- Moda & Stil konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılAltı kaval üstü şişhane. Şu ayakkabılardan oldum olası nefret etmişimdir. Daha minnacık babamın omzundayken rahmetlinin ayağında bunlardan vardı. Bağcıklısı, bağcıksızı, kışlığı, yazlığı bir türlü modası geçemeyecesiler.
Ayrıca kapri erkeğe yakışmıyor bence. Hatta resimdeki gibi diz ve bilek ortasında acayip iğrenç bir yerde bittiğinde en güzel kadına bile yakışmıyor.01 Yorumla
Soran+1 yılanladım pekı tesekkurler
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 586 cevap paylaştı. Bu tarzlar oldukça kalite ister çok basit kıyafetlerle bu tarzlarin ortaya çıkması oldukça zor. Arda Turanin tarzı çok çok başarılı zaten kim giyindiryosa emeğine sağlık. Diğerleri zaten bam başka tarz anlicagin bu resimlerdeki tarz harika hatta fevkalade müthiş 👍👍👍BIZIMLASIN...
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
Hiç tarzım değil.
www.alternatifsokak.com/.../...c0-f09ee885cf61.png
PANTOLON
www.collezione.com/.../UCE020432A41_02_large.jpg
AYAKKABI
www.alternatifsokak.com/.../...76-533a7e452a5f.png015 Yorumla
Soran+1 yılfazla spor
Soran+1 yılo daha bol degıl mı
Soran+1 yılbana cok uzak bı sey dedıgın tarz pekı bılemedım
Soran+1 yılozele hadı bakım :D
- +1 yıl
@Melekjoe https://www.youtube.com/watch?v=63-VYIKKyDk
Şunlarda ki kaliteyi nedense kimse de bulamıyorum. - +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=dekkuAsdlxc
100 yıl bıkmadan dinlerim
+1 yılkısa pantolon mu eskiden insanlar utanırdı pantolonum kısa diye şimdi moda oldu ya enteresan gerçekten :S
119 Yorumla
Soran+1 yıloyle :)
- +1 yıl
Bide herkese yakışmıyor bence neden dersen şu ardanın tipe bak ne alaka yani biraz karizmatik adamlara yakışıyor ama ardada çok komik durmuş saçma geldi bana denemeye bile korkarım ben bunu :D
Soran+1 yılya ornek bulamadım kıyafete odaklan :D
- +1 yıl
Yaa beni giyindir bir arada deneyelim :D
Soran+1 yılkalsın :D
- +1 yıl
Niye laan alacağın altı ustu bir pantolon birde ayakkabı :D uyuza bak sanki neee
Soran+1 yıl:D ogrencıyım ben
- +1 yıl
Benm kartla taksitli alırız sıkıntı yok öğrenci hanım :D
Soran+1 yıl:D taksıtı sevmem varsa alırız yoksa kalır
- +1 yıl
O zaman sen olduğu kadarını verirsin ben üzerini tamamlarım bende sana bişiler alırım odeşmiş oluruz ya da elbiseler senden bende sana çay ısmarlayım ahaha :D ya da bir bardak su
Soran+1 yıl:D sen benı saf sandın galıba yemek artı yol artı ssk ısterım ımaj makırın olucam o kdr artı bana da sevdıgım topuklu ayakkıbıları ve bı ıkı yenı canta alıcaksın akbılımı de doldur fulle ıkı jean bı ıkı de gomlek ceket al
Soran+1 yılcay ıcmem su zaten cok ıcıyorum bı kahve ısmarla soyle fıyakalı bı yerde :D
Soran+1 yıldaha da sayarsam mucevherata gırecem sustum ıyısın :D
- +1 yıl
Şey ben bir arkadaşa bakıp çıkacaktımda :D şaka şaka gel ısmarlayım ayıp sanaa
- +1 yıl
ahaa teşekkür ederimm gidip hemen bu pantolondan alıyorum :D
Soran+1 yılhadı o zaman eig vereyım ben de senı bu elı acıklıgından oturu zıra cımrılıkden hıc hoslanmam :D
- +1 yıl
ooo eli benden açığını bulamazsın =)) teşekkür ederimmm istersen cidden ısmarlarım ne zaman istersen =))
Soran+1 yıldusunmen yeterlı tesekkurler ıcmıs kadar oldum kahvenı :)
- +1 yıl
rica ederriiimmm =) dilediğin zaman benm içinde değişiklik olur can sıkıntısından patlıcam :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
299Cevap
+1 yılpantolonu biraz daha uzatarak...
