Ben minyon candir diyen 175 erkek görmedim. Minyon seven erkek en az 180 oluyor kesinlikle. Tecrübelerime güvenirim , istisna çok nadirdir :)
Katılıyorum
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dün markette bakır tenli Ela gözlü bal köpüğü saçlı 1,52 boyunda 40 kilo bir kız gördüm az daha bayılıyordum 🥰
Yok böylesi bir tatlılık.
Not: 1,84 kilo 80
Cevap
9Cevap
Ben erkek olsaydım uzun kız seçerdim :D Herkesin beğenme standartları farklı ama genelde minyon kızlar daha çok beğeniliyor.
185 boyum var 82 kg yim uzun boylu kadınlardan hoşlanıyorum
kimsede minyon sevdası falan yok kızların geneli minyon diye minyon severim diyorlar belki bi umut kız düşürürüm diye, uzun kız görünce ağızlarının suyu akıyor
Ben 170 im. Tercih edilmiyoruz ne yazık ki. Kısa erkekler olursa anca. 190 lik adamları hep 150 likler götürüyor. Uzunlar minyon seviyor. Bence
Yürüdüğün adamın boyu kaçti?
Yürümek ne ya teklif etmek xjdjshs
Valla 170 im çevremde ne kadar kısa erkek varsa çekiyorum, uzun erkeklerde minyon buluyor hep, yalan borcum yok sana. Uzun erkeklerden hoşlanırsan belki daha çok bakarlar.
Çok cık gördüm :) cidden çok gördüm en az 180 buluyorlar
Dostum senin boyunda olmak için neler vermezdim. Bodur erkeklerden sıkıldım cidden. Bak senden hoslanacak kişilerde çoğunlukla uzun erkekler olacak :) ileride bu dediğimi yaz bor kenara
Dediğimi unutma her an aklında olsun , sonra bana haklıymış bu kız dersin, tamam mı? Unutma bu sözlerimi , İyi geceler
174 boyundayım minyon kadın seviyorum. Uzunu ne yapayım 🤷♂️
İşiniz zor uzunlarda minyon istiyor :(
Kısa boylu kızların seciciligine maruz kalacaksınız
Birisi benimle olmak istiyorsa dış görünümden değilde kişiliğimsden , davranışlarımdan etkilensin. Dış görünüş bu denli önemli değil bence.
1,72 yim minyon severim😍
minyon candır diyen 172 var tatlım :D
Minyon daha hoş ama istemm
Minyon candır
Aynen doğru diyosun bende 1.83 üm öyle seviyorum😂
Evet öyle biraz.
Bence minyon candır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?