kapalı veya türbanlı bir bayan kot pantolon dar kıyafetler, vucudunu gösteren kıyafetler giymesi normalmi sizce?siz yakıştırabiliyormusunuz?
örnek:
link
örnek:
link
bunlar kapalı değiller kapalı kasa teşhirciler kapalıları da zan altında bırakıyolar yazık bısey deıl.. Peygamberımız S.a.v bu tiplerin cennetin kokusunu dahi alamacağını hadisi serifte buyuruyor o derece reziller yani ..
Kapalı olan insan Allah rızası ıcın duzgunce kaıdeye uygun kapanır moda olsun dıye değil basında ayet tasıyosun sonucta oyuncak da değil bu iş ..
kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinsin.Ama tabiki dini inancı gereği bana göre türkiye de yaşanan uydurulmuş din gereğini yapıyorsa o zaman biraz çelişki doğuyor.Ama şahsen ben yakıştırıyorum..
Allahın emrı sadece sacını ortun degıldır; yuzunun ve elınız dısındakılerın ortulmesı, dar gıyılmemesı kı vucut hatlarının bellı olmaması seklınde olacak, seffaf, ıcı gosterecek sekılde gıyılmemesı gıbı seylerde vardır.
Ben hos bulmuyorum ama bu da onun tercıhı sonucta.
Kötü bir görüntü, başı kapatmanın hiçbir mantığı, anlamı kalmıyor. Şunu yapıp başı açık olanlara laf eden insanlara uyuz oluyorum link nedir yani?
Cevap
12Cevap
yahu bunlara kapalı demeyin lütfen:(
kapanmanın mantığı dikkat çekmemektir
aksine yaptıkları şey,teşhircilik..neden örtündüklerini bilmiyorlar..
kapalı kadın,başında ayet taşıyor..bunun bilincinde olsa keşke..
Ben yakıştıramıyorum.. Maksat vücud hatlarının belli edilmemesi zaten.. Ne anlamı kaldı başını kapamanın.. Aç gitsin. Böyle daha çok dikkat çekiliyor haberleri yok!
o insanlar kapanırken neden kapandıklarının farkında olmadan kapanan insanlardır. eğer kapanıyosan gereğince kapanmalısın. üstü kaval altı şeşhane sözüne uymamak gerekir.
Bunun neresi kapalı yaaa. Demin eve gelirken de gördüm bir tane. Başında bir örtü var ama gel gör ki giyimi berbat.
Üstü Eyüp sultan altı Bebek misali dolanıyorlar ortalıkta.
no*lulardan farklari yok kendi beyinleri calismiyo diye bizide gunahabsokuyolar
mini etek giyenden bile daha fazla ilgi cekiyolar halbuki ilgi cekmemek icin kapanilir?
Bu işin mantığına uymamış açıkcası madem örtünmeyi doğru düzgün yapmayacaksın o zaman bu kadar sıkıntıya girme başını da aç
kapalı bayanların dar giymesi, tesettürün mantığına aykırı bişey.islamda böyle bir kapalılık tesettür yok.vücut hatlarını belli etmeyecek sekilde örtünmek gerekiyor ama günümüzde tam tersi bir durum var.daracık kıyafetler, göğüsler hep meydanda...
Bunlar açık sacık giyinenlerden daha beterler cunku aşırı derece acık giyinenlerden mını etek vs daha cok dıkkat cekıcıler kapalı olmanın amacı zaten dıkkat cekmemektır ..
kapalılığın bir ağırlığı vardır bunu yapanlar zaten boşuna kapatıyor
Gunah diye degil ayip diye ortunenlerin durumudur bu.
Ortukleri basortuyle kendileri dalga gecio zaten biz ne diyek..