https://i.hizliresim.com/rg4R63.png
bilmem anlatabildim mi :)204 Yorumla- +1 yıl
Zevkli mişsinn! !!
pembe detay bencede hos degıl
ıkıncıyı begendım bıraz monoton ama guzel
3 e dıycek laf yok- +1 yıl
Benim tarzım bu galeri7.uludagsozluk.com/.../...e-teyze_428673.jpg
Soran+1 yıl@Liberteen mızah cok ınce bı cızgıdır sen degneklı bı adamla espırı yaparken o hatta dustun bence
+1 yıl3. Sü neysede şu bilekte biten pantolonları erkeklere yakıştırmıyorum.
www.meleklermekani.com/.../
bugunegiysem.net/.../erkek-giyim-kombinleri-42.jpg
Gel böyle ölim bitiyim. :D11 Yorumla
Cıx beğenmedim hiçbirini
Tarz bence erkekte böyle olmalı
www.sihirlitopuklar.net/.../...+erkek+modasi12.jpg
www.hanimlarindunyasi.com/.../...reet-Style-18.jpg04 Yorumla
Soran+1 yılbende bunu begenmedım
Soran+1 yıl:D tabı amaa fıkrıne yorum yaptım
+1 yılBiz giysek Cilalı İbo derler.
Bunlar giyince tarz oluyor, hayata bak :-)302 Yorumla- +1 yıl
hahaaa :D
Soran+1 yılhahhahaahoooo :D
bumu erkek sımdı.. allahıma bın sukur.. yarabbı sukur.. cok sukur.. nerede benım tesbıhım kroluk gıbısı var mı beee
5814 Yorumla
Soran+1 yılvay keko :D
Soran+1 yılof ya ıcıme oturdu bak bu :D
Soran+1 yıl@AmaLütfen
Soran+1 yıl@AmaLütfen sayesınde farkettım ozur dılerım
- +1 yıl
+++ türk erkeği budur
Soran+1 yılbencede cok alısık olduugmumz gıbı :D
Soran+1 yılherkesın begenecegı benim de begenecegım anlamına gelmez
- +1 yıl
Helal olsun abi insan dogal olmalı :)
Moda & Stil konusunda 627 cevap paylaştı. İlk fotoğraf altı kaval üstü şişhane, zibidi gibi durmuş.. Sanki "ayakkabılarımla traş bıçağımı hanginiz sakladınız şerrefsizler" der gibi bakıyor..
İkinci fotoğraf eh işte.. o paçaları bir indir önce..
Üçüncü fotoğraf benim tarzıma benziyor.. Pembe çorap hariç..01 Yorumla
Soran+1 yılpekı bakalım
Bana milyondolarları verseler takım elbise altına kısa pantalon + çorapsız ayakkabı soytarı tarzını tarz diye kimse yutturamaz.. bunu; yerine göre takım elbise ve genellikle de spor giyinen biri olarak yazıyorum.. bu hali tarz kabul eden arkadaşlara hayretlerimi sunuyorum:-)
02 Yorumla
Soran+1 yıldar bır kalıp
- +1 yıl
Eskiden utanıldığında hemfikir olduğun bu dar kalıp tarzı meşrulaştırmaya çalışmak olmamış mı seninki de.. yani; o zaman mesela ülkemizde DAR KALIPLI DÜŞÜNEN olmamak için erkeklerin iskoç etek giymelerini falanda yadırgamayalım, başka mesela; spor üst giyim altına kundura giymeyide yadırgamayalım.. bırak alla sen...
