diğer soruma da bakar mısınız
Erkekler minyon mu seviyor uzun mu?
diğer soruma da bakar mısınız
Yemekte kimyon kadında minyon. Manken mevzusuna gelince, 31 çekmek için mankenler figür olabilir, lakin öyle uzun boylu manken gibi kızla erkekler evlenmek ister vs. Diye bir mevzu yok. Erkekleri anlayamazsınız. Önünde çırılçıplak güzel kız olsa ski kalkmaz, ama yolda aleni aleni yürürken, gözüne çirkin bir kızın kalçası takılır, demir gibi dikilir miki 😂😂 çok şaapmamak lazım 😂😂
Bir de kadınları anlamak zor dersiniz 😬😬
Bizim bunu anlamamız yetmiyor ki, kızın nazi bizi öldürüyor. Vereceksin madem niye uğraştırıyon dimi 9
🙄🙄🙄
Takpledim
Şey yap
Boşuna uğraşma
Hiç ugrasmam. Bb
Boy doğrudan bir etken değil diye düşünüyorum yani birisini sırf uzun boylu veya kısa boylu diye sevip tercih etmez erkekler.
Erkekler için boy kadın kendisinden uzun olursa büyük problem yaratır.
Genellikle minyon tarzdaki kişiler seçilir çünkü daha tatlı durduklarından bazı erkeklerin ilgisini daha çabuk çekebilirler ve her boydan erkeğe özelliklede genele göre kısa veya orta boylu kişilere de hitap ettiğinden beğeneni de oldukça fazla olabiliyor.
Uzun kızlar orta veya kısa erkeklere çok hitap etmediğinden daha az tercih ediliyor gibi görünüyor aslında yoksa boy ile doğrudan bir alaka yok hatta mankenlere bakılırsa çoğu uzun boylu kadınlar.
Benim düşüncem en ideali 160 170 aralığıdır.
@hibos ben 180 im 165 iyidir evet ideal diye düşünüyorum.
@hibos Boy kompleksi olan kızla muhatap dahi olmam.
Şahsen fiziğim baya iyi sixpack vs olsun ama hiç vücut üzerinden prim kasmadım hayatımda ve sporu kendim için yaptım.
Yattığı yerden beni boyuma göre değerlendirecek, eleştirecek kızla muhatap bile olmam.
Ha 180 den uzun bir kızın 190 200 cm falan istemesi çok doğal ama 150 kıza 170 den fazlası anormal zaten ha birisini seversin o zaman erkek 190 da olsa problem değil fakat 150 iken 180 190 kriter koymak çok saçma bir şey.
@hibos 20 cm çok diye düşünüyorum ben.
Doğrudur sana göre ideali 20cm olabilir tabikide.
Benim için maksimum 15.
😂😂😂
Erkekler yanında çocuğum gibi durmasını istemiyorum diyor bazen
Bazı kafasız kızlarda 185ten kısa olanlar konuşmasın kafasında
Ya işte 170 175 kız dahi 185 den aşağısı olmaz demezken 150 160 boydakilerin söylemesi komik duruyor ve bunu bir kriter haline getirmesi daha da komik.
Vallaha bu tür kızları beğenip sevgili olmayı düşünenler düşünsünler bu durumu😄
Katılıyorum 😂
Sanki model seçiyorlar asds😁
Yarışmacı arkadaşlara başarılar.
Mcmxöxösşc
Aynen he😂😂😂
Cevap
63Cevap
Erkeklerin çoğu nefes alıyor mu diye kontrol ettikten sonra dewamke :) Evleneceğin insanın güzelliğinden ziyade konuşmasına, uyumuna, tavrına bakmak gerektiğini düşünüyorum. Yani bir insan şişman diye, ya da kısa diye ondan ayrılan vardır ama gereksiz tiplerdir zaten onlar. Neyse toparlayamadım hadi.
Katılıyorum
Erkekten erkeğe değişir. Biz biraz bu konularda garibiz. 1.90 boy vardır. Hayatındaki kadın 1.55’tir. Veya hayatındaki kadın ondan daha kiloludur. Kısaca erkekten erkeğe değişir. Benim için farketmiyor uzun veya minyon olması. Takılmıyorum öyle şeylere
Mesleği mankenlik olan kadınlarla olmayan kadınları kıyaslaman saçma. Hem diyelim ki, genel olarak minyon kadınlar seviliyor. Ona göre mi uzayıp, kısalacaksın?
Ben uzun ya da kısayım diye açmadım ki soruyu.
Hem şunu demek istedim mesela birini beğenince üff manken gibi karı diyorlar. Yani mankenleri beğeniyorlar ve kısa seviyoruz diyorlar. Bu yüzden öyle dedim.
