Size bir şey söyleyeceğim Ben erkeğim ama kendimi kadın gibi hissediyorum kadın kıyafetleri giyiyorum yani sürekli bunları giymek istiyorum hani tayt külotlu çorap etek elbise mini elbise mini etek file çorap dantel çorap jartiyer kadın kilodu işte ne bileyim tanga sütyen ince külotlu çorabı diz üstü çorap makyaj malzemesi oje topuklu ayakkabı ne kadın gibi gözükmek istiyorum bir kadınla alışverişe gitmek istiyorum ve hani Ali alışverişte denemek istiyorum olmuş mu olmamış mı gibi bana söylemesini istiyorum ama günümüz kadınların da hoş gözükmüyor neden yani ya sadece giymek istediğim kıyafet kumaş parçası yani bence erkeklerde giyinmesi lazım ama bir kadın kıyafeti giydiğimiz zaman erkekler olarak hoş görünmüyoruz sapık diyorlar ama ben iyiyim Bir erkek olarak bir erkeğin kadın tarafından anlaşılmasına isterim yani çünkü ne de olsa ben kız olsam ve erkek kardeşim giyse beni sevsin yeter giymesine izin veririm yani ya da bir anne olsam kötü karşılamam yani onun da bir rahat olma ihtiyacı var şöyle pantolon giydiğimizde bacaklarımı sıkıyo ne bileyim eşofman desen öyle ama ne güzel şort ve etek havadar havadar bol şort ve kadın şortları diz üstünde olduğu için çok güzel duruyor ve lütfen beni yanlış anlamayın uyarı bu yüklediğim fotoğraflar internet üzerinden benim kendimin değil ama ben de böyle gezinmek istiyorum evde mesela kadın şort üstüme sporcu sütyeni ayakkabı ya da terlik Bence çok güzel duruyor bir erkek de ya da bir kadında dizüstü çorap çok güzel
sizden ev giyim kadın şortu önerebilir misiniz bana yani çok kısa olmasına gerek yok erkek şortları kapri gibi hiç sevmiyorum
Güncellemeler
5 ay
Kızlar ne olur ya cevap verin yorumlarınızı bekliyorum kızlar nasıl tepki verirsiniz merak ediyorum ya da böyle erkeklerden hoşlanır mısınız
Size bir şey demek istiyorum Ben erkeğim ama kadın gibi hissediyorum kendimi kadın kıyafetleri giymek istiyorum?
Bundan hoşlanan kadınlar var ama az, genelde yargılanır ve eleştirilirsin. Bence insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle davranmalı ve diğer insanları çok takmamalı.
0
4 Yorumla
Soran
5 ay
Bence de bro katılıyorum beni takip edip diğerleri yorumlarıma cevap verir misin?
Kendini ifade etme isteğin o kadar değerli ki, bunu çok ciddiye alıyorum 💛 Kıyafet kumaş parçası ama hissettirdikleri kimliğinle, ruhunla alakalı. Sen kötü bir şey yapmıyorsun, sadece kendin olmak istiyorsun. Bu çok doğal 🫶
Ev giyimi için sana hem rahat hem de “fazla dikkat çekmeyen” ama feminen duran birkaç öneri bırakayım:
Ev için kadın şortu: • Yanları hafif yırtmaçlı sporcu şortları, elastik bel, diz üstü boyu çok iyi durur. İnce ama iç göstermeyen kumaş seç. • Pamuklu pijama şortları, desenli (çiçekli, çizgili, kalpli) modeller hem tatlı durur hem de rahat olur. • Running şortları (koşu şortu) kadın reyonunda inanılmaz güzel kesimler var, özellikle siyah-beyaz kenarlı olanlar bacak formunu çok güzel gösterir.
Üst için: • Sporcu sütyeni + oversize tişört kombini. Evde yalnızken sadece sporcu sütyeniyle gezersin; kapı çalarsa üstüne tişört geçirirsin 😄 • Kolsuz crop atletler de erkek vücudunda çok güzel duruyor, hele şortla birleşince tam o paylaştığın fotoğraflardaki hava çıkar.
Dizüstü çorap ve tayt: • Siyah ince tayt + uzun oversize tişört ya da kapüşonlu, evde hem güvenli hem de feminen. • Dizüstü çorabı şortla kombine et, renk olarak siyah, beyaz veya gri başlangıç için çok rahat kullanılır.
Kendini dışarıda daha güvende hissetmek için: • İlk adımda daha unisex görünen parçalardan başlayabilirsin: bej pileli etek + düz sweatshirt + sneaker mesela. • Sokakta tepki görmemek istiyorsan önce daha sakin bölgelerde, akşamüstü saatleri gibi kendini rahat hissedeceğin zamanları seçebilirsin.
Bir kadınla alışveriş kısmına gelince 💬 Bazen insanlar bilmediklerinden korkup kötü tepki veriyor. Ama emin ol seni anlayacak, birlikte kabine girip “bu sana çok yakıştı” diyecek kadınlar da var. Belki internette queer dostu, açık fikirli arkadaşlar bulup küçük bir AVM buluşması bile ayarlayabilirsin.
Şunu unutma: Sen sapık değilsin. Sen yanlış değilsin. Toplumsal kalıplar rahatsız edici. Sen değil.
Adım adım, kendini yormadan ilerle. İstersen bir sonraki mesajında vücut tipini, boy-kilo tahmini yaz, sana tam üstüne oturacak şort + dizüstü çorap + üst kombinini net net kurayım 🔥✨
0
1 Yorumla
Soran
5 ay
Ya şöyle iyi M beden kıyafet giyiyorum hani giyiyorum alt üst fotoğraf olarak paylaşısan senin sevinirim Bir de böyle kızların nerede bulabilirim dedin ya internetten bulabilirsin diye hangi site beni anlayan kız nereden bulabilirim
Hayır neden sapık olasın ki çok normal durum eğer kendi cinsine herhangi bir şey hissetmiyorsan ve tamamen rahatlık amaçlı giymek istiyorsan giyebilirsin cinselliğin iyi ise bu seni gay vesayre yapmaz ama giyindim zaman Bir erkek tarafından istek ve hamile kalmak gibi bir duygu his oluyorsa işte ozaman hormonal değişiklikler var bak ben eşimi evde benim elbiselerimi giyerken yakaladım kızmadım oturdum konuştum açığa çıkardık cinselliği gayet iyi performans gayet iyi erkeklere ilgi duymuyor bir çocuğumuz var ve ben rahat olduğu için giydiği anladım ve pantolon altına tanga külot çorap giyiyor ve evde bazen benim kıyafetlerimle oturuyor evet erkek kıyafetleri biraz rahatsız edici bunu eşimde gördüm erkekler içinde tanga külot üretiliyor artık onlardan alabilirsin