Bakkal Necati abi, Manav Süleyman abi, Berber Mecit ve Züccaciyeci Hilmi Abi pek hazır değl bu tarza :))
Şaka bir yana ben de bu tarz giyiniyorum ama insanlar uzaylı görmüş gibi bakıyolar inanınki öyle bakmayın medya önündeki insanların giyim tarzları çok yadırganmıyor Sene 1995-97 18-20 yaşlarındayım kulağımı deldirip küpe taktım istiklalde millet dövecek gibi bakıyordu taksimde yaşıyordum birde düşünün artık bizim insanımıza bu tarzlar 3-5 numara büyük geliyor arkadaşlar.01 Yorumla
Soran+1 yılcok ama cok dogruuu
+1 yılKişiye göre değişir ben bu kadar kısa olmaması taraftarıyım. Hele ki altına giyilecek ayakkabı seçimi bu pantolon boylarını daha çok etkilemekte. Beğeneni vardır alıcısı vardır bilemem zevk meselesi saygı duyarım Kendi adıma şunu söyleyebilirim bir erkek modanın belirlediği ölçülerle tarz değil şık giyinmeye özen göstemeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılpekı bakalım
Pantlon byları uzarsa bance daha ıyı belkı onşarda iyi durabılır cnku mankenler. unluler genellıkle artık bu tarz giyiniyor yakısanda var (ama tabı cguna iğreti duruyo) ama dger erkekler kullansaaa emınım kötü durur oyuzden bızımle degılsın dıyorum :)
01 Yorumla
+1 yılardanın tipe bak g*tten bacak gibi olmuş hahahah benim tarzım bu s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...1404e40ad1.jpg i16.photobucket.com/.../BlackSuits.jpg
13 Yorumla
Soran+1 yılkurtlar vadısının avrupalı genclık halı gıbı bu son gorsel
- +1 yıl
hahahaha bu iyidi :D anlatmak istediğim rahat giyinirim kravat falan takmam resmi giyinsemde çok nadir takarım spor giyinirim genelde
Soran+1 yılpekı bakalım
+1 yılArkadaşlar kahkül kestirmek istiyorum ancak çevremdeki neredeyse çoğu kişi ''ıyyy kestirme''diyor. Ama bence insana ayrı bir hava katıyor ve şirin. Siz ne düşünüyorsunuz? Aynı zamanda da gözlüklüyüm sizce kahkül kestirirsem gözlük takmaya devam mı edeyim yoksa lens mi alıyım? (24 saat içinde 2den fazla soru paylaşamıyormuşuz o yüzden buradan yazıyorum cevap verirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler)
01 Yorumla
Soran+1 yılalakasız yorum sıkayet edıldın hıc sevmem bole sıvrı zekaları umarım hesabını kapatırlar
Yaa o arda turanin giydiği ayakkabı ne öyle iğrenç bir tarz ben bir erkekte asla beğenmem erkek dediğin gömlek giyecek altınada pantolon onun altinada adam gibi bir ayakkabı bilekleri görünmeyecek şekilde gömleğinin bir iki dugmelerini açık bırakacak seksilik katar hem :)
31 Yorumla
+1 yılBen beğenmedim tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu giyimler için boy da lazım , 170 biri bunları giyse biraz gülünç durur ayrıca Türk erkeklerinin %75 inin kıllı olduğunu varsayarsak , öyle bir pantolon giydiğinde çok komik durur. Her milletin kendine has bir giyimi var bence ve bunu bozmamak lazım , Türk erkeği daha çok klasik veya spor giyime yatkın
01 Yorumla
Soran+1 yılsenın gıbı dusunmöuyorum
Klasik Italyan erkek giyim tarzı. Bunları taşıyabilecek vücut lazım ;) Çok iyi bence...
21 Yorumla
Soran+1 yılıste benım ekurim ıste yorum
+1 yılBen bu adamdan başkasını beğenmem 😍
https://hizliresim.com/XBGJlj
https://hizliresim.com/bl1Y9011 Yorumla
+1 yılBu ne böyle çok gereksiz bir giyim. Bu pantolonları giyeceksek eğer şort denilen şey ne için var madem şort var bu nasıl bir pantolon. Adamlar ne güzel giyinmiş kafa tipi güzel ceket gömlek vs vs güzel ama belden aşşagısı tuhaflaşıyor. Ben beğenmedim tarz değilsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılsen benımle degılsın
+1 yılhepsi birbirinden iğrenç bizim ülkemizde gitmez bunlar hatta katologda güzel gibi görünse de gerçek hayatta iğrençtir böyle bir italyan stiline uymaya çalışan birisini apartmanından çıkarken gördüm herkes bakıp gülüyordu zira palyaço gibiydi hatta yukarda ardaya bakın sosyeteye karışmak için parası var diye görgüsüzlükten ve cahillikten giymiiş o kıyafeti arkasındaki adam bile gülüyor ona
11 Yorumla
Herkes giymez böyle şeyler.
