Görseldeki gibi veya çıplak olmamalı ha oluyorsa da sesini çıkartmamalı adam insan gibi giyinecek
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
O kız sesini çıkartmasa gider abisi babası çevresi çıkartır sizin kimseye dokunma lüksünüz yok sizi ilgilendiren bir giyimide yoktur bu fotoğraftaki kızların ben örnek olsun diye attım.
Haha işte böyle çemkiremez işte olması gereken abisi babası yapacak yapmıyorsa orada sorun var demektir zaten bu soruyu sorup da sizi ilgilendiren bir durum yok demek beyinsizliktir zaten bunu yapanlarda beyin yoktur
İlk fotoda göğüsler meydanda, ikinci fotoda popo meydanda. Resmen davetkar olmak gibi sapıklara açık kapı. Hem bu şekilde giyinen de sonucuna katlanır gibi
Demek istediğim hak ediyor değil. Böyle giyinirse sapıkları kendine çeker biraz akıllı olmalı insan etraf bir sürü sapık kaynıyor. Düzgünce dikkat çekmeden vücudunu sergilemeden dolaşmalı.
Doğru tabii. Görmüyor muyuz sanki bir gece çıkmış bir kız açık bir kıyafetle. Yürüyor yolunda arkasında gelen geçen onu dikizliyor. Sapıklar peşinde. Ha sapık olunca adam pantolon giyince de yapar aynısını ama bu tiplere rağmen bu kadar cürretkar giyinilirse bunları resmen davet ediyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Herkesin kendi zevkide fotoğraftaki gibi giyinmemeliyiz o kesin bence
Neden ki kötü mğ
Görseldeki gibi veya çıplak olmamalı ha oluyorsa da sesini çıkartmamalı adam insan gibi giyinecek
O kız sesini çıkartmasa gider abisi babası çevresi çıkartır sizin kimseye dokunma lüksünüz yok sizi ilgilendiren bir giyimide yoktur bu fotoğraftaki kızların ben örnek olsun diye attım.
Haha işte böyle çemkiremez işte olması gereken abisi babası yapacak yapmıyorsa orada sorun var demektir zaten bu soruyu sorup da sizi ilgilendiren bir durum yok demek beyinsizliktir zaten bunu yapanlarda beyin yoktur
Kadin gizemlidir. Bence bedeni de gizemli kalmalidir. Nasil bir inci istiridye icinde sakliysa kadinda oyle sakli kalmali. Tabi bu benim fikrim.
Biz erkeklere soracak değiller bizim ne istediğimiz belli
Ne istiyosunuz
Hadi ama biliyorsun
Cidden bilmiyorum elbise mi?
Takip et
Mevsimine göre, yazın alttaki resimdeki gibi giyinmelidirler.
meme dekolten muhtesem kalcalarda tam kıvamında masallah dıyelım nazar degmesın
Ben değilim ki slalaşal
goruntudekı kımse :) yanı ben bu tarzları begendım ama bu fızıge yakısmıs baska fızıkte nasıl olur bılmem
İlk resimdeki kıyafet gayet güzel
nereli bu yavru amerikalı mı?
Hangisi
fotodaki kız sahildeki
Yabancı olduğu kesin
Üzerini örtecek şekilde.
Aynen ben aratırken bulamadım
dikkat çekmeyi bilmeli ama fizik varsa
Kendine nasıl yakıştırıyorsa öyle...
En azından resimlerdeki gibi giyinmemeli
Böyle giyinmesin de
Neden ki kötü mü
İlk fotoda göğüsler meydanda, ikinci fotoda popo meydanda. Resmen davetkar olmak gibi sapıklara açık kapı. Hem bu şekilde giyinen de sonucuna katlanır gibi
Sonucuna katlanır ne demek ya kimse kimseye dokunamaz sanki o kızın çevresi abisi tanıdıkları yok gibi
Demek istediğim hak ediyor değil. Böyle giyinirse sapıkları kendine çeker biraz akıllı olmalı insan etraf bir sürü sapık kaynıyor. Düzgünce dikkat çekmeden vücudunu sergilemeden dolaşmalı.
Doğru diyor ılabilirsin
Doğru tabii. Görmüyor muyuz sanki bir gece çıkmış bir kız açık bir kıyafetle. Yürüyor yolunda arkasında gelen geçen onu dikizliyor. Sapıklar peşinde. Ha sapık olunca adam pantolon giyince de yapar aynısını ama bu tiplere rağmen bu kadar cürretkar giyinilirse bunları resmen davet ediyorlar.
Bunlarin ikisi de degil
Ne giyel
Daha siradan seyler
Eşofman mı
Hayir
Pantolon mu
Pijama
Ben pijamayla şehir değiştirdim. Pijamayla bile iyi görünebilen kız herşeydir 🥹
Evet
Kadın desettürlü olur 0b'je olmaz
Bu resimdeki gibi elbette tam istedigim
Gerçekten yabancilar giyinmeyi biliyot