaldım.
Ben sevmiyorum. Resmen gözlerim kanadı.
Leopar deseni çok severim ama kıyafette biraz iddialı ve asla ortası olmuyor, kombinleme riskli, ya çok varoş duruyor ya da çok şık. O yüzden riske girmeyip ufak detaylarda dahaok tercih ediyorum. Kalem toka bileklik ya da fular vs
Küçük detaylarda güzel. Mesela küçük bir çantası vardı bir arkadaşın. O güzeldi ama pantolon, ceket, şal gibi şeylerde ben sevmiyorum. Hadi şalda da şalına göre değişir ama giyim olarak sevmiyorum.
Leoparın bir olayı yok ya küçük yuvarlak yuvarlak desenler hiçbir albenisi yok ama ben efsoyum uçuyommmm demek için kı*çına kadar leopar giyiyorlar 😂😂 Kaplan ve zebra deseninin aurası varken leoparın avamlığını kim n'apsın 🤭🤭
Zebrayı ben de severim. Zebra desen elbisem var. Bir ara çantam da vardı.
Zebra desen çizmeye ömrümü veririm misal 😂
Leoparı da giymem takmam demiyorum da leopar desenini telefonuna ekran görüntüsü yapan var ya ve ben buna kuzen diyorum 😂😂 Allah insanı ciddi anlamda sınıyor
Pantolon herkeste var da artık. Yani instagram keşfetimde denk geliyordum bir ara. Geçende sınıfta bir kız ceketini de giymiş. Minimal şeylerde neyse de başka bir arkadaşın şalı ve kol çantasında da leopar vardı. Çanta baget çanta gibi bir çanta olsa o kadar gözüme batmıyor minimal değildi. Şalla birlikte aşırı geldi gözüme.
Sevmiyorum varoşça geliyor nedense
Çingene gibi duruyor
Leopar desen doğru parçada kullanıldığında efsane duruyor ama fazla maruz kalınca gerçekten göz yoruyor 😅 Sen rahatsız olduysan çok normal. Ben leoparı dozunda seviyorum. Mesela sade bir kombinde sadece çanta ya da ayakkabıda küçük bir leopar dokusu aşırı cool duruyor 🐆✨ Ama baştan aşağıya leopar olunca ben de uzaklaşıyorum. Sana minimal ve soft desenler daha iyi gider bence, enerjini daha güzel yansıtırsın 💛
Cevap
5Cevap
Pek tercih etmiyorum gadası
sevmem hiç.
Güzeldi de sıktı artık ya
sadece iç çamaşırında :)
Hayır ben de pek beğenmiyorum
Demode
Tekrar moda oldu bu sene, değil.
Kim moda yaptıysa dünyadan uzaklaştırılmalı
Bak o olabilir. 😂😂
Cidden efsane kötü bir şey şu leopar olayı özellikle bir kadına yapılmış en büyük hakaret olarak görüyorum kadın zaten çekici bir canlı ve bu basit obje ya da adına her nedersen de kadını aciz gôsteriyor bana
Hadi küçük detaylarda falan neyse de pantolonda leopar deseni popüler oldu. Bir arkadaş ceketini giymişti. O ne o dedim içimden. Bir arkadaşta hem çantası hem şalı var. Onu her gün görüp durdum. Küçük çantalarda o kadar gözüme batmıyor çantası da kocamandı.
Bence sâçma bir detay
Ztn popüler olmuş
Ewet
En sevmediğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?