Arda'nın giydiği o takım kısa ve yakıştırmıyorum ayak bileği görünen modelleri ve o ayakkabı hiç olmuşmu takıma bence zevksizlik.
Diğer spor ve günlük giyimler gayet şık ve güzel yalnız onlarda'da ayak bileği görünüyor o tarz giyinemem.03 Yorumla
Soran+1 yılgorunsun ne olucak kı
Soran+1 yılanladım tesekkurler
+1 yılBana yüklü miktarda para teklif etseler yine de böyle giyinmem
https://i.hizliresim.com/Vl9bVy.jpg11 Yorumla
+1 yılPantolonları anneleri yanlışlıkla 90 derecede yıkamış sanki :D
110 Yorumla
Soran+1 yılhıc bı anne bu yasa ogul getırıp de o hatayı yapmaz :D
- +1 yıl
Bu soruya bu cevap mı verilir :D Ama bence bir kez daha düşün çünkü eşofmanım 3 gün önce 10 yaş grubunun kıyafeti haline geldi :D
Soran+1 yıl:D annen bana şu an feyz oldu valla bende kendımı nasıl ev cekıp cekıstırıcem makarna bıle tadsız tuzsuz oldu dıye 2 gundur yıyıp bıtırıodum :D
- +1 yıl
Ohoo sen canını sıkma onlar öğreniliyor ya, temizlikte zamanla uzmanlaşırsın zaten. Yani onlar kolay ya ;)
Soran+1 yıleıg adayısın sırf yuzum guldu dıye :D
- +1 yıl
Eig seçersen küserim. Yüzünü güldürdüm diye eig olmayı gururuma yediremem :D
Soran+1 yıle ıyı o zaman artı 1 verım :D
- +1 yıl
:) parmağına sağlık, ama xp pek umrumda değil eğlencesine ve bazen insanlara yardımcı olmak için burdayım aslında :) yinede teşekkürler :)
Soran+1 yılbende :) ama yınede hosuma gıttı
- +1 yıl
Hoşuna gitmesi hoşuma gitti :)
Arda Turan nedir ya la :D Hi. beğenmedim !
3. Resimdeki en sağdaki kombin gerçekten güzel ama kısa pantolon olmamalı :)
Erkek giyimde her zaman şık ve sade olunmalıdır. :)
TÜRK KIZINI BÖYLELERİ KALDIRAMAZ :D01 Yorumla
Bu nasıl bu nasıl?
balkania-fanzine.com/.../azis-2012-laying.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılalakana maydonoz
+1 yılitalyan tarzı ve italyan kesim. çok tanınmış insanlar böyle hippilik yapınca değişik olduklarını sanırlar ama sadece gülünçtürler. sen de bizim gibi sıradan bir vatandaşsan böyle şeyler giyme. yüzün güzel kendini harcatma :)
01 Yorumla
Soran+1 yılstatu bence tarza engel degıl
+1 yılGeçenlerde bir pantolonumu giydim -uzun zamandır giymediğim pantolon- bir baktım uzun şort gibi kaldı, anam besleme gibi hissettim kendimi, çok garip.. Bence iyi değil böyle çekik olması. Ne o kumaş yetmemiş veya ne bilim emanet giysi gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) anladım pekı tesekkurler
Bu ne ya lolita gibi tövbe estafurullah , kısa pantolon giyen erkek beni gözümde budur https://i.hizliresim.com/P5da66.jpg
02 Yorumla
Soran+1 yılıyyyykkkk :D
Erkeklere bilekten dar pantolonları yakıştırıyorum altınada vans ayakkabı ya da vansa benzer adını bilmiyorum böylelerine top diyceklerine kro kro giyinmeyi bıraksalar artık herşey daha güzel olacakta.
02 Yorumla
Soran+1 yılbencedee
- +1 yıl
Aynenn
Buneyamk, 2 numara sanırsın dere görmüş arda paçayı yaptırmaya zaman bulamamış, 3 numara 1. Tam soytarı 2. Yine insana benzer tarafı var 3. Zaten salla gitsin sikimsonik hızlarda uzayın derinliklerinde kaybolmaya
02 Yorumla
Bu neya corapsiz ayakkabi giyen insanın ayagi kokar hemde cok pis kokar hic sevmem oyle insalari hele birde mantar falan olur geberir boyle sagliksiz modalari piyasaya sunanlarada yazik modaciyim diye geziniyo ortalikta
02 Yorumla
Soran+1 yılcorapsız oldugunu ne bılıosun ay hep aynı yorum ya babet corabı dıye bı sey var :D
hayır ya o ne öyle aynı orço ya benziyor bunlar :)))) 2 o ile :D:D
https://i.hizliresim.com/aovLqz.jpg01 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
Yok ya erkek dediğin biraz ağır renkler tercih etmeli ve kısa pantolon vs bunlar hiç bana göre değil. bir kalıp var kafamda ben onun dışına çıkamıyorum.
01 Yorumla
ah ah kafamı duvarlara taşlara vurmak istiyorum böyle erkeklerden hoşlanan kızlarda mı çıkacaktı vay başımıza gelen biz bunlara yuvarlak diyoz siz hoşlanıyonuz :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhıc de bıle yaaaa :D
Soran+1 yılolsaydı arz talep dengesızlıgı olurdu zaten bole erkek az var ıyı kı de benım gbı dusunen cok yok kanka :D
+1 yılben erkekte bu tarz kısa kapri pantolonu hoş bulmuyorum alttakiler hoş görünüyor ama üst tarzım değil 1. fotoda görüldüğü gibi asimetri hatasından başka birşey değil bacak boyunu kısaltmış
01 Yorumla
Suit iskence gibi bir sey. Sadece bazen kiz arkadaslarimi kirmamak icin giyiyorum. Renkli, dar pantolon asla giymem. Kisa pantolon asla giymem. Gomlek... Mmm... Begenmiyorum. Cok giymiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılpekı
+1 yılyaa bu göreceli kişiye göre değişir her erkek bu tarz giyinemez tamam bu resimdekilerde hoş duruyor ama bu tarz her erkek için geçerli diyemeyiz bu bir tarz meselesi önemli olan insanın giyim tarzında kendini bulması
01 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle
1. Resim görücüye çıkmış müsvette gibi ayrıca üstü şişhane altı Tophane gibi ayakkabı çorap hiç olmamış,
2. Resim ise onun erkek olup olmadığı tartışılır.
3. resim pardon resimlerde ise ciddiyet yok çok lakayt bir hal var..07 Yorumla
Soran+1 yılsıkıcı
Soran+1 yılyorumlayısın cok monoton bı kısılıkmıssın gıbı geldı klasık bır bakıs acın var dar ve keskın
Soran+1 yıl3. yorumuna kesınlıkle katılmıyıyorum
2 de ayıp ettıgını dusunuyorum
1 de haklısın ardaya yakısmamıs boyu kısa ve bacakları duzgun olmadıgı ıcın
Soran+1 yıl:) pekı o zaman
+1 yılOrtaokul lise arasında hızlı boy attığımızdan, dönem dönem pantolonlarımızın boyu kısa kalırdı. O pantolonla okula gitmek ayıptı dalga konusu olurdun. Zaten çirkin bir görüntü. Pantolon ayakkabıyla buluşmalı.
01 Yorumla
ben paça kıvırmayı beğenmiyorum hiç. Arda'nın ayakkabılarda bence güzel değil ama bence tabi ki diğerlerini beğendim bende bize de fikir oluyor böyle paylaşımlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) ardanın ayakkıbıları bencede olmamıs aslında kıyafet de ardaya olmamıs cunku bacakları futboldan olsa gerek duzgun degıl ve boyu kısa pantolon da bunu daha da ortaya koymus o takımı uzun boylu bı erkek gıyse cok daha hos bı goruntu elde ederdı. dıgerlerınde ozellıkle ayakkıbılar bence de cok hos
+1 yılArda ya uymamista diger gavur abilere guzel olmus bence kisa paca pant ve spor ayakkabi renkli airmax ler falan gibi daha guzdl duruyor
04 Yorumla
Soran+1 yılbencede
- +1 yıl
Ben boyle giyiyorum https://hizliresim.com/8lOaoV herkesin giyinisine kimse karisamaz tabi ozgurlugu bitirir o ayri konu
Soran+1 yılhıc begenmedım
- +1 yıl
Mdcclxxvii bunu begendi
+1 yılHayır , her zevk farklıdır tabi de bu tarz şeyler olmaz sevmem.