Ayrıca mankenler mi güzel kısalar mı demedim.
Kısa seviyorlarsa mankenler neden dikkat çekiyor ona değinmek istedim. Yoksa kimsenin boyu beni alâkadar etmez. Kimsenin de boyuna bakmam zaten
Uzun kızlar daha seksi geliyor. Minyon kızlarsa daha tatlı. Farklı açılardan seviyoruz ikisini de.
Boy olarak kısa 160'ın altı sanırım, uzun da 175'in üstü bence.
165 ideal boydur öyle bir boy ki birisine 165 nasıl bir boy desen kısa da diyemez uzun da yani ideal boy budur insanlar farkında değil kemik boyutu ve kas sarması olarak da en iyi boydur
Erkekten erkeğe değişir yani. Minyon seven de var, uzun seven de.
Bu saatten sonra nefes alması yeterlidir 🤣 Çoğunluk Minyon diyecektir. Biz eski kuşak fındık kurdu diyoruz
Türkiye'de 18-45 yaş arası 35-40 milyon erkek var.
Asil soru şu: Hangi erkekler?
Himm
Ortalama yok mu?
Beleş ve kolay olan hersey guzeldır
Önemli olan kalplerın uyusması
Zeki ve güzel.
Boyunun 1.20 ya da 190 olması umurumda değil.
Ona pek takmıyoruz ya cidden. Fiziğin nasıl olduğu daha çok ön planda
Yüzü güzel, düşünceli, anlayışlı, ilgili, sadakatli, merhametli seviyorum. Boy takıntım yok.
Sandalyeye oturduğunda ayakları yere bassın yeter, mevzu boysa
Yaşlılarda genç istiyor mesaj atıyorlar bana ben bakarmiyim onlara hiç. uzun kızlara çok bakıyorlar bence
Sen de yaşlisin 😂😂😂
Güzel kız seven erkeklerin tipine de bi bakmak lazım çok eleştiriyorlar kızları da
Ahahsk haklısın
Umursamayın herkesin dediğini bide burası sanal yani :D
Tanımıyorum zaten 😂
^takılmıyorum
İyi bari ndndndnd
😊
Erkekler i bilmem de ben aşadiğıdaki gibi seviyorum
Sevdin mi onun için canını verebilecek kız sever
Sevdiği adam üzülmesin isteyen
Merhametli
Saçı gözü kaşı boyu ne olursa olsun insan olsun kalbi güzel olsun kızın
Artık karakter seveceğim arkadaş, kilolu olması bir bahane değil.
Minyon güzeldir... İki büklüm yapınca, tadına doyum olmaz...
Kişiye göre değişiyor
kısalar daha tatlı bence 😒 portatif gibi ne olmuş
Bir bakış, peşinden bir gülüş yeter 😄
Bence minyon zayıf olmalı
erkekler ne istedigini bilmiyor bence
kısa orta ıdealım co kuzun sevmem
160-165 arası.
Genelde minyon.
Bence yalan 😅
: )
Bekledigim kişi benden uzun 😇
uzun boylu balik etli alirim :D
Yahu bu kişiden kişiye değişir..
Kucakta 100 metre benim kriterim
Yaşını göstermeyenlerden😂
Kişiden kişiye değişir:)
Ben uzun severim diğer erkekleri bilemem.
ben kısayım
Kullanım amacına bağlı
Zevkler ve renkler kişiden kişiye değişebilir
Minyondan hoşlanıyorum doğrusu
Fark etmez nefes alsın yeter şimdikiler
Boy önemli değil ama balık etli olmali
Erkekler boya bakmaz tipe bakar fiziğe bakar
ben minyon tipliyim minyon severim
Kalbi olan ahlakı olan seviyoruz
Türk erkeği genelde kısa olduğu için kısa sever
Valla seveceksin boya posa bakmadan
Ortalamanin az cok az alti iyi gibi...
Ben sahsen mankenlere sevgim yok
benden uzun olmasını pek tasvip etmiyorum
Uzun kızlar.
Herkes minyon sevemez bi ayrıcalıktır bu 👋
Uzun sever ahajajx
insan seviyoruz
En iyisi ortalama ne uzun ne kısa
İnan fark etmiyor bazi zamanlarda kızların boyu😀
Kim sevmiyor bu minyonlari
farketmiyo
Ben kalın seviyorum
Kız minyon , erkek 170 üstü. olmali bence😄
Ben minyon diyorum
Nefes almalı genelde ve çuval
Seks seviyor
Bak yaşının adamı ol tamam mı? Herşeyi sekse bağlama. Erkek seviyor da sen sevmiyor musun seks sanki
uzun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?