Erkeğim ama kadın gibi hissediyorum, kadın kıyafetleri giymek normal mi sizce?

Size bir şey söyleyeceğim Ben erkeğim ama kendimi kadın gibi hissediyorum kadın kıyafetleri giyiyorum yani sürekli bunları giymek istiyorum hani tayt külotlu çorap etek elbise mini elbise mini etek file çorap dantel çorap jartiyer kadın kilodu işte ne bileyim tanga sütyen ince külotlu çorabı diz üstü çorap makyaj malzemesi oje topuklu ayakkabı ne kadın gibi gözükmek istiyorum bir kadınla alışverişe gitmek istiyorum ve hani Ali alışverişte denemek istiyorum olmuş mu olmamış mı gibi bana söylemesini istiyorum ama günümüz kadınların da hoş gözükmüyor neden yani ya sadece giymek istediğim kıyafet kumaş parçası yani bence erkeklerde giyinmesi lazım ama bir kadın kıyafeti giydiğimiz zaman erkekler olarak hoş görünmüyoruz sapık diyorlar ama ben iyiyim Bir erkek olarak bir erkeğin kadın tarafından anlaşılmasına isterim yani çünkü ne de olsa ben kız olsam ve erkek kardeşim giyse beni sevsin yeter giymesine izin veririm yani ya da bir anne olsam kötü karşılamam yani onun da bir rahat olma ihtiyacı var şöyle pantolon giydiğimizde bacaklarımı sıkıyo ne bileyim eşofman desen öyle ama ne güzel şort ve etek havadar havadar bol şort ve kadın şortları diz üstünde olduğu için çok güzel duruyor ve lütfen beni yanlış anlamayın uyarı bu yüklediğim fotoğraflar internet üzerinden benim kendimin değil ama ben de böyle gezinmek istiyorum evde mesela kadın şort üstüme sporcu sütyeni ayakkabı ya da terlik Bence çok güzel duruyor bir erkek de ya da bir kadında dizüstü çorap çok güzel

sizden ev giyim kadın şortu önerebilir misiniz bana yani çok kısa olmasına gerek yok erkek şortları kapri gibi hiç sevmiyorum

Erkeğim ama kadın gibi hissediyorum, kadın kıyafetleri giymek normal mi sizce?