Sence bir yaşam stili mi giyim stili mi zorunluluk mu bunu sırf aileden mi takıyorsun yoksa inancından mı
3 ay
eyup110111 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
benim icin arap olmayi ifade ediyor. kendini musluman olarak tanimlayanlarin gunumuzde sorgulamadan takip ettigi neredeyse butun sacma gelenekler ve ritueller emevilerin yahudilerden caldigi seylerdir. hicbiri kuran kaynakli degildir. mesela allah kuranda sunnetden bahsetmiyor bile, boyle birsey sadece emevilerin uydurdugu hadislerde geciyor. ama cahil insanlar sanki farzmis gibi dayatiyorlar. onlarin kullandigi hadise bakacak olursak hem kadinlar hemde erkeklerin sunnet olmasi gerekiyor. o zaman niye sadece erkeklere yapiliyor. iki yuzluler isine gelenleri kullaniyorlar. yani kisacasi birsey kuranda yoksa allahin emri degildir dolayisiyla zorunlu degildir. emeviler islami yok etmek icin cabalamastir ama biz yasadigimiz surece islamin ozunu yasaticaz, alevilik islamin ozudur.
Allahın emri ve Allahın emri neyse eo yerine getirilir. Bende seve seve yerim getirdim çok şükür Allah bunu bana nasip etti
Yaşam tarzı
Nasıl giyiniyosun
Normal
Vğxut hatlarını belli etmicek şekilde
Normal diyorum anlsmıyon mu
Sen sormak istediğimi anladın mı
Evet o şekilde
O zaman güzel ve edepli
Evet
👍👍👍
Sormak istediğin bir şey mi var
Burfan yok mesjadan var olursa