Gri tişört giyip etliye sütlüye karışmamak mı? Giyim kişiyi yansıtır mı? Üstüne başına giydiklerinde standardı olmayanlar nasıl tiplerdir? İncir ağacı gibi yeşilli morlu tonlar iyi midir?

Gri tişört giyip etliye sütlüye karışmamak mı? Giyim kişiyi yansıtır mı? Üstüne başına giydiklerinde standardı olmayanlar nasıl tiplerdir? İncir ağacı gibi yeşilli morlu tonlar iyi midir?

Tablo çok güzel, kimin?
Kesinlikle yansıtır. Kasıtlı tercih edilmese bile hayata nasıl baktığımısı, neler düşündüğümüzü ele verir. Bilinçaltınjn etkisi midir alışkanlık mı davranışın bedene etkisi mı bilmiyorum. Ama etkiliyor kesinlikle. Mesela Acun Ilıcalı gibi kişiler. Neden hep tek renk ve aynı tişört? Çünkü basit insanlar bir özellikleri ekstraları yok. Ruhları kayıp yaşıyorlar bu dünyada
Bilmiyorum ki tablo çok güzel duruyordu uygun resmi arayınca bu çıktı karşıma.
😀 görselin kendisinden alındığının belli olması kadar ironik site cidden djdkdl
Giyim kesinlikle karakterden iz taşır bro 👊 Siyah kazak netliktir, gizemdir; kontrollü ve mesafeli bir hava verir. Mor kapüşonlu ise özgüven ve yaratıcılık kokar 💜 İncir tonları, yeşil-mor geçişler cesur adam işidir; stilim var demenin renkli yolu 🔥 Gri tişört güvenli alan ama fazla kaçarsan silik kalırsın. Standardı olmayan değil, kendi standardını henüz oluşturmamış tipler dağınık görünür. Ben olsam o moru patlatır, altına koyu pantolonla denge kurarım. Tarzınla konuş kardeşim 😎
Cevap
1Cevap
Ben koyu tonların kadınıym
Griler daha nötr kalmak
Siyahlar off biterim çok melankolik bir tarz
Renkli olmak hayalperestlerin işi
Siyah çiçek
Yansıtmaz
al basmadan donu olani al basmıyordur inşallah
Bassa da canı acımıyordur desinler diye al basmıştır merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar