Kıyafet tercihlerinin insan üzerinde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu etkiyi olumlu anlamda çoğaltmak için de yaşam tarzımıza uygun tercihler yapmak lazım.
Peki sen, giyim tarzınla yaşam tarzının uyuştuğunu düşünüyor musun?

Kıyafet tercihlerinin insan üzerinde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu etkiyi olumlu anlamda çoğaltmak için de yaşam tarzımıza uygun tercihler yapmak lazım.
Peki sen, giyim tarzınla yaşam tarzının uyuştuğunu düşünüyor musun?
Sürekli olarak spor yapan ve evden çalışan biriyim. Çalışırken de spor giyinirim. Bir yere davete gitmem gerektiğinde de çok resmi giyinmem. Yani evet giyim tarzımla yaşam tarzım oldukça uyum içinde denebilir. Senin giyim tarzın ve yaşam tarzın ne acaba şimdi merak ettim. :)
Rahatlık benim yaşam tarzım olabilir 😂
Rahatlık bana göre özgürlük gibi.
Kıyafet olarak da giydiğimde rahat hissetmiyosam asla tercih etmem.
Giydiğim şeyler özellikle yabancı gözleri üzerine çekme ihtimali varsa, onu da giymem. Çünkü bu da rahatsız edici bir durum.
Rahatlık denince sadelik gelmesin aklına. Hem şık hem rahat da olunabilir gayet. Doğru tercihler yapılarak😄
Ben tercihlerimi bulunduğum ortama bi şekilde uydururum. Başka türlü içim rahat etmiyor. Farklı oluyorum hep bu sebeple. Bazen de sert eleştiriler alıyorum. Ama bu benim tercihim sonuçta.
Çok gereksiz bir paylaşım olurdu😂
burada amaç kendi tarzımı onaylatmak değil. Başlarının görüşlerini öğrenmek.
Sebep?
Olma ihtimali yok denemekten vazgeç bence.
*milyarlarca
Yurtiçinde bulamadığını belki yurtdışında bulursun
Şimdi kendimde uyguladığım bir giyim tarzım var, bir de aklımda bir giyim tarzım var ama onu zaten uygulayamıyorum. Giyim tarzımla yaşam tarzımın birbirleriyle pek alâkalı olduğunu söyleyemem. Aklımdaki gibi giyinebilmeyi çok isterdim ama işte...
Küçük küçük detaylar kullanarak zamana yayarak değiştirebilirsin bence. Birden keskin bir değişim yadırganır çünkü.
Keşke onu dediğin gibi yapabilseydim de insanlar yine yadırgamasa. Yine de güzel taktik, teşekkür ederim. 🌸
Rica ederim
Biraz farklı giyinen birisiyim. Ülkede tek böyle giyinen benmişim gibi dışarı çıktığım zaman gözlerini belertiyor insalar rahatsız edici. Yaşam tarzıma göre değilde coğrafi konuma göre uyumsuz.
Cevap
13Cevap
evet uyuşuyor
Bunu attığını biliyodum🤣
Uyuşuyor tabii ki
İndir o elini sjj
Baya alakasız. Bir de ben sürekli tarz değiştiren bir tipim.
En güzelini yapıyorsun. En doğrusunu deneyimleyerek bulabilirsin zaten.
Giyim tarzımla yaşam tarzımın bu ülke de uyuşması zor.
Biliyorum ama bunu denemelisin.
Herkes tek tip herkes birbirinin kopyası zaten
Harbi a
Sporcu bir yaşam tarzım var giyim tarzim çoğunlukla şık pek uymuyor o yüzden
Uyusmuyor kuru kafali siyah seyler giyerim ama minnos davranislarim var fjfnvjvjvmv
Öyle bir kombin mi varmış ilk defa gördüm böyle bir şey
Kore modasına uyum sağlıyorum yaşam tarzıma uyuyor
Yok uyuşmaz voleybolcuyum ama dışarda topuklu ile gezerim genelde
Benim giyim tarzim cok farkli. :) Resimden belli olmali..
Yaşıma göre değil, kafama göre giyiniyorum. :D
Yaş değil yaşam tarzı 😂
Tamam işte ben de onu diyorum. :D Genelde herkes yaşına göre giyinir, ben kafama göre... :D
Seni bi de 70 olunca görmek lazım 🤣
Hala çok seksülü olucam :D Belki biraz kırışık :D
Ben bu aralar uyduğunu düşünmüyorum
Uyuşuyordur herhalde 🤔
Evet çünkü çok dışarı çıkan biri değilim
Gayet mütavazi biriyim giyimimde öyle :)
Uyuştuğunu söyleyebilirim
Pek de alakalı değil giyimim daha iyi 😂
Evet, kısmen uyuşuyo
Evet uyuşuyor
Evet
Hemen hemen uyuyor.
Bire bir
Uyuşuyor
evet uysuyir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?