Özellikle düğünlerde bunu çokça görüyoruz modern türban adı altında gezen kadınlar neden daracık giyiniyorlar?
3 ay
Cevap
6Cevap
kapalı degilim ama isteyen istedigini giyer artık o bu şu bunu neden giyiyor diye bir saçmalık olamaz o zaman sizde şalvar giyin
Giyimlerine karismiorum kapalı olup ta o kadar dar giyinmelerine bana saçma geliyor sadece kapalı kadın dikkat çekmez ama düğünlere dar giyinip herkesin dikkatini çekiyorlar
giyinebilir öyle begeniyordur şu an yargılayıcı soru soruyorsun kimi dar giyer kimi bol herkesin tercihi oda o kadar yapabiliyordur
Sanırım sende açıksın ama dar giyiniyorsun?
Bu konuda haklısın kapalılar dar giyinmemeli çünkü hiçbir anlamı kalmıyor
Madem kapalisin açık giyinmiyorsun neden daracık parlak abiye elbise giyiyorsn ben bunun mantığını gerçekten anlamıyorum?
Çevremde pek yok böyle dar giyinen nadir. Normal türbanlı görüyorum ben
Gittiğin düğünlerdede mi yok dar giyinen?
Bazıları erkeklerin bazı bölgelerine bakmasından keyif alıyorlar Gayet normal bir durum
Bilerek giyiniyorlar yani
Tabikide
Kapalı açık fark etmez dar giyinmek günah da peki size ne? Başkalarının ne giydiği sizi neden ilgilendiriyor günahına ortak olmayacağına göre?
Ama benim dikkatimi çekiyor bakıyorum benide günaha sokuyor buna hakkı var mı?
Sadece kapalı ya bakıyorsunuz yani
Bakma sende hatta düğüne gitme o kadar dindar biri issen kızlı erkekli düğün de günah zaten
Aciklarda bakiom ama onlar pek tahrik etmio nedense sen türbanlımsn?
tanıdık düğüne gitmessm ayip olur ama düğün sahibi küser bu sefer
İnsanların kıçındakilerle ilgilenecek andaval değilim
Benim yakınlarda öyle giyiniyor bence sorun yok isteyen istediği şekilde giyinsin
Peki sen bundan tahrik oluyormsn?
Haklısınn
Nedeni modern çağ maalesef
Din elden gitti bitti
Ama sorsan namusluym der
Sence nefislerine mi uyuyorlar yani şeytana mi uyuyorlar?
Baktığın zamanda ters ters bakıyorlar bende ona uyuz oluyorum
Bekarlık la ne alakasi var mk erkek degilmiym ben nefis cekio
Bide parfüm sıkıyorlar kokuları da etkiliyor
He ya birde iğrenç tipte
Birde türbanlı bunu giyen
Ne diyim ki herkes kendine anlamıyorum ama
Akrabalardan böyle giyinen var mı
Sana ne
Hiç sorma bende anlamıyorum bende kapalıyım
@190kisami tanıdına sordun mu
@190kisami sor burdan
@190kisami gerek yok
Beğenilme arzusu
Ama türbanlı güya namuslu?
Giyebilirler
Ama kapalı güya türbanlı neden dapdar birde parlak dikkat çekici abiyeler giyiyorlar
Ama orada yabancı erkeklerin dikkatini çekiyorlar sende bu iyi bir şey mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka burada mesele türbanlı ya da değil meselesi değil bence 🙌 Moda artık herkes için bir ifade alanı. 2026’da silüet vurgusu çok trend; uzun blazerlar, kalem etekler, akışkan ama bedene oturan elbiseler çok revaçta. Kimisi feminen hatlarını ön plana çıkarmayı seviyor, kimisi oversize takılıyor. Düğün ortamı da iddialı kombinlerin çıktığı bir yer 💃✨ Ben her zaman şunu savunuyorum: İnsan kendini hangi kesimde güçlü hissediyorsa onu giymeli. Tarz biraz da özgüven işi kardeşim 😉🔥