Cok yanlis buluorum
Yakıştıran kız arkadaşlar da olcaktır bu sitede kadınız biz yakışanı giyeriz kime ne derler :) onların ateşine odun atmak gerek
bunda ne var ya
bende tayt giymiş zanettim bu nrmal
sadece bir örnekti.tayt diyende gördüm.mini etekte
o zaman mini etek tayt bence olmaz ama o linkteki bence normal gibi bu zamanın şartlarında böyle şimdi nerdeyse çogu kız senin linkteki gibi
ama mini etek se taytsa olmaz bide tayt giyecegine hiç giymesin ya sanki hiç bir şey yokmuş gibi bedeni sarıyor acayip
tayt beni tahrik ediyor.kapalıları ne yapıyordur ne bileyim ya bunları anlamıyorum :s
bencede amacından sapıyor açıklardan daha tetikleyici ben erkek olsam hani benimde hoşuma gidiyor ama olmaz belki bayanların yaında ev içi gyilebilir ama dışarısı erkek yanında bencer olmamalı
bence bayan pantolon giyebilir çokda hoş oluyor tunik üstünde çok dar giyinmesede dikkat çekici hoş bence
çoğu erkekte bu yüzden kapalılara kötü gözle bakıyor ve fantezi yapıyor
sence pantolon kötü mü türbanlı için hani arada giyse bence hoş ama ben tayta karşıyım onu giymesin madem miniye karşıyım
ya açıkcsı ben pek kapanmaktan yana değilim bu devirde ama çok saçma sapan giyinen kapalılar var.dün bir tane gördüm kot giymiş topuklu var altında zor yürüyor.çok dikkat çekiyor.ama açık bir bayan olsa okadar dikkat çekmez.kimsenin giyimine karşı değilimdir.
bencede tuhaf taytlı kapalılar ama bence açıklara özeniyorlar
nerdeyse çogu kişi diyecek makyaj yapmasın giyyinmesin evden dışarı çıkmasın ya da çıkarsa da bir tek gözleri açık açık olsun peçeli olsun çarşaflı olsun diyecek olan emin ol çıkar ama bu devirde herkes kendine bakıyor bakmasan kapalıda olsan ayıplanırsın arkandan dalga geçilir
sırtı çok dar
dar badi işte
mor yelek örtmese gögsü belli olur önden hani o kadar ben o kadar dar demiyorum ama bence kapalılara da haksızlık ediliyor hani giyinsede günahı kendine bide öyle olanlar da etrafında gönül eglencesi erkek çoktur
neden ya bu olabilir
bence her erkek bakımlı bir bayan ister türbanloda olsa başkasının yanında paços dollaşmasını iistemez ama mini etek giyen bir bayanla sende gönül eglencesi diye birlikte olursun hevesin bitince sende gidersin bence fotodaki iyiydi ya sen begenmesende
bence namus kıyafetle değerlendirilemez.ilk yolladığım linkteki kızla hayatta olmaz.ama ikinci yolladığım bayan gayet hoş giyim tarzında
bencede 2cisi iyi giyim falan ama etek mi giymiş pantolon tayt mı mu o belli degil
bende son verdiğin link hoş erkek hoş bir bayanla görünmek ister hani giyinmesin makyajsız olsun diyorsun ama o kız makyaj belli belirsiz var pudra fondoten giyimide pahalı ama güzel böyle olmasa basit ucuz giyse aynı kız ama basit giyse sende begenmezsin
hayır ben makyaja falan karşı değilim.sadece abuk subuk giyinen kapalılara karşıyım.bence ikinci yoladığımda etek vardı altında.gayet bakımlı gayet düzgün bir giyim.insanı rezil etmez.he tabi ilk yolladığımıda beğenen vardır mutlaka.kıyafetin kalitesinden ziyade insanın kalitesi önemli
ilki kötüydü
evet bencede.tabi ondan beterleride var
ama senin son gönderdiğinde bende pantolon giymiştir ilkini begenmediysen son gönderdiğinde pantolondur onuda begenmezsin
pantolon varsada bence kumaş ve boldur.
Bunda ne var diyo ya bunun hesabını Allaha nasıl vercek acaba bu ne oldugu belli olmayan kadın
Bence birini duzeltmek isteyen karisi kizina baksin onlari duzelt
Baskasinin ne yaptigi kimseyi ilgilendirmez
Bu resimdeki kadın sana normal geliyosa bizim kızlarımızda baya bozulmalar oluyo demekki
ben kimsenin giyimine karışılmaması taraftarıyım bir kız nasıl giyiniceğini kendi bilir beğendiği kendine yakıştığını düşündüğü kıyafetleri istediği gibi giyer
altı şişhane üstü buzhane durumları
ben öylelerini insan sınıfına dahi koymuyorum
yahu ben bira içen türbanlı gördüm yemin ederim
Bence Cok güzel oluyolar
hiç yakışmıyo
Ölsünler bir zahmet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar