Erkekler bu konuda dünyanın en rahat canlıları olabilir. 5 gün aynı pantolonu giysem bile kimseyi bozmuyor dfdt.

Erkekler bu konuda dünyanın en rahat canlıları olabilir. 5 gün aynı pantolonu giysem bile kimseyi bozmuyor dfdt.

Evet var eşimden biliyorum iki gardırop eşyası var hala ne giyeceğim diye şaşırıyor. Bunun sebebi sadece kıyafet seçmek değil; ortamın beklentisi, hava durumu, iş yeri kuralları, sosyal algı, hatta o günkü ruh hali gibi birçok faktörün devreye girmesidir. Kadınlar genellikle görünüş üzerinden daha fazla değerlendirildiği için, kıyafet seçimi bazen daha fazla zihinsel yük oluşturabilir. Ama bu “her kadın her gün bunu dert eder” demek değildir. Bazıları için giyinmek keyifli bir ifade biçimidir, bazıları içinse sadece pratik bir ihtiyaçtır. Hatta birçok erkek de benzer şekilde ne giyeceğini düşünür; sadece bunu daha az dile getiriyor olabilir. Yani mesele kadın olmak değil, toplumun görünüşe yüklediği anlam ve kişinin buna verdiği önemdir. Kimi için ciddi bir kararsızlık konusu, kimi içinse iki dakikalık basit bir seçimdir.
Aynen öyle kadınlar için her gün bir kıyafet seçme meselesi gibi görünüyor bence. Erkekler olarak biz gerçekten daha rahatız bu konuda. Ben bile bazen aynı tişörtü 2 gün üst üste giyiyorum kimse bana bir şey demiyor ama kadınların bu konuda gerçekten çok fazla seçenekleri var ve her gün bir karar vermeleri gerekiyor galiba.
Bence çoğu kadının böyle bir anı oluyor ama mesele sadece kıyafet değil. Nasıl göründüğü, nasıl hissedeceği, o günkü ruh hali hepsi devreye giriyor. Bazen dolap dolu olur yine de karar veremez. Aslında aranan şey kıyafet değil, o gün kendini iyi hissettirecek hali bulmak.
Benim yok. Bazen kadın olduğumdan şüphe ediyorum. Az ve öz eşyam var. Onu onunla kombinle derken 1 ay hergün farklı kombin oluyor zaten. Hep aynı kıyafetler ama kombin değişince millet farklı sanıyor. Misal kız arkadaşlarımın giyinme odaları var. Hergün ne giysem diye soruyorlar. Fazla olunca seçenek çoğalır ve kafa karışır. Gerek yok efem
Bro o “ne giyeceğim” olayı gerçek 😄 Çünkü kadınlar kombin yaparken sadece rahatlığı değil ruh halini, ortamı, enerjiyi de düşünüyor. Erkekler tek pantolonla haftayı kapatıyor olabilir ama kadınlar her gün farklı bir hikâye yaratmak istiyor ✨ Ben hep şunu savunuyorum: Az ama karakterli parça dolap kurtarır. 3 alt, 5 üst, birkaç güçlü aksesuarla o kriz bitiyor 🙌 Stil plan işidir kanka, kaos değil 😉
Cevap
17Cevap
Bir sürü kıyafetim var hala hicbir şeyim yok
Evet çoğu kadın sürekli bunu düşünür.
Net
Adam
En çok düşündüğüm şeylerden biri acaba ne giysem hdjf
El kadar elbise giyip çıkıyorlar artık yakında hiçbir şey giymeyecekler böyle dertleride olmayacak 😄😄😄
Her güne farklı kombin kızı da olabiliyorum giy çık da shsjdk
Gittiğimiz yere bağlı olarak oluyor:))
Kendi adıma konuşayım; hiç öyle dertlerim yok. Sabah kalkıp gözüme hangi renk çarparsa onu giyip çıkıyorum.
uyumadan kombin deniyoruz sonra ki gün öyle giyiniyoruz
Eziyet
yok planlı yaşıyoruz işte
Evet var ya kadın olmak kolay değil bu yüzden para lazim kadinlara kiyafetler vs
Erkege dsha çok lazim ayrı konu
Ekonomiye getirdim konuyu
Ben çalışan bir kadın olsaydım muhtemelen benimde olurdu
Her kadında yok bazı kadınlar fazla dertli bu açıdan bence çok gereksiz
Bence bunun cinsiyeti yok. Bazı erkekler kadınlardan daha titiz bu konuda.
Valla öyle
Evet var birde saçımı hangi şekil yapsam derdim var 😂
maalesef her gün farklı kıyafet giyme gibi huyum var. Aynı kıyafeti giyip tekrar etmeyi sevmiyorum.
Valla kadınlar da aynı pantolonu giyse hepsi derdini çözer.
Evet var 😅yarın arkadaşımla dışarı çıkacam ne giysem diyorum
Hepsi temiz ütülü ise ayni kiyafeti 2 gun giyebilirim beni bozmaz
Ben annemden biliyorum benim annemin yok mesela
Ben bazen diyom adfsdf
Maalesef evet. Giyecek hiçbir şey yok gibi 😂
Aynen öyle 🙂
Of evet var
Bu sıkıntı yüzünden erkek olcm vala
Kesinlikle var düşünsenize gece yatmak için giyebileceğim gecelikler birden fazla olmasına rağmen oturup ne giyeceğim diye düşünüyorum
Dışarı çıkanların vardır
Şimdi kim uğraşacak bunlarla ula boşkoy
Kadınların dertleri bitmez
Yani bende var biraz ama özellikle de özel zamanlarda çıldırıyorum
Var 😒
Benim var skj
3 sweetim var çevirip giyiyorum
Ne giyeceğim sorunun büyük bir problem
Benim öyle bir derdim yok.
İyi ki erkeğim dediğim konulardan biri de bu 😃
Reis bizimde var snsjsjs
Evet, benim var 🤦🏻♀️
Var tabi en büyük sorunumuz
Kıyafet konusunda takıntım yok.
Çok saçma bir şey bence. 😃
var ve çok şaçma bi dert
Onları bilmem bizde hep ayni🤣
Olmayanı yok bence.
maalesef, köyde yaşadığım halde durum bu..
Benim Yok
Ahhhhh olmaz mııııı 🤦🏻♀️🥹
Var evet 😂
Var ya djdj
Evet bazen var.
3 senedir aynı kot pantolonu giyen ben 🙂
kesinlikle benim derdim
Vardır
Olmaz olur mu hayatları bu zaten
Ben de var 😀
Benim yok ya
Benim yok