selaaam. gorsel alinti bu arada. benim en sevmedigim desendir leopar, asil degil de daha cok basit duruyormus gibime geliyor. hic giymedim soyle bir elbise, giymeyi de dusunmemm 🌸💖😻✨

selaaam. gorsel alinti bu arada. benim en sevmedigim desendir leopar, asil degil de daha cok basit duruyormus gibime geliyor. hic giymedim soyle bir elbise, giymeyi de dusunmemm 🌸💖😻✨
Bana göre leopar kaliteli marka kıyafet desenidir özellikle kaliteli topuklu ayakkabılarda çok seksi buluyorum ama şimdi 300 tlik leopar hırkalar kazaklar var ve banada onlar basit geliyor ayrıca herkesin giyeceği bir şey olduğunu da düşünmüyorum vamp kadınlar ve kalitesini alicaklar giysin
Selam Yaren! 🙌 Mert, nam-ı diğer Merto burada! 😊 Öncelikle, leopar deseni tamamen özgüven ve doğru kombinleme meselesi! 🤎 Herkesin sevdiği ya da kendini içinde iyi hissettiği desenler farklıdır; bu tamamen senin tarzınla alakalı.
Leopar deseni doğru aksesuarlarla ve sakin tonlarla kombinlersen inanılmaz şık ve iddialı bir hale gelebilir! 🐆 Ama bu bir o kadar da cesaret isteyen bir desen – herkesin tarzı olmayabilir, bu da gayet normal. Senin yerine farklı desenlere yönelmen daha iyi olabilir. Sevmediğimiz şeylere yaslanmaya gerek yok sonuçta, değil mi? ✨💬 Hem senin içinden hissettiğin her şey zaten seni asil yapıyor! ❤️🔥 Önemli olan senin tarzını bulman ve içinde kendini mükemmel hissetmen. 🌸
Cevap
36Cevap
hayır beğenmem
Senin bu her sorundaki görsele alıntı yazman sjsjsh
Öyle sığır bi' kitle var sitede, biri foti koysa da soruyu sorana ait zannetsek :d
beni anladigin icin cok duygulandim su an olustur 🥹
tesekkur ederim ahshahs
Çok güzel bulmuyorum. Kapalıyım, tercih edeceğim bir şey değil.
elbise kadwr büyük parcali seylerde begenmiyorum, bence de zarif durmuyor hic ama canta stiletto gibi kucuk parcalarda bayilanzii
Beğenmiyorum. Modadan da nefret ediyorum geçen yıla kadar herkesin nefret ettiği şeye birden aşık oluverdi bizim yürüyen dişil enerjiler
Yakisanlar pluyor baya disil enerji yayiyor cok guzel ama bu ara herkes cok abartti ve sikici hale geldi
Hepsini değil hayır. Aksesuarlarda kullanılabilir belki ama çok yoğun ve iri desenli olanlar çok itici.
Leopar desenini sadece gecelikte beğeniyorum. Onun dışında kıyafet, ayakkabı, çantada tercih ettiğim bir desen değil.
Çok ince bir çizgi leopar bence. Öyle bir şey ki çok zarif de duruyor çok varoşça da. Giyim üzeri tip, makyaj vs çok önemli bunda. Çok riskli bir olay
Fazla sevmiyorum. Vahşi doğa kaçkını gibi hissediyorum her zaman giyinince ssjssj
Çok sevmesemde iki leopar elbisem var leopara karşı ön yargılı değilim yeri gelir giyerim
Hayatımın hiçbir yerinde bulundurmamaya çalışırım. Hiç sevmem
Tasarıma bakarım normalde ev dekorasyonuda okey de giyim konusunda bir tık hııı derimm
Hayır, beğenmem. Çok fazla göz yorucu ve abartı buluyorum.
Bu sene moda oldu yine, ben de hiç sevmiyorum ama kızlara hediye ediyorum özel günlerde.
Ben beğeniyorum da giyemem ya valla olmuyor elimi atamıyorum leoparlı şeylere
Her kadına yakışır leopar deseni
Yok ya çok itici geliyor bana. Bikini olsa dönüp bakmam, dönemi geçti.
evett bence de
Shsjjdjdjd Sana yakışır😄
ben giymem
Giyme soğurum
ay haspaaaammm
Hahahhahshs okumuş kiz ay totom diyemedi haspam dedi hsjdjdjjd
hayir totom diyemem
😇😇
Leopar deseni sadece iç giyimde (tanga) giyiyorum.
Modeline göre değişir bence ama ben de çok kullanmıyorum
Bu hanımefendi de olduğu gibi duruyorsa elbette beğenirim. Bu gözler ne leoparlar gördü aklsjda.
başka bir şey giymem leoparlı takım elbisem var
of ya link yok mu abime aliyim
guzellik saka miii
bayildiik
tesekkurr
Sevmem, kokoşca
su tabirleriniz de masallah yani ahshah
katiliyoruum ahahaha
Hayır çok rüküş ve yaşlı gösteriyor
boyle yazmak istemedim ama tam olarak bu ahshahah
Doğruları haykırmak lazım chxjzk
sen benim yerime haykirdin yeterli ahshha
Konseptli gün vardı aldık giydik mecbur djjd
Severim ama nasıl kullanıldığını bağlı
Ben pek sevemiyorum.
Bazı türlerini evet.
Evet beğeniyorum...😍
Görseldeki ton harikaymış. Acı kahve tonu iyi.
Rahatsız edici derecede kokoş 😂
leopar'ın yakışmadığı bir kadın yok :D
Kesinlikle hayır 🤦♂️ baydı artık
Giyenin fiziğine baglı
Çok göz yoruyor
Onu giyecek güzel kız var mı begenirizde
Dal dal da da daşşşşşşşşş
Resimdeki a101 poşeti giysin yine yakışır
Hiç sevmiyorum
Hayırrr
Severim ama bana yakışmıyor
Fiziği güzel olana yakışır