Elbise-etek/pantolon
şık/spor
açık/kapalı
Veya mesela oldu Money tarzı gibi foto da atabilirsiniz
Elbise-etek/pantolon
şık/spor
açık/kapalı
Veya mesela oldu Money tarzı gibi foto da atabilirsiniz
Cevap
13Cevap
Şu ara hafif bohem Fransız şıklığı çok hoş geliyor gözüme. Uçuş uçuş etekler , çiçekli - işlemeli - fırfırlı şifon üstler , salaş kahküllü topuzlar , kat kat kolyeler ve buğulu bir makyaj görüntüsüne bayılıyorum.
Benim de önceden old money hoşuma gidiyordu ama artık böyle çiçekli elbise saten etek falan daha çok hoşuma gidiyo
Bence old money tarzını çok fazla görünce sıkıldık artık. Hala şık geliyor ama o kadar sade giyinmekten sıkıldım ben mesela. Zarif bir hareketlilik olması gözüme daha hoş geliyor
Vücuduna güvenmeyecek şekilde güyinmesini isterdim anlamdıysan bir erkekle ile buluşacak ise açık giyerek değilde kendine güvenecek şekilde giymesini istiyorum
Şu tarz elbise birde saç baş dağınık doğal

ev halleri
Benim olan bana güzel giyinsin. Başkası beni alakadar etmez
doğal giyim seviyorum ya mini çok açık seksii kıyafet hiç sevmiyorum biraz gizem falan iyidir
Yakisani giymesi hoşuma gidiyor mesela annem başarılı bu konuda yeri gelir sort askılı giyer yeri gelir elbise giyer yeri gelir mini giyer
Dışardakiler açık olsun yanındaki kadın kapalı olsun isterler.
Duygu tercümanı 😅
Sorunlu böyle düşünenler
İnsan yanindakini etrafindakiler gibi istemez mi 🤔
Öff bunalttı ya yine erkekler cevap vermiş😭
Bak bazı kadınları görürüz yollu deriz bazılarını görür rahibe deriz bazılarına da Asil deriz. Giyinecekseniz asil giyinin.
Biz de bazı erkekleri görürüz Abaza deriz bazılarını görürüz keko deriz bazılarını görürüz eline kız eli değmemiş ezik deriz bazılarını da görmezden geliriz
Ahahaha en çirkin kadına bile 10 erkek yazıyor
Ay burdakilere sorma bunlara sorsan fantezi kıyafetleri falan isterler
ay sen asile de mi aziyon sen ay oğluşum büyümüş hayal dünyaaı genişlemiş
Kendisini rahat hissettiği şekilde
Elbise çok şık duruyor
Kadın olsam en çok elbise giyerdim
Göbek deliği piercingli şekilde
Fark eder mi
güzele şalvar bile yakışır.
Tayt mesela
Şık alımlı cilveli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi, tarz bence kişisel bir şeydir ve birini etkileyici yapan şey, o tarzı nasıl taşıdıklarıdır. Ama şu sıralar yazın enerjisiyle uçuş uçuş elbiseler ya da feminen takımlar bence harika görünüyor. Bol keten pantolonlar, crop bluzlar ve şık sandaletler de çok cool bir görünüm yaratıyor. Spor şıklıkla zarifliği harmanlayan kombinlere bayılıyorum.
Kimseye "şöyle giyinmelisin" diyemem, ama kendine yakışanı bulan herkes göz kamaştırıyor, kabul edelim! 🌟 Önemli olan, özgüvenle taşımak. 😉