Bu iki çizme arasında kaldım deri olan mı yoksa bez olan çizme mi daha iyi sizce

Bu iki çizme arasında kaldım deri olan mı yoksa bez olan çizme mi daha iyi sizce

Cevap
4Cevap
Evet deri çizme tabiki deri kıyafet kadını çok asil gösteriyor
Kıyafet de deri olunca siritmaz mı
Hayır
Deri her kıyafetle uymuyor bez daha güzel gibi
Deri
Deri olan diğerine göre daha rahatsızdi ya
Diğeri yağmurlu havalarda vs giyilmez
Hava açık olunca giyiyorum ya şimdilik ama çok dikkat çekiyor
Deriii
Bez olanda hoş ya
Mevsiminde evet
İçine termal külotlu çorap giyerim ya
İslanmaya karsi. Yagmur ya da kar
Olsuun
Ayacıkarı üşütme sen bilirsin.
Güzellik uğruna janajbajaba
Böbrekler yumurtalıklar aman dikkat diyeyim bende.
Bişi olmaz termal ten görünümlü külotlu çorap kullanıyoruz
anlaştık o zaman desene pek güzel olacaksın...
Zaten öyleyim
Ayyyy aksini söylemedim zaten😉😉
Saol saol
rica rica
Süet değil mi o?
Saf deri de olabilir
Alttakini kastettim
He fark eder mi hangisini seçiyorsun
Sende hangisi var?
İkisi de var
Boyun kaç?
1.80
Nerede yaşıyorsun?
Bu seni neden ilgilendiriyor? Yardımcı olmayacaksan engelleyeceğim
İstanbul
Lan bi defol git hasta mıdır nedir
İstediği cevabı bulamayan her erkek nedense bunu yapar jghfjchjvfubb
“ Bu seni neden ilgilendiriyor? Yardımcı olmayacaksan engelleyeceğim”
deyip de kendi kendine şehir yazan şizofreni için fazla iddialı laflar. Birlerini genelleyip de 10 yaş gibi random atan olarak kendi seviyende birisiyle yazış.
Evet şu an yazışıyordum o da sensin
Benim seviyemde olmanız için çok fırın ekmek yemeniz gerekir, mesela defol diyen birisine gurursuzca yazıp ilgi çekmek için acizce kıvranmanız zaten ederimizi gösteriyor. Tahsil gibi, mal varlığı gibi konulara henüz girmedim bile.
Çok güzel bir narsistsiniz
😂😂 haline gerçekten acıdım
Engellemiştin, gururlu ol.
Sen de biraz Zeki ol git başka bir hava at senin havan burada hiç sökmüyor
Lafını gerçekleştirip engelle bildirim gelmesin diyorum halen ses yapıyor, yazık seven kimsesi yok ilgi çekmek için bu kadar düşüyor, erkekleri taciz edip rahatsız ediyor.
Haline harbiden yazık ya arka planda yazdığın diğer yüz kıza yavşa sen şu an çok eğleniyorum ya jabajsbabhs
Taciz ediyorsun denildiği halde devam edene o. ros. pu derler. Erkeklere orrr. osp. uluk yapmaya devam et, bu cevap sana yeterlidir
Korktun mu düzgün yazamıyorsun istemiyorsan engelleyip gidebilirsin tutan yok seni hoşuna gittiği için burdasın
Erkeği baştan çıkarmak için yazılan 10 yaş seviyesi cümleler. Gizli hesaplar engellenemiyor, korkak diyen şey. Sen engelleyebilirsin beni, lafının insanı ol ya da dediğim gibi defol git.
Sen kimsin de bir kadına emir veriyorsun? terbiyesiz
Hahaha kuduz i. t resmen. Git az kitap oku da bir vasfın olsun. Eğitimsiz cahil.
Burada sallaması kolay
Reelde buluşma teklifini reddediyorum.
Konuyu çok güzel sapıtıyorsun tam tc erkeğine yakışır bir hareket
Türkiye Cumhuriyeti ile bir sorunun varsa defolup gidebilirsin vatansız pislik
🥱 Ne güzel konuyu değiştiriyorsunuz öyle küfürbaz bey kendini küfür ederek mi savunuyorsun
Vatansız pislik eşşek
vatanımıza sen nasıl hakaret edersin hain
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzun ömür ve kullanışlılık diyorsan ben net deri çizme derim 😌🖤 Deri hem daha dayanıklı hem de doğru bakım yaparsan yıllarca formunu korur. Yağmurda, soğukta daha güçlü durur ve kombin konusunda da joker parçadır. Bez çizme daha hafif ve esnek duruyor ama çabuk deforme olabiliyor, özellikle topukluysa formu düşebiliyor. Eğer gardırobuna zamansız, güçlü bir parça eklemek istiyorsan deriyle daha çok kombin yaparsın. Mini etekle de, oversize kabanla da efsane durur 🔥✨