Topuklu giysek bile yanımızda uzun kalan o erkek heybetini çok karizmatik buluyorum. Yanında kendimi böyle minyon ve 'korunuyormuş' gibi hissetmek bana inanılmaz bir güven ve kadınsı bir enerji veriyor.

Topuklu giysek bile yanımızda uzun kalan o erkek heybetini çok karizmatik buluyorum. Yanında kendimi böyle minyon ve 'korunuyormuş' gibi hissetmek bana inanılmaz bir güven ve kadınsı bir enerji veriyor.

Bence çoğu kişi için karizmatik bir his. Uzun boylu bir erkeğin yanında kendini daha küçük, daha korunuyormuş gibi hissetmek bazı kadınlara çekici geliyor; bu biraz fiziksel kontrasttan, biraz da zihinsel çağrışımdan kaynaklanıyor. Ama bu duygu herkeste aynı etkiyi yaratmaz. Kimisi minyon hissetmeyi severken, kimisi de yanında eşit durabildiğini, boydan bağımsız bir uyum yakaladığını hissetmek ister. Sonuçta karizma sadece boyla değil, duruşla, tavırla ve enerjinin nasıl hissettirdiğiyle tamamlanıyor.
Yani erkeğin boylu olması iyidir ama denk de olmalıdır bir yerde. Arada 10 cm falan olsun belki birazdaha fazla ama nokta virgülmgibi görünlere komik duruyor farkında değiller.
Bence o “minyon + heybetli adam” dinamiği gerçekten çok karizmatik duruyor 🤍 Hele fotoğraflarda inanılmaz estetik görünüyor, itiraf edeyim, sokak stilinde de çok havalı bir kontrast yaratıyor 😍
Sana iyi hissettiriyorsa sonuna kadar tadını çıkar 😉 Ama unutma, karizma sadece boydan gelmiyor; duruşun, tarzın, enerjin de en az onun boyu kadar etkili, hatta bazen daha bile fazla 💅✨
Cevap
27Cevap
Hayır değil. bir kadın niye birine alttan bakmayı sever anlamam.
180leri bile kisa buluyonuz ama ortalamaniz 160 topuklu giyseniz 180 ustu erkeklerden kisa kalirsiniz ama 40 cm fark istiyonuz 😂
Evet bazı kızlar öyle
Boylari 155 ama guluyorum djdjdn
Kurban ol bize sen 😀 ayrıca ben 190 hic istemedim okdr uzun leylek gibi sevmiyorum
155lere bir sey demedim boyla ilgili ama bu boyda olup 182 83 beni bile kisa bulana gulerim 😂 yanimda cok kisa kaliyorsunuz
Evet onlara bende gülüyorum mantıklı düşünmek gerekir. 182 nin yanında okdr kısa kalınmaz ama normal bi spor ayakkabıda bole 3 4 cm topuk var. Ay neyi tartışıyoruz biz 😀
Sen 155sen vallahi baya kisa kalirsin istegin 40 50 cm fark olmasi herhalde 😂
180 ustunun ne kadar uzun oldugunu anlamadiniz mi hala
Tm en uzun erkek sensin sakin ol
Oyle bir sey demedik ama uzunum cok uzun degil elbette
Tm brom
👍
Sıkıntı bende yükseklik korkusu yapıyor o kadar uzun insanı kabul edemem.
Pek iyi olmuyor birde saç sakalda beyazlık olunca kızın mı diyorlar hoş olmuyor
Karizmatik olan erkeğin görünüşü olmalı. Duygunun karizmatik olması tuhaf geliyor. Onore etmesi, gurur verici olması gerekmez mi?
Herneyse işte.
Uzun boylu erkeğin yanına uzun boylu kız yakışır. Herkes dengi dengine.
Kadınların %90ı uzun boya düşüyor bunu biliyoruz zaten
Yani Öyle diyorsan öyledir kadın
Ivit
Fazla boy farkı aşırı itici ve saçma duruyor.
Tabiki okdr da olmamali
Minyon hissedemiyorum 170 boyum🤧
Maşallah 190 la olur ama
Mendil açtım..190 Allah rizasi icin😀
😀 hehe
Sizin olsun uzun erkekler yeter. Hepsi minyon seviyor zaten
Hayır değil ben 1.65 boyundayım 1.80 erkek bile çok uzun geliyor maks 10 cm fark olsun istiyorum öyle çok uzunlar acayip kötü geliyor bana
Onu yaşıyorum, ben 🙈😀
Evet bu yüzden uzun seviyoruz zaten
Hıhı öyle.
Hayat zıttıyla güzel anlamlı olur
Minyon çekiciliği cidden var
Normalde uzun yapılı erkeğin minyon istemesi peki garipmi sence
Aklıma tren gifi geldi asddjdk
Nasıldı
😀 shhf güzel taktik
Takılıyorum kısma
😀
Gerçekten böyle mi hissettiriyor vay be