Kadın kıyafeti giyen erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz :?
Bir kadın gibi giyinen ve evinde kadın gibi yaşayan erkek hakkında ne düşününuyorsunuz?
Kadın kıyafeti giyen erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz :?
Bir kadın gibi giyinen ve evinde kadın gibi yaşayan erkek hakkında ne düşününuyorsunuz?
sana bile bura dan talep çıkar amcalar dan dayılar dan :D öyle bir kitle var burada
Evet şöyle bir şey ben de erkek olarak kadın kıyafeti giymekten hoşlanıyorum ve giyiyorum da tayt külotlu çorap etek elbise külot sütyen tanga yani normal bir şey bence
Cevap
9Cevap
Saygı duyarım özgür ve cesaret dolu düşüncesi içinde tebrik ederim dusuncek başka bişey yok
Evet ben de cd'yim kadın kıyafeti giymeyi seviyorum ve giyiyorum da iyi nasıl diyeyim sana fotoğraf çekiyorum kendimi rahat hissediyorum külotlu çorap tayt etek sütyen külot elbise falan filan zaten lazer epilasyona da gidiyorum yani giyinmeyi seviyorum şort alıyorum mini şort iki tane eteğim var biri normal kalem etek biri şort etek ama seviyorum yani mesaj at fotoğraf atayım
Evet ben de kadın kıyafeti giyen erkeğim kıyafet giymek hoşuma gidiyor sizce hani birlikte alışverişe gidelim
Elbisenin cinsiyeti yok giy gitsin bende giyiyorum çok da rahat hissettiriyor beni
kötu
Teşekkürler yine de
Ne yani sen femboy musun?
Femboy ne
Sissy de diyorlar bize
Cinsel yönelim olarak değil de giyim kuşam olarak kadınlara özenen erkek
Aynen öyle bişey 😅
Bende giyinmeyi seviyorum
Saygı duyarım
Dikizlerim :D
🤣🤣
Sissy seksi