Yüzün güzel ama bizimlen değilsin :)01 Yorumla
+1 yılhoş ama arda turanın boyu yok ve o tarz giyimleri taşıyamıyo ama diğer mankenlerr harikaa benim sevgilimde çok uzun boylu böyle giyinsin isterim
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Paçalarını kıvırmak okadar saçmaki berbat duruyor. Sert görünenler daha iyi bence böyle bir deri ceket bir siyah pantolon beyaz veya siyah bir tişört yeterince çekici.
01 Yorumla
Soran+1 yılpekı
+1 yıl3. resim harika ama diğer 2 resim berbat bence o kısa paçalardan bacak kıllarının çıktığını varsayarsak mide bulandırıcı
01 Yorumla
+1 yıliyi bir tarz ama spor giyimi daha çok seviyorum ben galiba. kot pantolon basit tişört belki birde deri ceket daha ne olsun :D
01 Yorumla
+1 yılkahrolsun kısa pantolonlar !! giymeyi cok seviyorsa bir erkek önce o bacağının kabasını alsın da giysin !
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım tesekkurler
Bunu uzun boylu eli yuzu duzgun erkek giysin ya arda turanin falan ne haddine o boyla onu giymek mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede kıyafetı kastettım ben ztn
- Moda & Stil konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=TMxodi6FWdk
Bu video benim görüşümde02 Yorumla
Soran+1 yılhhahahhahaha :D
- +1 yıl
:))
+1 yıl2 ve 3. sıradakiler neyse de Arda'nın giyimi yok arkadaş. Cücük pantolon ve tekliğimsi bir ayakkabı mı? Uzak dursun...
01 Yorumla
+1 yılArda Turan'ınki tarz sayılmaz. Sadece bilek kıvırma olayı dikkatini çekmiş.
Bana gelince, biraz feminen geliyor. :) Hoşlanmıyorum.01 Yorumla
+1 yılTek benim oyumla 100 b oldu)) ben erkekte ten gormeyi sevmem yani boyle ceket altina kisa pantalon ve corapsiz ayakabi sevmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılılk basta benım de gozumu cok yormustu ama 2. gorsel de kı gıbı oluna hosuma gıttı dogrusu
+1 yılbu ne oğlum? biz çocukken kısa pantolon giymezdik şimdi bu tarz mı? Gerçi inşaat çizmelerinin moda olduğu dünyada hor görmemek lazım. insanları maymuna çeviriyorlar bazılarıda çıkıp moda diye giyiyor...
04 Yorumla
Soran+1 yılsacma
- +1 yıl
saçma olan inşaat çizmelerini moda diye giymeniz mi?
Soran+1 yılyok ınsaat cızmesı demen yagmur cızmesıne sacma olan o
- +1 yıl
:))))))
Bence gayet guzel ama herkeze yakismaz bu tur giyinmek
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Lise 3 'e giderken Lise 1'den kalan pantolonu giyiyormuşum gibi hissettim :)
11 Yorumla
+1 yılBoyu kısa olan fakir işi gibi pantolanlara hem erkekte hemde kızlarda sinir olurum özellikle de erkeklerde
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
hiç sevdiğim bir tarz değil bu yakıştırmıyorum ben özellikle bilek açıp altına lastik ayakkabı giyenleri hiç estetik bulmuyorum
01 Yorumla
+1 yılSon üçlü müthiş, ortadaki eh işte Arda ise olmamış boyla alakalı galiba basık durmuş ama genel hoş kanka ;) :D
Bızımlasın, tülumu unutma ama :D :D01 Yorumla
Soran+1 yılkanka bende 2. yı begendım arda cıddın olmamıs :D
Şu kareli gömleğin altına hafif dar pantolon güzel olur.
Ama paçalar uzun olacak.
O ney öyle yarısını kesip el bezi yapan annenin oğlunun pantolonu gibi?01 Yorumla
+1 yılbunlarmı hoş allasen. zibil paçoz giyim bunlar. pantolon desen kör terzi fazla kırpmış, hele o ardanın ayakkabısı babannemin eski ayakkabısı var pazara gidince onu giyerdi aynısı yeminle.
01 Yorumla
Kısa pantalon güzel durmuyor ya bence kapri giysin bari :)
11 Yorumla
Soran+1 yılpekı :)
+1 yılHiç sevmediğim bir ayakkabı türü malmaalesef beğenmedim :)
11 Yorumla
- Devamını Gör (461)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler